Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Find julehumøret ved grænsen

Kom i julehumør med et ophold på Landhaus Smaga syd for grænsen tæt på grænsehandel og julemarkeder - pris pr. person

Jul i grænselandet

Denne deal bringer jer til Landhaus Smaga i den tyske grænseby Süderlügum, der er beliggende cirka 10 kilometer syd for Tønder. Her får I 2 overnatninger på det hyggelige gæstgiveri, der giver jer et par gode dage i det sønderjyske grænseland til fri afbenyttelse.

 

Her er der masser af gode muligheder for at grænsehandle søde sager og andet godt til julen - og skal julehumøret have et nøk opad, så er der julemarked i Flensborg fra den 22. november til 31. december og i Tønder fra den 6. november til den 19. december.

 

Opholdet inkluderer pr. person:

  • 2 overnatninger i hyggeligt dobbeltværelse på Landhaus Smaga
  • Morgenmad begge dage
  • Gratis p-plads
  • 1 stk. kage og 1 kop kaffe på Toosbuy Torv, Bredebro (voucher til Café Sko)
  • Rabatkort til ECCO Outlet, Lego shop og Klint Jagt og fiskeri på Toosbuy Torv, Bredebro
  • Rabatkort til Højer Pølser
  • Voucher til 1 flaske vin pr. værelse ved grænsehandel hos Fleggaard

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 deals for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 deal, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Masser af atmosfære

Det atmosfæriske Landhaus Smaga er beliggende lige syd for grænsen. Her bliver I indlogeret på et hyggeligt værelse, der naturligvis har eget bad/toilet, tv og en god seng. Dagen starter I med morgenmad, der indtages i gæstgiveriets restaurant.

 

Meget mere end grænsehandel

Der følger et 10 % rabatkort med til Ecco Outlet, LEGO-butikken og Klint Jagt & Fiskeri på Toosbuy Torv i Bredebro. Fra Landhaus Smaga er der heller ikke langt til grænsehandelen - eksempelvis er der kun halvanden kilometer til Fleggaard i Süderlügum.

 

Vil I opleve mere, så er det oplagt med en tur til altid hyggelige Tønder, eller måske indsnuse lidt ø-stemning på en tur til Sylt eller Rømø. Med dette ophold har I heldigvis et par dage til at nå det hele.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske mandag til lørdag i perioden den 22. november til den 19. december 2021. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Evt. tilkøb

Bestilles ved reservation og betales direkte til Lauritzen Rejser:

 

Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. værelse pr. ophold
Hund: 5€ pr. nat, der betales direkte til Landhaus Smaga
Barn 0-6 år: Gratis ved overnatning i forældrenes sen (max. 1 barn pr. værelse)

Barn 7-12 år: 50% rabat på opredning. (max. 2 opredninger pr. værelse)

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og koder. Kort efter I har foretaget jeres reservation hos Lauritzen Rejser, vil I på mail modtage en bekræftelse, som skal medbringes ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold i Nordtyskland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail