Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Tapasplatte til KUN 99 kr.

NYHED: Hent en velassorteret tapasanretning med oste, charcuteri, stenovnsbagt brød og dyppelse fra Risskov Ost i Aarhus.

Tapasplatte til KUN 99 kr.

NYHED: Hent en velassorteret tapasanretning med oste, charcuteri, stenovnsbagt brød og dyppelse fra Risskov Ost i Aarhus.

Der er mange grunde til, at tapas har vundet indpas i de danske hjem. De små retter passer perfekt som en appetitvækker ved større selskaber, eller som en fyldig hovedret af forskellige smagskombinationer. 

 

Tapas ser indbydende ud, du kan sammensætte nærmest alt det, du har lyst til, og det smager himmelsk - i hvert fald når du henter det fra Risskov Ost. 

 

Om det er til en hverdagsaften i stearinlysets skær eller til en særlig lejlighed, hvor der skal være noget for alle, så er tapasanretningen fra Risskov Ost et godt bud. Og du må købe alle de værdibeviser, du ønsker, så der er til alle. 

 

Du får:

  • Tapasanretning for 1 person

DEALpris 99 kr. Normalpris 150 kr. Spar 34 %

 

Tapasanretningen består af:

 

  • 3 forskellige delikatesse oste
  • 3 slags delikat charcuteri – Lufttørret skinke, mortadella pølse med pistacienødder og chorizopølse
  • Stenovsbagt brød
  • Syltede rødløg, basilikumpesto med italiensk pecorino, krydret aioli med estragon

 

Om Risskov Ost - Kvalitet & passion

Glasmontrene hos Risskov Ost bugner af spændende, indbydende, milde samt stærke oste og alt derimellem.  Det er her, du finder alt, hvad du skal bruge til osteplatten, morgenbrødet eller til særlige lejligheder. Du finder desuden kyndige og hjælpsomme folk bag skranken, hvis du mangler råd til dit næste valg af ost.

 

I sommer kunne Risskov Ost fejre 10 år på samme sted og som garant for kvalitet og passion. Dette kommer også til udtryk, når man læser blot et udpluk af de mange rosende kommentarer fra kunder.

 

"Stor viden om ost - fantastisk service og mange ostemuligheder" - Anette Stjerne

 

"Igen igen hentet lækker ost til weekenden. Ingen middag med venner uden spændende oste imellem hovedretten og desserten. Valgmulighederne er mange og vi nyder det hver eneste gang!" - Lene N.

 

"Når jeg skal forkæle mig selv, elsker jeg at gøre det med ostetapas fra Risskov Ost. Personalet er altid behjælpelig med at finde noget spændende ost og andet lækkert tilbehør. Når det kommer til kvaliteten, er der heller ikke en finger at sætte på dem. Derfor kan jeg absolut give mine varmeste anbefalinger til Risskov Ost." - Julie E.

Tapas fra Risskov Ost

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail