Helbredstjek

Få klarhed over, hvordan din krop har det og hvad den mangler for at fungere fuldstændig optimalt med en helbredstest hos Naturklinikken Vejle

Styrk din krop!

Efteråret er over os, og derfor skal vores krop styrkes med de rigtige vitaminer og mineraler, så vi er klar til at forebygge forkølelse, virus osv. For at kunne sætte korrekt ind, hvis din krop mangler noget, er det altafgørende at vide, hvilke vitaminer og mineraler, kroppen mangler

 

Med dagens deal tilbyder Naturklinikken Vejle et helbredstjek, så du kan blive klogere på, hvordan din krop har det.  

 

Du får:

  • 1 x helbredstjek med irisanalyse samt en vitamin- og mineraltest

 

Behandlingen

Behandlingen begynder med en irisanalyse. Analysen er et enestående redskab, der kan bestemme årsager til sygdomme. Ved en irisanalyse undersøges farver og strukturer i øjet for at finde nuværende og gamle problemer i kroppen. Irisanalysen giver et indblik i de områder, hvor der er ubalancer, som kan være årsag til specifikke lidelser.


Efter irisanalysen får du taget en vitamin- og mineraltest. Testen afslører, om og hvad din krop mangler af vitaminer, mineraler og kosttilskud m.m.

 

Naturklinikken Vejle

Indehaver og specialist Jena Frederikke Krogslykke står for behandlingen. Med baggrund som uddannet heilpraktiker, auriculo terapeut/akupunktør og farmakonom, er du sikret en behandling i kyndige og professionelle hænder.

 

God fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail