Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Grønland

Tag på en 8-dages rundrejse i fantastiske Grønland inkl. middag, transfers og direkte fly. Rejs fra AAL i jun.- aug.

Grønland

Tag på en 8-dages rundrejse i fantastiske Grønland inkl. middag, transfers og direkte fly. Rejs fra AAL i jun.- aug.

Det grønlandske eventyr begynder i hovedstaden Nuuk, hvor der venter nogle skønne dage fyldt med oplevelser både til lands og til vands. Efter at have udforsket byen flyver I nordpå til Grønlands måske mest berømte by, Ilulissat. Her har I tid til at sejle mellem imponerende isbjerge, se kælvende isbræer og observere legesyge hvaler. Oplev den uspolerede natur med højt til himlen og plads til at puste ud. Glæd jer også til at møde den venlige lokalbefolkning, som stolt viser deres land frem.

 

Kort sagt: Denne rejse til Grønland garanterer oplevelser for livet.

 

Særligt for denne rejse:

  • Nuuk indbyder med sin rige historie og imponerende fjordsystem, mens Diskobugten, majestætiske isbjerge og gudesmuk natur venter i Ilulissat
  • Direkte fly fra Aalborg til Nuuk uden mellemlandinger og mulighed for tilkøb af masser af spændende udflugter
  • Inkl. 2-retters middag og transfers

 

Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly Aalborg - Nuuk t/r
  • Direkte fly Nuuk - Ilulissat t/r
  • 15 kg indtjekket bagage og 5 kg håndbagage
  • 4 overnatninger på hotel i Nuuk (3+1)
  • 3 overnatninger på hotel i Ilulissat
  • 1 x 2-retters middag (dag 4)
  • Morgenmad alle dage
  • Transfer mellem Nuuk lufthavn og hotel i Nuuk
  • Transfer mellem Ilulissat lufthavn og hotel i Ilulissat

 

Flytider Aalborg:

  • Den 16. juni 2025
    DEALpris 17.998 kr.
  • Den 23. juni 2025
    DEALpris 17.998 kr.
  • Den 30. juni 2025
    DEALpris 18.498 kr.
  • Den 7. juli 2025
    DEALpris 18.498 kr.
  • Den 14. juli 2025
    DEALpris 18.998 kr.
  • Den 21. juli 2025
    DEALpris 18.998 kr.
  • Den 28. juli 2025
    DEALpris 18.998 kr.
  • Den 4. august 2025
    DEALpris 17.998 kr.
  • Den 11. august 2025
    DEALpris 17.498 kr.
  • Den 18. august 2025
    DEALpris 17.498 kr.
  • Den 25. august 2025
    DEALpris 16.998 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales ved booking og afregnes direkte med Ruby Rejser.

  • Enkeltværelsestillæg: 4.500 kr.
  • Mad på flyet fra Aalborg til Nuuk t/r: 198 kr. pr. person
  • Opgradering til Hotel Hans Egede i Nuuk:
    • Dobbeltværelse: 1.100 kr. pr. person
    • Enkeltværelse: 1.400 kr. pr. person
  • Opgradering til superiorværelse i Ilulissat:
    • Dobbeltværelse: 900 kr. pr. person
    • Enkeltværelse: 1.500 kr. pr. person
  • Udflugter - læs mere længere nede

 

Ikke inkluderet i prisen:

Afregnes direkte med Ruby Rejser.

  • Obligatorisk reservationsgebyr på 98 kr. pr. person

 

Se flyinformationer længere nede.

 

Dagsprogram

Dag 1: Velkommen til Grønland

I flyver med direkte fly fra Aalborg til Nuuk. Efter ankomst til Nuuks nye internationale lufthavn bliver I kørt til jeres hotel i centrum af Nuuk. Det grønlandske eventyr kan nu begynde!

 

Dag 2 - 3: Den arktiske metropol, Nuuk

Nuuk er fuld af spændende museer og seværdigheder, som I kan opleve både i selskab med Ruby Rejsers lokalguide og på egen hånd. Dagene er til fri afbenyttelse.

 

Et besøg i kulturhuset Katuaq, hvis facade er inspireret af nordlyset, og hvor, der er skiftende udstillinger kan anbefales, ligesom Nuuks Nationale Kunstmuseum også er et besøg værd.

 

Udflugtsmuligheder

Tilkøbes direkte hos Ruby Rejser. Vi anbefaler at tilkøbe udflugterne hjemmefra, da vi ellers ikke kan garantere plads.

 

Nuuk byvandring med lokalguide - 2 timer

I selskab med lokalguiden tager I på en 2-timers byrundtur til fods i Nuuk. Guiden vil fortælle om byens historie, som er både unik, barsk og finurlig. I vil også høre mere om Grønland generelt og om de enorme omvæltninger, som landet står overfor. I kommer forbi udsigtspunktet ved Hans Egede-statuen, hvor gamle farverige huse ligger smukt med Sermitsiaq-bjerget som baggrund. Glæd jer til at spadsere på den nyligt anlagte boardwalk langs Nuuks kystlinje. 

 

Senere kan I på egen hånd besøge kulturhuset Katuaq, hvis facade er inspireret af nordlyset, og hvor der er skiftende udstillinger. Nuuks Nationale Kunstmuseum er ligeledes et besøg, man ikke bør snyde sig selv for. 

 

Byvandringen koster 349 kr. pr. voksen og 174 kr. pr. barn (2-11 år).

 

Isfjordssejlads nord for Nuuk - 6 timer

På denne udflugt sejler I ind til Nuuks isfjord, hvor al is i fjorden stammer fra. Det tager ca. 2 timer at komme ind til isfjorden, og på vejen kan I være heldige at møde hvaler, ørne og måske også sæler. Målet er at komme tæt på en masse isbjerge og nyde synet af deres mange mulige former og farver. Her, midt blandt isbjergene, stopper skibet motorerne, så I kan lytte til den knitrende og smeltende is.

 

Turen foregår i skib med toilet, opvarmet kabine og indendørs siddepladser. Det er også muligt at gå og stå rundt på dækket samt at sidde udenfor. Ombord serveres kaffe/te og varm kakao.

 

Isfjordssejladsen koster 2.095 kr. pr. voksen og 1.047 kr. pr. barn (2-11 år).

 

Hvalsafari - 3-4 timer

Nuuks fjordsystem er fyldt med naturlige ressourcer med alt fra fisk til hvaler og rensdyr. Som noget unikt er pukkelhvalerne her fredet, hvilket betyder, at Nuuk er det eneste sted i hele Grønland, hvor man ikke må jage pukkelhvaler. Nogle steder i fjordene kan der være helt ned til 600 meters dybde, hvor det er helt perfekt for havets kæmper at lege og finde føde. På denne bådtur sejler I ud i selskab med en dygtig skipper, som har stor erfaring med at lokalisere hvalerne. 

 

Pukkelhvalerne er den hval, man oftest ser i Nuuks fjordsystem, og den er nem at kende ved dens puklede rygfinne og smukke hale. Halen fungerer ligesom et fingeraftryk, og på den måde kan man kende de enkelte hvaler fra hinanden. At opleve disse giganter af havet på nært hold er næsten en spirituel oplevelse, som mange bliver overvældet af.

 

Hvalgaranti: Der tilbydes hvalgaranti, som går ud på, at hvis ikke man ser hvaler, så kan man komme med ud gratis en anden gang. Man kan ikke få sin billet refunderet, men derimod blive ombooket til en ny tur uden merbetaling.

 

Hvalsafarien koster 1.095 kr. pr. voksen og 547 kr. pr. barn (2-11 år).

 

Fish ’n’ Dish i Qooqquat - 6 timer

I stævner ud i Nuuk-fjorden og sætter kursen mod den forladte bygd Qooqquat, som ligger ca. 50 minutters sejlads fra Nuuk. Undervejs kan I fiske efter torsk og rødfisk. Fremme i Qooqquat ligger der en lille restaurant, som drives af den velkendte kok Mads Bek og hans kone. Selvom restauranten er en af verdens mest afsidesliggende, så har ægteparret alligevel formået at skabe et skønt sted med et glimrende køkken, hvor de endda gror egne grønsager, kål og krydderurter. Kokken vil tilbedere jeres fangst og samtidig kan I se med, når fisken fileteres. 

 

Selvom fjorden bugner med fisk, gør vi opmærksom på, at vi ikke giver fangstgaranti. I disse tilfælde har restauranten ekstra fisk, som de kan tilberede. Hvis I ikke er meget for fisk, er det også muligt at vælge noget andet fra menuen. Vi anbefaler dog fisken, da det ikke bliver mere friskt end dette. Vegetarret er også en mulighed.

 

Fish ’n’ Dish koster kr. 1.449 kr. pr. voksen og 724 kr. pr. barn (2-11 år).

 

Vandretur til Kuanninnguit udsigtspunktet - 5 timer

Tag med på en hyggelig og imponerende vandretur op i Nuuks smukke baghave i selskab med en lokal vandreguide. Vandreturen tager jer ud til, hvad de lokale kalder for “Nedkørslen”. Her er der en skøn udsigt ind i fjorden med et lille shelter, som er godt at holde pause ved.
Turen starter fra ”Kolonihavnen”, herfra køres I ud til vandreturens startsted. Når I starter, skal I først ned i Paradisdalen, hvor I kommer til at krydse nogle små elve og derefter følger en større elv op i fjeldet, hvor I kan se flere vandfald. Ruten er velmarkeret og der er en veltrådt sti, men det kræver at man er i rimelig form da I skal op omkring 400 meters højde - belønningen for de mange højdemeter er en udsigt uden lige.

 

Når I når udsigtspunktet, kan I benytte et lille shelter til evt. at nyde en medbragt frokost samt en kop te, kaffe eller varm chokolade. I tilbringer en god times tid her, hvor I kan være heldige at se ræve, ryper og harer med en udsigt over Nuuk-fjordens smukke fjelde.

 

Den lokale guide fortæller løbene om fauna of flora samt medbringer sikkerhedsudstyr i form af GPS med nødknap, VHF-radio og en lille førstehjælpstaske.

 

Sværhedsgrad: Medium (man skal være i rimelig form og vant til at gå). 

 

Vandreturen med guide koster 899 kr. pr. voksen og 499 kr. pr. barn (2-11 år).

 

Dag 4: Videre til Ilulissat

I løbet af dagen flyver I med indenrigsfly fra Nuuk til Ilulissat. I lufthavnen bliver I mødt af en chauffør, som kører jer til jeres hotel, hvor I har de næste 3 overnatninger. Hotellet har en flot beliggenhed ud til den fantastiske isfjord, også kaldet Diskobugten, hvor masser af isbjerge i forskellige størrelser og former flyder rundt. På hotellet kan der tilkøbes superiorværelser med udsigt mod isfjorden.

 

Om aftenen er der 2-retters velkomstmiddag på hotellet.

 

Dag 5-6: Oplevelser i Ilulissat

I har god tid til at udforske Ilulissat, som er hjem for ca. 4500 fastboende, samt de omkringliggende landskaber. I kan f.eks. besøge Isfjordcenteret, som åbnede i 2021. Her er spændende udstillinger om området og Arktis.

 

Polarforsker Knud Rasmussens barndomshjem er i dag indrettet som Ilulissat Museum, hvilket klart er et besøg værd. Kunstmuseet med mange spændende kunstnere kan også anbefales.

 

Området omkring Ilulissat byder også på nogle fine vandreruter. Den gule rute på ca. 3 km følger pynten rundt ved Isfjeldsbanken og når ud til mundingen af isfjorden. En flot tur med den ene panoramaudsigt efter den anden. Den blå rute på 7 km går gennem Ilulissats smukke bagland og følger isfjorden med udsigt til isbjerge og fjelde. Turen kommer også forbi den historiske bosættelse Sermermiut, hvor inuitterne har boet i mere end 4000 år. Den orange rute på 22 km, er den mest krævende. Turen går forbi lufthavnen til bygden Oqaatsut. Turen kan evt. afsluttes med en sejltur tilbage til Ilulissat. Husk aldrig at tage på vandretur alene. Hotellet kan henvise til organiserede vandreture med guide.

 

Udflugtsmuligheder

Tilkøbes direkte hos Ruby Rejser. Vi anbefaler at tilkøbe udflugterne hjemmefra, da vi ellers ikke kan garantere plads.

 

Isfjordssejlads - 2,5 timer

Smuk sejltur i Diskobugten blandt de smukkeste isbjerge i Grønland. Ilulissats isbræ Sermeq Kujalleq blev i 2004 optaget på Unescos Verdensarvsliste. Dagligt strømmer der millioner tons is fra isbræen gennem isfjorden, hvilket gør, at fjorden konstant er i bevægelse. At sejle blandt de enorme isbjerge er en oplevelse for livet.

 

Sejlturen, som er med guide og inklusiv en forfriskende cocktail, koster 699 kr. pr. voksen og 349 kr. pr. barn (2-11 år).

 

Hvalsafari - 3 timer

I løbet af sommeren flokkes hvaler i Diskofjorden. Pukkelhvaler, vågehvaler og finhvaler er blandt de hvaler I har mulighed for at se boltre sig i det kolde vand på denne tur. I sejler mellem isbjerge i selskab med en lokal guide, som vil fortælle om de majestætiske dyr. Skibet er løbende i kontakt med lokale fiskere, som hjælper med at lokalisere hvalerne.

 

Hvalsafarien, som også inkluderer kaffe og te undervejs, koster 1.199 kr. pr. voksen og 599 kr. pr. barn (2-11 år).

 

Dagstur til den kælvende gletsjer Eqiq Sermia

Sejlturen tager jer 80 km nord for Ilulissat til den smukke gletsjer Eqip Sermia. I selskab med en lokal guide sejler I forbi Bredebugt, bygden Oqaatsut og det store fjordsystem Paakitsoq, hvor I kan være heldig at se hvaler og sæler boltre sig. Turen går videre op igennem Ataa Sund, som omkranses af høje, stejle fjelde med fugleliv og vandfald. Fremme ved Eqip ligger skibet i ca. 2 timer i passende afstand foran gletsjeren, så I kan se og ikke mindst høre de enorme brag der opstår, når isfjelde brækker af og vælter ud i vandet. I bliver desuden budt på en lækker grønlandsk frokost, inden I sejler retur til Ilulissat.

 

Dagsturen koster 2.449 kr. pr. voksen og 1.249 kr. pr. barn (2-11 år). 

 

Dag 7: Tilbage til hovedstaden

Efter nogle begivenhedsrige dage i Ilulissat flyver I retur til Nuuk. Her kan I nyde det sidste af hovedstaden og Grønland, inden turens sidste overnatning.

 

Dag 8: Hjemrejse

Fulde af nye indtryk og oplevelser tager I afsked med Nuuk og flyver retur til Danmark.

 

Hotellerne

I Nuuk skal I bo på det moderne budgethotel HHE Express, eller I kan opgradere til Grønlands bedste hotel, Hotel Hans Egede. I Ilulissat skal I bo på det dejlige Hotel Artic.

 

Hotel HHE Express er et nyere budgethotel fra 2020 beliggende centralt i Nuuk. Hotellet råder bl.a. over en café, som serverer kaffe og snacks, og det er også her, morgenmaden nydes. 

 

Hotellet tilbyder en afslappet atmosfære fra den centrale placering har I nem adgang til byens vigtigste attraktioner, shoppingmuligheder og restauranter.

 

Værelserne er små, men meget praktisk indrettet med komfortable senge, toilet, bad, tv, skrivebord og wi-fi. Mange af værelserne byder på en fantastisk udsigt over byen eller de omkringliggende fjelde, hvilket giver en skøn oplevelse af Grønlands unikke landskab.

 

Hotel Hans Egede er Nuuk og Grønlands bedste hotel. Hotellet ligger i hjertet af Nuuk og derved også i gåafstand til alle byens butikker, restauranter og seværdigheder.

 

Hotellet råder bl.a. over to restauranter, steakrestauranten A Hereford Beefstouw og den anerkendte Sarfalik Seafood Restaurant, som anses som en af Grønlands førende restauranter. På hotellet finder man desuden en cocktailbar med udsigt over fjorden og byen samt fitnessrum.

 

Opholdet er med morgenbuffet, som serveres i restauranten på 5. sal.

 

Værelserne er pæne og lyst indrettede med bad, toilet, tv med indbygget chromecast, skrivebord og gratis wi-fi.

 

Hotel Artic er et skønt hotel beliggende i udkanten af Ilulissat ud mod isfjorden. Hotellet råder bl.a. over to restauranter, Brasserie Ulo og Restaurant Ulo, hvor menuerne består af lokale råvarer, som tilberedes efter grønlandske traditioner. Her er også et lille fitnesscenter, som gæster kan benytte gratis.

 

Værelserne er nyrenoverede og udstyret med bl.a. bad, toilet, tv, wi-fi, hårtørrer og kaffe/te-sæt. Værelserne har udsigt over byen og havnen, hvor der er en livlig trafik af joller og skibe, der hjembringer dagens fangst. Mod tillæg kan I opgradere til et Superior værelse, der har udsigt over isfjorden. Fra hotellet er der ca. 1,2 km til Ilulissat.

 

Flyinformation

 

Flytider Aalborg:

  • Afgang fra Aalborg kl. 06.00
    Ankomst Nuuk kl. 07.50
  • Afgang fra Nuuk kl. 08.50
    Ankomst Aalborg kl. 16.20

 

Alle flytider er forventede lokale tider, og der tages forbehold for ændringer.

 

Bemærk: Grønland er 3 timer efter dansk tid. 

 

Om Ruby Rejser

Ruby Rejser har i over et halvt århundrede været synonym med kvalitetsrejser, der appellerer til eventyrlystne og kultursøgende gæster. Fra deres base i Aarhus har de specialiseret sig i at skabe uforglemmelige rejseoplevelser, der spænder bredt, og som taler til enhver smag: Fra magiske nordlysrejser, hvor himlens farvespil tager pusten fra en, til idylliske cykelkrydstogter, hvor man kan opleve Europas skjulte perler fra en unik vinkel. 

 

Hos Ruby Rejser er kvalitet, service og fællesskab i centrum. Rejsebureauet er drevet af en dyb tro på, at rejser beriger livet og bringer mennesker tættere sammen, og de sætter en ære i at levere velorganiserede og indholdsfulde rejser, hvor alt fra det første informationsmøde til hjemkomsten er nøje planlagt for at sikre en bekymringsfri og mindeværdig oplevelse. 

 

Ruby Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 0206.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rundrejse i Grønland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail