Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Flot hud med diamantslibning

Få gløden tilbage i din hud med en effektiv diamantslibning hos Bodylines i Fredericia

Opfriskende hudpleje

Med en diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud.

 

Diamantslibning kaldes også diamantpeeling, og det er den mest effektive behandlingsform inden for peeling.

 

Med denne deal kan du prøve det på egen hud - eller du kan give en ven eller et familiemedlem en ganske særlig gave fra Bodylines i Fredericia.

 

Du får:

 • Ansigtsbehandling med diamantslibning

 

Behandlingen består af:

 • Afrensning
 • Diamantslibning
 • Infusion af serum m. ultralyd
 • Plejende maske
 • Dagcreme

 

Hvordan foregår det?

Diamantsliberen har forskellige slibehoveder med forskellig styrke. Bodylines justerer og vælger den/de slibehoveder, der matcher præcis din hudtype og dit hudproblem.

 

De små fine diamanter på slibehovedet peeler meget nænsomt de døde hudceller væk fra huden.

På diamantsliberen sidder der desuden et vakuumsug, som er med til at fjerne de døde hudceller, og som effektivt stimulerer blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hudlag. Dette er med til at mindske rynker og fine linjer i huden og fjerne affaldsstoffer fra vævet.

 

Ved hjælp af vakuumsuget renses huden også effektivt i dybden. Dette sker ved, at vakuumsuget skaber et undertryk, som blødgør talgen i huden og gør den flydende, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød.

 

Din hud - dine ønsker

Der er ikke to menneskers hud, der er ens. Derfor skræddersyr Bodylines både den enkelte behandling og det længere behandlingsforløb til netop din hud, så du opnår det bedst mulige resultat.

 

Eksempler på behandlingsforløb:

 

 • Rynkebehandling
  Ved behandling af rynker og fine linjer anbefales det, at du får en behandling hver 14. dag, hvis du har en god hudtykkelse.

  Er din hud mere sart og tynd, anbefales en diamantslibning hver 3. uge, til du har opnået det ønskede resultat.

  Efter en kur med det anbefalede antal behandlinger kan det opnåede resultat holdes ved lige med en ny diamantslibning med jævne mellemrum.

  Bodylines anbefaler dig det interval, der passer til din hud.

 

 • Behandling af akne og uren hud
  Ved akne med betændelse, er det vigtig at få lavet nogle grundige dybderensninger, før man begynder at få diamantslibning.

  Ved acne eller uren hud, hvor huden er meget forhornet, anbefales en diamantslibning 1 gang om ugen, da det kræver lidt stærkere blodcirkulation at aktivere forhornet hud.

  Hvis huden er fin og sart, anbefales en behandling hver 14. dag, til du har opnået det ønskede resultat.

 

 • Behandling af store åbne porer
  Man kan ikke få huden til at trække sig sammen, hvis der sidder urenheder i porerne. Ved store porer er det derfor vigtigt at få en dybderens, inden du går i gang med et forløb med diamantslibning.
  Når porerne er grundigt renset, kan diamantslibningen startes op. De døde hudceller slibes væk, og den øgede blodcirkulation får huden til at arbejde og trække sig sammen.

  Bodylines anbefaler 1 diamantslibning om ugen, og efter et kurforløb på bare 6 behandlinger vil du se en finere mere ensartet hud, hvor porerne er meget mindre end før.

 

 • Behandling af træt hud efter stress eller udbrændthed
  Din hud kan miste sin volumen, fine glød og friske udstråling efter en længere periode med psykisk pres og stress, hvor du føler dig udbrændt og udmattet. 

  Efter en sådan periode kan din hud komme til hænge lidt og virke trist og glansløs.
  Når du er under psykisk pres, nedsættes din blodcirkulation og regeneration af huden. Med diamantslibning bliver der sat gang i blodcirkulationen, og du vil få din fine glød og aktivitet tilbage i huden.

  Ved denne hudtilstand anbefales 1 behandling hver 14. dag, indtil du har nået det ønskede resultat.

 

 • Behandling af hævelser/rødme og poser under øjnene
  Hævelser i ansigtet eller poser under øjnene kan skyldes en ophobning af affaldsstoffer i vævet. Da diamantslibning øger blodcirkulation, og vakuumsuget laver en mild lymfedrænage, vil behandlingen hjælpe din hud med at få udrenset affaldsstoffer og væskeophobninger.
  Du vil efter få behandlinger se, at hævelserne bliver mindre, og huden vil se mindre ”brugt” ud.

  Bodylines anbefaler 1 behandling hver 14. dag, til det ønskede resultat er opnået. 

 

God fornøjelse!

Diamantslibning i Fredericia

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail