Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Fantastisk familieferie

Besøg dejlige Læsø og bo på Hotel Nygaard i naturskønne omgivelser. Opholdet inkluderer 3 eller 6 overnatninger i hotellejlighed for op til 4 personer

Oplev Læsø

Læsø ligger som en lille juvel midt i Kattegat og er rig på alt det bedste i livet – ro, natur, gastronomi og wellness.

 

Den rolige natur er helt tæt på med stier, søer og hotellets have, der med de mange små solafsnit skaber en perfekt harmoni.

 

Hotel Nygaard var oprindeligt en gammel købmandsgård fra slutningen af 1700-tallet, og her kan I nu se frem til et ophold i grønne omgivelser med gamle træer, søer og et stille liv, hvor fordybelse er et nøgleord.

 

Opholdet inkluderer:

 • 3 eller 6 overnatninger i hotellejlighed for op til 4 personer
 • Slutrengøring
 • Linned
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

 

Vælg mellem:

 • 3 overnatninger
  Normalpris (ved 4 personer) 3.900 kr. DEALpris 2.200 kr. 
 • 6 overnatninger
  Normalpris (ved 4 personer) 7.800 kr. DEALpris 4.200 kr.

 

Her skal I bo

Hotellejligheden er med eget bad og toilet og et mindre tekøkken, der er velegnet til lettere madlavning. Lejligheden er velegnet til 2 voksne og 2 børn. Der er en dobbeltseng og mulighed for to opredninger på sovesofa.

 

Fantastiske oplevelser

Under jeres ophold på Hotel Nygaard er der rig mulighed for at opleve alt det bedste, som Læsø har at byde på. Du kan læse om nogle af mulighederne her:

 

Tanghusene

I starten af 1900-tallet havde størstedelen af husene på Læsø tangtage. I dag er der 19 tangtagehuse tilbage, hvoraf de to mest kendte er Museumsgården og Hedvigs Hus. Se mere på www.visitlaesoe.dk.

 

Læsø Saltsyderi

På Læsø Saltsyderi kan du høre historien om det kendte Læsøsalt. Du kan også syde dit eget salt og besøge den hyggelige Saltbod, eller nyde en pandekage fra pandekageboden under åben himmel.

 

Rønnerne

En storslået naturoplevelse, Danmarks næststørste marskområde. Vadefuglene er i efteråret på vej på træk sydpå, efter at have brugt sommeren på og omkring Læsø.

 

Læsø Klitplantage

Læsø Klitplantage er et af landets bedste steder at finde kantareller og Karl Johan svampe. Den smukke klithede er også hjemsted for mange dyrearter og flotte planter.

 

Læsø Kurbad

Bliv forkælet med en wellnessoplevelse på Læsø Kur. Kurbadet ligger i smukke omgivelser i den tidligere Vesterø Havnekirke, og her kan du f.eks. slappe af i Saltbadene, der har salt fra Rønnerne på Læsø.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig fra den 1. april til og med den 4. juli 2021, og igen fra den 16. august til og med den 1. november 2021.

 • Ankomst ved køb af 3 overnatninger: Mandag eller torsdag
 • Ankomst ved køb af 6 overnatninger: Mandag

 

Check in kan ske fra kl. 16 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Mulighed for tilkøb:

Tilkøb afregnes direkte med Hotel Nygaard og skal bestilles ved reservation.

 • Morgenmad: 75 kr. pr. person pr. dag

 

Reservation skal ske til Hotel Nygaard på tlf. 98 49 16 66 eller mail til post@hotelnygaard.dk. Husk at oplyse kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Det med småt

Prisen gælder for op til 4 personer. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Nygaard er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en eventuel klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist, og kompensation vil ikke være mulig.

 

God fornøjelse!

Ophold på Hotel Nygaard på Læsø

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail