Eventyrlig 2-retters menu
Nyd en udsøgt 2-retters menu med inspiration fra det danske og franske køkken på stilfulde Restaurant Hans Christian i hjertet af Odense
Gastronomisk guf til ganen
Hvis du er til mageløse madoplevelser og en indbydende restaurantstemning, så bør du forkæle dig selv med et besøg på Restaurant Hans Christian ved Radisson Blu i Odense.Det centralt beliggende spisested emmer af elegance og eventyr med sin placering i H.C. Andersens barndomskvarter, og nu kan du opleve deres gastronomiske kunnen til formidabel dealpris.
Bemærk: Gælder kun i efterårsferien (uge 42)
Byd dine smagsløg på:
- En velkomponeret 2-retters menu bestående af forret og hovedret tilberedt af chefkok Kim Kristoffersen:
- Forret: Terrine af kulmule, røget laks og rejer serveret med bagte tomater, frisée salat, krydderurtecreme og rugbrødscrutons
- Hovedret: Langtidsstegt oksebovdråbe serveret med ristede svampe, skalotteløg, persille, bagt butternut squash, rødvinssauce og ristede kartofler med kryddersmør
Fynsk/franske finesser
Hotellet Radisson Blu H.C. Andersen ligger lige midt i Odenses suverænt mest charmerende kvarter.
Her er der blot 5 minutters gang fra Odense Banegård og i den umiddelbare nærhed summer byen af shoppingmuligheder og seværdigheder.
Restaurant Hans Christian er hotellets gastronomiske visitkort. Her stilles der høje krav til råvarernes kvalitet og restaurantens kompetente chefkok er altid klar til at fremtrylle både traditionelle og nyskabende kompositioner.
Menukortet er inspireret af både danske og franske traditioner, som utvivlsomt vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer.
Der er rig mulighed for at spørge efter en passende vin til maden, og måltidet kan med fordel rundes af i den hyggelige bar "Nattergalen".
God fornøjelse og bon appétit!