Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Fornyet energi

Forkæl dig selv med en vidunderlig massage hos Klinik Fløjlshænder - vælg mellem helkropsmassage og Hot Stone Massage

 

Dybdegående velvære

Giv din krop en velfortjent pause fra dagligdagens gøremål, og tag forbi klinikken Fløjlshænder og få løsnet op for kroppens spændinger. Med dagens deal du kan vælge imellem 2 skønne og dybdegående massager - lige efter dit behov.


Efter en skøn og afslappende massage vil din krop være afslappet og fri for spændinger - og du vil være fuld af energi til at gå hverdagens udfordringer og gøremål i møde.

 

Vælg mellem:

  • 50 minutters helkropsmassage
    Normalpris 400 kr. - Dealpris 240 kr.
  • 50 minutters Hot Stone Massage
    Normalpris 550 kr. - Dealpris 299 kr.

 

Løsnende helkropsmassage

Med helkropsmassagen bliver der gået i dybden for at afspænde og løsne musklerne i kroppen. Eventuelle muskelsmerter vil fortage sig og efter de 50 minutter vil du føle dig afslappet og fuld af energi.

 

Afstressende Hot Stone Massage

Hot Stone Massage fungerer sådan, at opvarmede lavasten lægges på strategiske punkter på kroppen. Samtidig smøres kroppen ind i olie og derefter masseres der med afstressende, rullende og blide bevægelser. Varmen fra stenene breder sig langsomt og de dybe massagestrøg giver en skøn, helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler. En vidunderlig følelse for krop og sind.

 

Det er op til dig

Det er helt op til dig, om du ønsker helkropsmassagen eller Hot Stone Massagen. Uanset, hvad du vælger, er der garanti for, at du forlader Fløjlshænder med en følelse af velvære, afslappethed i kroppen og fornyet energi. Så kan hverdagens udfordringer bare komme an!

 

Vælg blot den ønskede behandling, når du går videre med købet og book herefter din tid på tlf.: 51 51 96 31.

 

Rigtig god og afslappende fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail