Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Lesbos

1 uge på 3* hotel i 1-værelses lejlighed. Rejs fra BLL i aug.-okt.

Lesbos

1 uge på 3* hotel i 1-værelses lejlighed. Rejs fra BLL i aug.-okt.

I den nordlige del af Det Ægæiske Hav og ikke så langt fra den tyrkiske kyst ligger øen Lesbos. Øen er den tredjestørste af de græske øer, og der er masser at opleve. Takket være klimaet og den frodige jordbund, er naturen mange steder meget frodig med pinje- og egeskove, olivenlunde, frugtplantager og masser af god landbrugsjord.

 

I skal på i Anaxos i Lesbos' nordlige del, hvor I finder en helt fantastisk sandstrand! Mange mener faktisk, at det er den bedste sandstrand på hele Lesbos.

 

Særligt for denne rejse:

 • Tæt på stranden
 • Hyggelig by i området
 • Dejligt poolområde

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund lufthavn - Lesbos t/r
 • 7 overnatninger på Christinas Garden                    
 • 1-værelses lejlighed med balkon/terrasse og udsigt til haven
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 11. august 2024
  Normalpris 5.199 kr. DEALpris 2.699 kr.
 • Den 18. august 2024
  Normalpris 5.299 kr. DEALpris 2.699 kr.
 • Den 25. august 2024
  Normalpris 5.299 kr. DEALpris 2.699 kr.
 • Den 1. september 2024
  Normalpris 5.099 kr. DEALpris 2.999 kr.
 • Den 8. september 2024
  Normalpris 5.299 kr. DEALpris 3.199 kr.
 • Den 15. september 2024
  Normalpris 5.299 kr. DEALpris 3.199 kr.
 • Den 22. september 2024
  Normalpris 5.299 kr. DEALpris 3.199 kr.
 • Den 29. september 2024 (UDSOLGT)
  Normalpris 5.199 kr. DEALpris 2.999 kr.
 • Den 6. oktober 2024
  Normalpris 4.999 kr. DEALpris 2.999 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Deal.dk.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Deal.dk i købsprocessen. 

 • Opredning barn (2-11,99 år)
  DEALpris 1.999 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Sådan køber du en børnebillet:
I købsprocessen skal du trykke på det store "+" og derefter vælge "opredning barn".

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours. 

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 250 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Christinas Garden

Midt i Anaxos og i kort afstand til stranden ligger det hyggelige hotel Cristinas Garden. Her finder I kort sagt de perfekte omgivelser og en skøn familieejet atmosfære, hvor I med garanti vil føle jer hjemme fra første sekund.

 

I den store have, der er fyldt med flotte blomster, ligger det dejlige poolområde med både solstole og parasoller. Vil I hellere til stranden, når I den let til fods – det samme gælder den hyggelige by Anaxos, hvor der er et fint udvalg af både caféer og restauranter.

 

I kan også nyde måltider i hotellets egen restaurant, Cristinas Garden, som serverer en lækker morgenmadsbuffet og a la carte frokost og aftensmad. Ønsker I selv at lave jeres mad eller købe forfriskninger, ligger der et minimarked ca. 300 meter fra hotellet.

 

Det er ikke uden grund, at mange danskere igennem årene har nydt en fantastisk ferie på Christinas Garden. Det vidner netop om den gode kvalitet og de mange gode oplevelser, som rigtig mange danskere har haft – det får dem til at besøge stedet igen og igen. 

 

Sådan skal I bo

På Christinas Garden hotel bor I i en hyggelig og rummelig 1-værelses lejlighed, som er indrettet med telefon, tekøkken, aircondition, tv, køleskab, safeboks, te- og kaffefaciliteter, gratis wi-fi og hårtørrer.

 

Lejligheden er ca. 25 m2 med møbleret balkon/terrasse og udsigt til haven. 

 

Pension

Opholdet er uden pension. 

 

Godt at vide

Aircondition koster ca. 7 euro pr. dag.
Safeboks kan lejes for ca. 1,5 euro pr. dag.
Det er muligt at leje håndklæder for 1 euro pr. dagen.

 

Om området

Anaxos ligger på den nordlige del af Lesbos, tæt på de lidt større byer Petra og Molivos. Stranden i Anaxos er virkelig skøn! Langs strandpromenaden finder I hyggelige strandbarer, indbydende restauranter og på stranden er der masser af vandsportsaktiviteter, som I kan prøve.

 

Bugten, hvor stranden ligger vender mod vest, så I kan nyde en eventyrlig og smuk solnedgang med byen Molivos i baggrunden.

 

Bjergene på Lesbos giver et vidunderligt kuperet terræn, og de mange varme kilder lokker med fantastiske, naturskabte spabade. Mod vest er jorden mere gold, og her kan I blandt andet opleve den helt enestående forstenede skov. Dette sted må I bare besøge på jeres ferie. Hovedbyen, der hedder Mytilini, er også en vigtig havneby - så vigtig, at øen også kaldes Mytilini i stedet for Lesbos.

 

Petra er en autentisk og hyggelig by på øen Lesbos. Petra er beliggende i det nordlige Lesbos tæt på Molivos og Anaxos. Byen er en ualmindelig indbydende ferieby, som har formået at bevare sin oprindelige atmosfære.

 

Midt i centrum knejser den 30 meter høje klippe, som har lagt navn til byen, med jomfru Maria-kirken fra 1700-tallet på toppen. Rundt om denne og ned mod havet løber hyggelige, snoede brostensgader med fine tavernaer, gode butikker og smukke, gamle stenhuse. Byen Petra har eksisteret siden oldtiden og byder på masser af spændende historie og kultur.

 

Molivos er en utrolig smuk by - faktisk så smuk, at flere mener, at det er den allersmukkeste by, man finder på Lesbos. 

 

Den billedskønne havn understreger middelalderbyens charme, og op ad bjergsiden ligger kampestenshuse og restauranter side om side og byder på den mest fantastiske udsigt over havet. Om aftenen er det betagende at betragte husene og den gamle borgruin på klippetoppen, der ligger som oplyste juveler på et mørkt fløjsklæde. Molivos byder på mange gode ferieoplevelser og spændende seværdigheder.

 

Flyinformation

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 16.40
  Ankomst Lesbos kl. 20.45
 • Afgang fra Lesbos kl. 21.45
  Ankomst Billund kl. 00.10

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Lesbos

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail