Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Alanya

3 uger i ferieparadiset ved Middelhavet - helt tæt på Alanyas bedste sandstrand, Kleopatra-stranden. Rejs fra BLL i aug.

Alanya

3 uger i ferieparadiset ved Middelhavet - helt tæt på Alanyas bedste sandstrand, Kleopatra-stranden. Rejs fra BLL i aug.

Tyrkiet er kultur, gastronomi og dejlige strande. Og så er Tyrkiet også et af de få europæiske lande, som kan prale med hele 300 solskinsdage om året. Glæd jer til solrige ferietimer, hvide sandstrande og dejligt badevand sammen med skønne, historiske seværdigheder og en indbydende tyrkisk kultur.

 

I skal bo i skønne Alanya - et ferieparadis, når I vil slappe af og nyde livet, men det er også nemt at finde masser af aktiviteter. Her finder I den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og gode oplevelser indenfor rækkevidde.

 

Særligt for denne rejse:

 • Hotellet ligger kun 50 meter fra Alanyas bedste sandstrand, Kleopatra-stranden
 • I bor i pæne lejligheder med nyere interiør 
 • På denne rejse får I 21 dages ferie 

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund lufthavn - Antalya t/r
 • 21 overnatninger i 1-værelses lejlighed med balkon/terrasse på Kleopatra Tuna Apart
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 11. august 2024
  Normalpris 10.099 kr. DEALpris 5.999 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Deal.dk.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Deal.dk i købsprocessen. 

 • Opredning barn (2-11,99 år)
  DEALpris 4.499 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours. 

 • Afbestillingsforsikring: 385 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 290 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Kleopatra Tuna

Blot 50 meter fra Kleopatra-stranden ligger Kleopatra Tuna Apart. Her får I et hyggeligt lejlighedshotel helt tæt på stranden og kun få kilometer fra Alanyas livlige bazar.

 

Kleopatra Tuna Apart er et populært valg, når I vil på badeferie tæt på byen. Om aftenen kan I gå på opdagelse i den livlige bazar, hvor shopping- og restaurantudvalget er stort. Det tager godt en halv time at gå til centrum af Alanya - alternativt kan I tage offentlig transport eller taxa frem og tilbage.

 

Hotellet er renoveret i 2015, og lejlighederne fremstår indbydende og med nyere interiør. Hotellet har et mindre poolområde med solstole og desuden en a la carte restaurant, hvor I både kan bestille lette snacks, is og drinks i løbet af dagen eller spise om aftenen. To dage om ugen er der underholdning med livemusik og blandt andet tyrkisk aften med autentisk mad og musik.

 

Hotellets beliggenhed tæt på Alanyas bedste sandstrand, Kleopatra-stranden, giver dette hotel berettigelsen til at være et Bravo Lokal-hotel. 

 

Sådan skal I bo

I bor i 1-værelses lejligheder. Alle lejligheder er indrettet med køkkenniche med kogeplader, køleskab, elkedel, mikroovn, brødrister. Badeværelset er indrettet med bruser og hårtørrer. Aircondition og safeboks er tilgængelig mod betaling.

 

Pension

Ferien er uden pension.

 

Godt at vide

Der er gratis wi-fi på hotellet inklusiv værelserne.

 

Prisen for aircondition er ca. syv euro pr. dag og safeboks koster ca. tre euro pr. dag.

 

Om området 

Den store klippe midt i byen deler Alanya i to skønne strandområder, som strækker sig ud fra byens centrum. Kleopatra-stranden er kendt for sit fine sand, mens stranden mod øst er meget børnevenlig. De er begge perfekt til afslapning, og begge ligger højt på danskernes favoritliste over strandene. Kleopatra-stranden fik i øvrigt sit navn, fordi Kejser Marcus Antonius efter sigende gav selveste Kleopatra-stranden i bryllupsgave, da de på deres bryllupsrejse - som nogle af de første turister - gæstede Alanya.

 

I den hyggelige marina skvulper bølgerne sagte mod de farverige fiskerkuttere, de mondæne sejlbåde og de luksuriøse motorbåde, hvorfra livet leves i luksus. Her er liv lige fra morgenstunden, hvor fiskerne lander nattens fangst, de første turister er på vej på bådudflugt, de gigantiske cruiseskibe lægger til kaj og misser mod morgensolen. En ny dag er begyndt i Alanya, og vi gør klar til en skøn morgendukkert. 

 

Der er masser af liv og glade dage i Alanya - specielt omkring havnen med alle de gode restauranter, basargader og strandbarer. Strandpromenaderne er ligeledes velholdte, og her afløser den ene hyggelige café og restaurant den anden. Mange danskere har de sidste år købt lejligheder i Alanya for ofte at kunne hygge i byen og nyde de lækre strande.

 

Vil du ikke blot ligge ved stranden, har Tyrkiet og Alanya rigtig meget at byde på. Start ferien med en byrundtur, der giver en god start på ferien. Besøg markedet og lær at finde rundt. Du kan også starte ferien med hamam – tyrkisk bad, der er ren selvforkælelse. Jeepsafarien og landsbyturen viser det ægte Tyrkiet, mens en bådtur byder på en hyggelig dag på havet. Alanya har oplevelser for en hver!

 

Flyinformation

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 06.30
  Ankomst Tyrkiet kl. 11.15
 • Afgang fra Tyrkiet kl. 12.15
  Ankomst Billund kl. 15.10

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Alanya

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail