Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Tartelet-tid ♥

Glæd dig til knasende sprøde tarteletter med hjemmelavet fyld hos Cafébutikken i Vejle - inkl. salat og økologisk saft eller sodavand

Menuen rammer plet...

...med en tartelet! 

 

Tag en smuttur til Vejle Centrum og nyd en let frokost i altid hyggelige Cafébutikken. Frokosten tager udgangpunkt i 2 velsmagende tarteletter med hjemmelavet fyld, der går lige i hjertet.

 

Til 1 person får du:

  • 2 tarteletter med hjemmelavet høns i asparges
  • Salat
  • 1 stk. økologisk sodavand eller saft

 

Velkommen i Cafébutikken

Cafébutikken er en hyggelig café i Vestergade, lige midt i Vejles centrum. I de hyggelig omgivelser bliver du mødt af smilende medarbejdere, der gør alt for, at du bliver forkælet og føler dig godt tilpas.

 

Cafébutikken tilbyder varierende menuer og bager selv deres brød og kager, så du kan forvente rigtig hjemmebagt hygge og velsmag. Derudover har de mange forskellige populære kaffe- og tevarianter - selvfølgelig økologiske. 

 

Mere end bare en café

Som navnet antyder, er Cafébutikken mere end bare en almindelig café. Cafébutikken har også et mindre udvalg af diverse fint brugskunst, kvalitetschokolade samt legetøj fra Maileg. Så det er nemt at lade sig friste, mens du slapper af i caféen.

 

I det hyggelige og afslappede cafémiljø er den gode stemning i fokus - og giv dig bare god tid. Hos cafébutikken kan du nemlig også give dig i kast med caféens mange brætspil, mens du nyder den lækre eftermiddagsmenu.

 

God fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail