Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Romantiske overraskelser

NYHED: Overrask én, du har kær, med friske jordbær, der er overtrukket med belgisk chokolade - leveret til døren af en Love Butler i uniform

Få kærligheden leveret

Med denne deal er der lagt op til skøn romantik og smagsløgsforkælelse. Her får du nemlig ægte kærlighed leveret lige til døren i form af friske jordbær overtrukket med den fineste belgiske chokolade. 

 

Leveringen af de flotte jordbær er pakket ind i en lige så flot oplevelse, hvor en vaskeægte Love Butler kommer forbi med den fine æske - naturligvis iklædt uniform.

 

Du vælger helt selv, hvilken adresse kærlighedshapserne skal leveres på - og køber du flere æsker, kan de selvfølgelig leveres på forskellige adresser og datoer.

Vælg mellem:

 • 9 stk. friske jordbær overtrukket med belgisk chokolade
  Inkl. levering på Fyn
  Normalpris 278 kr DEALpris 149 kr.

 • 12 stk. friske jordbær overtrukket med belgisk chokolade
  Inkl. levering på Fyn
  Normalpris 298 kr. DEALpris 169 kr.

 • 24 stk. friske jordbær overtrukket med belgisk chokolade
  Inkl. levering på Fyn
  Normalpris 448 kr. DEALpris 249 kr.

 

Kvaliteten i højsædet

Jordbærrene er nøje udvalgt og dyppes i den fineste belgiske gourmet-chokolade. Chokoladen er tempereret helt perfekt, så den giver et knæk, når du sætter tænderne i den. 

 

Du kan se mere på Love Butlers hjemmeside, hvor du også finder en fin, lille film.

 

Om chokoladen

Hver æske indeholder et mix af 4 forskellige chokoladetyper fra Callebaut, som er specialister i belgisk chokolade. På den måde vil du og din kære blive taget på en rejse igennem et fantastisk chokoladeunivers, hvor hver enkelt chokolade har sin egen charme.

 

Den mørke chokolade indeholder 70 % ren kakao og har en intens chokoladesmag, som enhver vil falde for. Chokoladen er vegansk og kan derfor også nydes af laktoseintolerante.

 

Den orange chokolade smager ligesom at være sydpå, når du sætter tænderne i en frisk appelsin. Denne smag er kombineret med chokoladesmagen og er en sand fornøjelse at spise.

 

Den lyserøde Ruby-chokolade er den mest specielle og populære. Det, der gør den speciel, er, at den hverken indeholder farvestoffer eller smagsforstærkere - og det er Callebaut meget stolte af. Både smagen og udseendet er så naturligt, som det kan blive - og det har gjort den til en ægte favorit blandt især kvinderne.

 

Den flotte Gold-chokolade smager af karamel med et drys af salt. Den er cremet og velafbalanceret, så alle vil få lyst til en bid ekstra.

 

Holdbarhed:

48 timer i køleskabet ved alm. køleskabstemperatur.

 

God fornøjelse!

Jordbær m. chokolade på Fyn

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail