Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Frisk fornyelse til frisuren

Giv frisuren en flot opfriskning med en ny helfarve eller striber hos Figaro - Den grønne frisør, som også forkæler dig med hårkur og skøn hovedbundsmassage

Godt nyt(h)år!

Vi har netop taget hul på et nyt år, og det er tid for nytårsforsætter og nye vaner.

Hvis lysten til fornyelse og forandring er steget dig til hovedet, er det tid til at kigge forbi frisøren!

Lad Figaro - Den grønne frisør give din frisure en flot opfriskning med helfarve eller striber og forkæle dig med plejende hårkur, skøn hovedbundsmassage og et gavekort til de lækre, økologiske produkter i salonen med en fin frisørpakke. 


Frisørpakken indeholder:

  • Hårkur 
  • Hovedbundsmassage 
  • Vask og føn 
  • Helfarve eller striber 
  • Gavekort til kr. 50,- til produkter i salonen

Dealen gælder til kort hår, men er dit hår længere, kan du sagtens få fingre i tilbuddet alligevel. Du skal bare betale et mindre tillæg direkte i salonen:  • Mellemlangt hår + kr. 65,- (normalt kr. 130,-) 
  • Langt hår + kr. 150,- (normalt kr. 300,-) 


Miljøvenlig frisørforkælelse

Hos den miljøbevidste salon Figaro - Den grønne frisør er der fokus på økologi og velvære for dig og dine lokker. Her kan du med god samvittighed læne dig tilbage og nyde en førsteklasses frisøroplevelse. 


Begge salonens frisører har vundet utallige priser både i deres hjemland Ungarn og på internationalt plan. Udover dette er én af de to frisører international træner og har deltaget i mange konkurrencer rundt omkring i Europa - bl.a. i Paris, Berlin, Milano og Frankfurt.


God fornøjelse!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail