Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Undervognsbehandling

MK Service i Vejle tilbyder en undervognsbehandling til en DEALpris, der er svær at sige nej til!

Godt for bilen - og pengepungen

Det omskiftelige danske vejr giver optimale forhold for rust på vores biler, og det er derfor ekstra vigtigt at være på forkant, hvis du vil slippe for dyre efterregninger.

 

Det ved de hos MK Service i Vejle, og derfor står de klar til at give din firhjulede en velgørende undervognsbehandling til en helt særlig DEALpris.

 

Du får:

  • Undervognsbehandling

Normalpris 3800 kr. DEALpris 1999 kr. 

 

Før, under og efter

Før undervognsbehandlingen udføres, bliver alle fire hjul afmonteret, og bremserne dækkes til med folie. Inderskærme af plastik i hjulkasserne og plastikskjolde i forbindelse med undervognen bliver afmonteret og selve bil-karrosseriet bliver komplet tildækket, så det ikke bliver beskidt i forbindelse med behandlingen.

 

Under behandlingen bliver køretøjets undervogn grundigt rengjort, hvorefter kvalitetsproduktet Motip Bitumen Undervognsbeskyttelse anvendes i hele undervognen og i hjulkasserne.

 

Efter behandlingen er gennemført, bliver afdækning atter afmonteret, folien bliver fjernet fra bremserne, og hjulene bliver monteret igen.

 

Book din tid og bekæmp undervognsslid

Det er bare med at komme til telefonen og booke hos de kompetente medarbejdere hos MK Service - og det er nemt at finde en tid, der passer dig med disse åbningstider:

  • Mandag-fredag: kl. 07.30-19.00
  • Lørdag: kl. 10.00-16.00

 

God tur!

Undervognsbehandling i Vejle

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail