Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Blot et stenkast fra grænsen

Nyd hinanden og omgivelserne på Hotel Wassersleben, blot et stenkast fra grænsen. Glæd jer til et dejligt ophold for 2 inkl. 3-retters menu, morgenbuffet og 1 eller 2 overnatninger

Blot et stenkast fra grænsen

Nyd hinanden og omgivelserne på Hotel Wassersleben, blot et stenkast fra grænsen. Glæd jer til et dejligt ophold for 2 inkl. 3-retters menu, morgenbuffet og 1 eller 2 overnatninger

Fjordudsigt fra værelset

Et behersket stenkast fra grænsen og beliggende ud til Flensborg Fjord finder I det hyggelige Hotel Wassersleben, hvor I med denne deal bliver indlogeret til et ophold med fjordudsigt fra jeres værelse

 

Hotel Wassersleben ligger kilet ind mellem fjord og skov i perfekte omgivelser til en gåtur, lidt ro og berigende tosomhed. Hotellet har siden 1905 taget imod gæster i de rolige omgivelser, der omkranser hotellet og giver stedet et præg af badehotel.

 

Se bare her, hvad I får ➜

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 eller 2 overnatninger i Standard dobbeltværelse på Ringhotel Wassersleben
  • 3-retters menu efter køkkenchefens valg på ankomstdagen
  • Daglig morgenbuffet
  • Gratis parkering

 

Priser og overnatninger

Vælg imellem:

  • 1 overnatning for 2 personer
    DEALpris 1129 kr.
  • 2 overnatninger for 2 personer
    DEALpris 1989 kr.

 

I vælger det ønskede antal overnatninger, når I har trykket på KØB NU-knappen.

 

Fred og ro for 2 personer

Velkommen til Hotel Wassersleben - her bliver I mødt af et hyggeligt hotel, der byder på god mad i et fantastisk miljø og på fred og ro for to.

 

I får et værelse med fjordudsigt, naturligvis med eget badeværelse med hårtørrer, og derudover er der fladskærms-tv, gratis Wi-Fi og en behagelig dobbeltseng, der bringer jer til drømmeland.

 

Omgivelserne

Flensborg er kendt af de fleste for de mange grænsehandelsmuligheder og den hyggelige gågade, der løber gennem centrum af byen. Havnen rummer masser af knejper, hvis tørsten skulle melde sig og masser af frisk luft, hvis I har lyst til at gå en tur i det hyggelige havnemiljø.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage frem til d. 31. maj 2020. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

Tilkøb

Bestilles på help@betterbooqr.com og betales direkte på hotellet.

 

Barn fra 0-5 år overnatter gratis i forældrenes seng

Barn fra 6 - 11,99 år koster €20 i ekstra opredning pr. nat inkl. morgenmad*

Barn fra 12 år eller voksen koster €60 i ekstra opredning inkl. morgenmad og middag

 

* Middag til barn under 12 år tilkøbes a la carte


Reservation: Opholdet skal reserveres senest d. 22. april 2020 via dette link, hvor I også kan tjekke ledighed. Blå betyder ledige værelser. Vælg herefter måned og ankomstdag.


Klik på "indløs købt værdibevis" og indtast den unikke kode fra værdibeviset. Har I købt mere end 1 værelse, skal I blot vælge antal værelser og indtaste de forskellige unikke koder i felterne.


Indtast jeres personlige oplysninger og bekræft booking. Ved booking er der kun plads til to navne, men kommer I mere end 2 voksne, skal I blot notere det på engelsk i noten. Når jeres booking er accepteret, vil I modtage en bekræftelse på mail fra Betterbooqr.com.

Bemærk: En booking er først gennemført ved modtagelse af bekræftelse fra Betterbooqr. Denne bekræftelse skal medbringes til hotellet ved check in. Det er ikke muligt at ændre eller annullere købet, når I har foretaget jeres reservation til Betterbooqr.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Ringhotel Wassersleben. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Betterbooqr er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Betterbooqr.

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk og betterbooqr på help@betterbooqr.com, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

◆◆◆

Ophold på Hotel Wassersleben

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail