Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Smagfuld frokost

Tag en pause, og forkæl smagsløgene med en frokost fra Sezer Steak House. Vælg mellem pizza, pasta eller en spændende frokosttallerken

Smagfuld frokost

Tag en pause, og forkæl smagsløgene med en frokost fra Sezer Steak House. Vælg mellem pizza, pasta eller en spændende frokosttallerken

En lidt bedre frokost

Når du besøger Sezer Steak House i Odense, bliver frokosten med garanti lidt sjovere end den gode gamle rugbrødklapper eller resterne fra aftensmaden.

Her bliver dine smagsløg i stedet forkælet med en smagfuld frokost helt efter eget valg fra restaurantens indbydende menukort.

Du kan vælge i mellem:

  • Pizza
    Vælg mellem margarita, prosciutto, scampi, carpaccio eller carne
  • Pastaret
    Vælg mellem ravioli, penne scampi eller penne carne
  • Frokosttallerken med 5 små retter
    Engelsk bøf med bløde løg, laks med dildcreme, parma skinke, ost og chokoladekage. Serveres med lyst og mørkt brød

Mad med passion

Hos Sezer Steak House laver de ikke bare mad for at holde maven mættet. Her har de en brændende passion for kvalitet og en forkærlighed for saftige bøffer. Og både passion og kærlighed gør underværker for smagen!

Værdibeviset gælder for 1 person, men du er naturligvis velkommen til at købe alle de værdibeviser, du ønsker, så du kan nyde den smagfulde frokost i godt selskab.

Så kom ind, og lad det altid smilende personale servicere dig. Så kan du slutte dig til den eksisterende skare af svært begejstrede kunder.

Velbekomme!

Smagfuld frokost

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail