Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Vidunderlig afslapning

Nyd en klassisk helkropsmassage eller prøv en afstressende hovedbundsmassage hos Fløjlshænder i Vejle

Mærk forskellen

Forkæl din krop med en omgang lækker massage, der giver fornyet overskud, energi og velvære. Hos Fløjlshænder i Vejle er indehaveren Liane klar med et godt tilbud på enten en afslappende helkropsmassage eller en ganske særlig indisk hovedbundsmassage. Du kan godt begynde at glæde dig.

 

Du kan vælge imellem:

  • 25 minutters indisk hovedbundsmassage
    (Normalpris 300 kroner) Dealpris 180 kroner
  • 50 minutters helkropsmassage
    (Normalpris 400 kroner) Dealpris 240 kroner

Helkropsmassage

Helkropsmassage er en afslappende og dybdegående massage af hele kroppen, der giver dig en vidunderlig følelse af velvære. Massagen lindrer muskelsmerter og beroliger nervesystemet, så du føler dig lettere og mere harmonisk både inderst og yderst.

 

Indisk hovedbundsmassage

Indisk hovedbundsmassage er en behagelig massage med fokus på hovedbund, nakke og skuldre. Den er effektiv mod hovedpine og spændinger, der forplanter sig og skaber ubehag. Massagen foregår påklædt og siddende.

 

Afslappet og veltilpas

Massage er effektivt ved mange forskellige slags spændingsproblemer. Berøringen og de terapeutiske tryk øger blodgennemstrømningen i musklerne og fjerner derved affaldsstoffer. Muskler og led opvarmes, blødgøres og strækkes, så kroppen finder tilbage til sin naturlige balance.

 

Rigtig god fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail