Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Gaven til valentinsdag

Forkæl din bedre halvdel med en skøn velværepakke for 2 personer fra Fasai Wellness and Massage i Herning

Den perfekte valentinesgave

Trænger parforholdet til en hyggelig dag sammen, hvor I får den ultimative afslapning og lækker velvære? Så er det her den perfekte valentinsgave til din bedre halvdel. 


Glem alt om at købe nye boxershorts, strømper eller nye fælge til bilen, og køb i stedet en gave, som giver jer begge glæde.


Med en luksuriøs aroma-parmassage får I både plejet kroppen og forkælet ganen - Fasai Wellness and Massage byder nemlig også på bobler og frisk frugt.


Med et værdibevis får I:

  • 1 times aromamassage for 2  
  • 30 minutter i infrarød sauna  
  • Bobler  
  • Lidt frugt 


Sådan fungerer det

I den infrarøde sauna bliver der udsendt stråler, som skaber elektromagnetiske bølger, der svarer til de bølger, der kommer fra solen. Luften i saunaen føles ikke varm, men varmeeffekten er høj, når strålerne rammer huden. Strålerne varmer væv, led og klogler godt igennem, så din krop bliver fuldstændig afslappet.


Sved det dårlige væk

En tur i den infrarøde sauna kan være en svedig fornøjelse - faktisk kan man svede 80 pct. vand og 20 pct. affaldsstoffer fra kroppen - og det har mange gavnlige effekter. Blandt andet at fleksibiliteten i kroppen øges og eventuelle smerter eller stivhed i leddene forsvinder. Derudover kan det også virke forebyggende og afhjælpende mod appelsinhud. Det er varmeeffektens intensitet, som gør det muligt at arbejde i dybden med kroppen.

 

Så tag en pause, og forkæl din bedre halvdel og dig selv med en vidunderlig aroma-massage ❤


Rigtig god fornøjelse!

Gaven til valentinsdag

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail