Løsn op for spændingerne

Med 30 minutters stolemassage af Kontor Massage fra Vero får du løsnet op for alle dine spændinger

Lad massagen komme til dig

Døjer du med spændingshovedpine, musearm eller er du blevet øm i skuldre og nakke af for meget ensformigt arbejde? Så er denne deal til dig!

 

Glæd dig til 30 minutters stolemassage af Kontor Massage fra Vero, der løsner op for dine spændinger og gør dig klar til at genoptage dagens dont.

 

Og ved du, hvad det bedste er? Du behøver ikke at køre efter det. Veronika fra Kontor Massage fra Vero kommer til dig, hvis du er indenfor 20 km af hendes adresse i Nyboesgade i Vejle. Du er naturligvis også velkommen i hendes klinik.

 

Du får:

  • 30 minutters stolemassage i klinikken
    Normalpris 250 kr. Dealpris 150 kr. 

  • 30 minutters stolemassage i dit private hjem 
    Normalpris 275 kr. Dealpris 165 kr. 

Hvad er stolemassage?

Stolemassage er en nem og bekvem form for massage, hvor du hverken skal smøres ind i olie eller smide tøjet. Du bliver placeret i en specialdesignet stol og masseret godt igennem på hele bagsiden af kroppen. Massøren fokuserer på din lænd, nakke, skuldre, ryg, arme og hænder, hvor spændingerne har det med at samle sig.

 

Erfaren massør

Kontor Massage fra Vero er ejet af Veronika, der oprindeligt kommer fra Ungarn. Hun taler et begrænset dansk, men perfekt engelsk. Veronika er uddannet massør og har flere års erfaring indenfor faget.

 

God fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail