Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Nyt liv i lokkerne ✂

Få smukt, sundt og velplejet hår med en unik klipning med varmesaks inkl. OLAPLEX-behandling mm. hos JL Coiffure i Odense

Frisk frisuren op

Få fornyet liv i dine hårstrå samtidig med at frisuren bliver frisket op og holder længere.

Med dagens deal får du meget mere end den sædvanlige klipning. JL Coiffure er nemlig et af de eneste steder i landet - og den eneste på Fyn - som tilbyder klipning med den helt unikke varmesaks.
Herudover får du også en genopbyggende OLAPLEX-behandling samt vask og let styling, så du med garanti forlader salonen med smukkere og sundere hår.

Glæd dig til:

OLAPLEX-behandling inkl. klipning med varmesaks til langt hår:
  • No 1 OLAPLEX Hair Perfector kommes i håret i 10 minutter
  • No 2 OLAPLEX Hair Perfector kommes i håret i 40 minutter
  • Håret vaskes i økologiske produkter
  • Skøn hovedbundsmassage
  • Klipning med varmesaks
  • Let styling
  • 20% rabat på No 3 OLAPLEX Hair Perfector købt i salonen

Unik klipning med varmesaks

Varmesaksen er helt ideel til dig, som drømmer om længere hår, men døjer med spaltede spidser allerede et par uger efter sidste klipning. Saksen fungerer ved at forsegle hvert hårstrå og dermed forhindre spaltning og holde på den naturlige sundhed, som kommer fra hårrødderne.

En klipning med varmesaks holder håret sundt i længere tid og kan dermed forlænge tiden i mellem frisørbesøg. Dagens deal er altså både en fordel for din frisure, din velvære og din pengepung.

Genopbyggende OLAPLEX-behandling

OLAPLEX-behandlingen genopbygger og reparerer skadet, ødelagt eller spaltet hår, så det igen bliver stærkt - selv meget slidt hår forvandles til et stærkt hår.

OLAPLEX arbejder udelukkende i de bindinger, der ligger på tværs i håret, og kan som den eneste behandling reparere dem. Efter behandlingen er håret styrket og har mindre eller ingen tendens til at knække.

Fra salonen anbefales det at købe No 3 OLAPLEX Hair Perfector med hjem, så OLAPLEX-effekten i håret kan bibeholdes. Produktet sikrer, at bindingerne vedligeholdes med OLAPLEX indtil næste OLAPLEX-salonbehandling.
Med et værdibevis i hånden kan du købe No 3 OLAPLEX Hair Perfector i salonen med 20% rabat.

Fokus på kvalitet og økologi

JL Coifurre er en hyggelig salon beliggende centralt i Odense. Salonen har fokus på kvalitet og på økologiske produkter.

Jolanta, som driver salonen, er ofte på kurser og messer, da det er vigtigt for hende at holde sig opdateret omkring nye teknikker og produkter efter 15 år i faget.

Salonen byder dig på gratis kaffe, te, sodavand eller kildevand.

Rigtig god fornøjelse!

Nyt liv i lokkerne ✂

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail