Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Juleplatte fra Næsbjerghus

Hent en lækker juleplatte med hjem eller nyd den med en øl og en snaps til i den hyggelige restaurant Næsbjerghus ved Varde.

Juleplatte fra Næsbjerghus

Hent en lækker juleplatte med hjem eller nyd den med en øl og en snaps til i den hyggelige restaurant Næsbjerghus ved Varde.

I år bliver det endnu lettere at diske op med et lækkert julemåltid. Bare lad Næsbjerghus klare sagerne, så slipper du for alt besværet. Hent en juleplatte med hjem til 85 kroner pr. kuvert, eller nyd maden med dine kære i restauranten og tag en skål i øl og snaps for bare 125 kroner pr. kuvert.

 

Hos Næsbjerghus fejres julen på den go'e gammeldaws måde. Derfor er deres juleplatte spækket med alle de bedste juleklassikere. Glæd dig til en fiskefilet med remoulade, sild med kapers og løgringe, leverpostej med syltede agurker, frikadelle med rødkål, æg og rejer, rullepølse og ost.

 

Vælg mellem:

  • Juleplatte som takeaway
    DEALpris 85 kr. Normalpris 150 kr. Spar 43 %

 

  • Juleplatte til spisning i huset inkl. 1 øl eller sodavand samt 1 glas snaps
    DEALpris 125 kr. Normalpris 210 kr. Spar 40 %

 

Populært på egnen

Er der et sted i Danmark, der både kan byde på god, gammeldags madlavning og en smuk udsigt - så er det Næsbjerghus. Det er én af egnens hyggeligste restauranter, hvor der er plads til lidt af det hele.

 

Her er der ingen fine fornemmelser. Du kan komme, som du er, og du vil føle dig hjemme og godt tilpas med det samme.

Juleplatte fra Næsbjerghus

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail