Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Livsglæde i fokus

Få en bedre livskvalitet og kom i balance med en alternativ behandling hos psykoterapeut Helle Pihl i Odense

Kom i balance

Gamle og nyere oplevelser i dit liv har så stor indflydelse på din psyke og følelser, at det har afstedkommet større og mindre ubalancer i livet. Det vil sige den fysiske krop, sind og psyke senere i livet reagerer på flere forskellige måder, når fx basale behov de tidligste år er blevet undertrykt, eller man har været ude for chok/traumatiske oplevelser.
 

Oplev hvordan fysik, psyke og følelsesliv kommer i balance med en behandling hos Helle Pihl i Odense.

 

Du får:

  • Samtale og behandling i op til 90 minutter
    Normalpris 700 kr. - Dealpris 299 kr.

 

Bemærk: Nogle udfordringer kræver mere end én behandling, derfor tilbyder Helle Pihl 2 opfølgende behandlinger med 50 % rabat. Du bestiller og afregner direkte med Helle, når du indløser dit værdibevis. Tilkøbet gælder så længe der er ledige tider og skal afholdes senest 01-03-2018. Tilkøbet er bundet til værdibeviset og kan ikke videregives.

 

Terapiform tilpasset dig

Ud fra samtalen vurderer og tilrettelægger Helle, hvilken terapiform, der passer til lige netop dig - så du på den måde får den bedste behandling.

 

Du har altså ikke mulighed for på forhånd at vælge en bestemt terapiform - men du har selvfølgelig mulighed for at vælge noget fra. 

 

Terapiformerne drejer sig om følgende:

 

Tankefeltterapi har vist sig som en hurtig, effektiv og blid behandlingsform til forløsning af f.eks. stress, depression, PSTD, følelsesmæssige udfordringer som angst, sorg, chok, fobier,, afhængigheder med mere. Tankefeltterapi er små blide ’tapninger’ på udvalgte meridianpunkter, som påvirker og forløser ophobede spændinger og blokeringer i nervesystemet.


Metasundhed er en måde at analysere kroppens reaktioner afstedkommet af forskellige fysiske, psykiske og følelsesmæssige oplevelser, der er sket i ens liv. Med en Metasundhedsanalyse er det muligt at afkode kroppens sprog og finde tilbage i gamle episoder i livet, som kan heales med f.eks tankefeltterapi, regressionshealing eller hypnose.

 

Traume-, peakstates og regressionshealing, er healingssformer, hvor du bliver guidet tilbage i livet, hvor der tidligere har været en identisk situation med det der ligner nu’et. Med Helles specielle healingsteknikker får du hjælp til at opløse gamle konfliktsituationer. 

 

Hypnoseterapi er en afslappende behandlingsform til at få tanker og sind til at falde til ro og komme ind til det, der trænger til at blive bearbejdet. Du vil hele tiden have en afslappet bevidsthed under hypnosen.

 

Læs mere om de enkelte behandlingsmetoder på Helle Pihls hjemmeside.

 

Sådan virker behandlingen:

Efter behandlingen kan din kroppen reagere med lidt træthed, hvilket blot er et udtryk for, at behandlingen har haft en positiv virkning. Efter behandlingsforløbet, har du mulighed for en kort opfølgning pr. sms.

 

Din krops cellehukommelse er blevet afbalanceret, og krop, psyke og følelser genfinder sin naturlige sundhed, efter en kortere restitutionsproces.

 

Professionel behandling

Helle Pihl er uddannet psykoterapeut og har oparbejdet en stor viden og erfaring om menneskers livssituation. Helle er medlem af FaDP – Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

 

Helle er blandt andet uddannet: tankefeltsterapeut, metasundheds-coach, traume- og regressionsterapeut, hypnoseterapeut, vægttabs- og rygestopscoach, reikihealer samt pædagog.

 

Helle glæder sig til at tage imod DIG - lige præcis der, hvor du er i dit liv!

 

Rigtig god fornøjelse!

Livsglæde i fokus

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail