Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Harzen

Besøg danskernes favoritdestination i Nordtyskland med 2-5 overnatninger inkl. 3-retters middag og slotsbesøg. Pris pr. person.

Harzen

Besøg danskernes favoritdestination i Nordtyskland med 2-5 overnatninger inkl. 3-retters middag og slotsbesøg. Pris pr. person.

Tag på kør-selv ferie i Harzen, og nyd nogle spændende og oplevelsesrige dage med base på enten Hotel Zum Kanzler eller Gasthaus Kupfer inkl. middag, morgenmad og besøg på det smukke Schloss Stolberg. De to hoteller er af samme standard og ligger 200 meter fra hinanden.

 

Harzen hører til blandt danskernes absolutte favoritter, når det kommer til ferie i Nordtyskland. De stejle bjergsider, den enestående natur og de evige vandløb vil blive ved med at imponere livsnyderen og naturelskeren - og så er området rigt på kulturelle seværdigheder.

 

Særligt for dette ophold:

 • Bo på et smukt bindingsværkshotel i den lille middelalderby Stolberg i Harzen
 • Den historiske by er kendetegnet ved sine smalle brostensbelagte gader, de mange bindingsværkshuse og ikke mindst Schloss Stolberg, som tilbyder en betagende udsigt over byen
 • Besøg på Schloss Stolberg inkluderet

 

Opholdet inkluderer:

 • 2, 3 eller 5 overnatninger på Hotel Zum Kanzler eller Gasthaus Kupfer
 • 3-retters middag én aften
 • Stor, dejlig morgenbuffet hver dag
 • Besøg på Schloss Stolberg
 • Gratis parkering ved hotellet
 • Gratis wi-fi på hotellet

 

Vælg mellem:

 • 2 overnatninger 
  DEALpris 795 kr.
 • 3 overnatninger 
  DEALpris 1.095 kr.
 • 5 overnatninger
  DEALpris 1.695 kr.

 

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

   

  Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 31. december 2024.

   

  Tillæg og tilkøb

  Aftaltes og afregnes direkte med Vindrose Rejser.

  • Tillæg ved overnatning fredag og lørdag: 200 kr. pr. person pr. nat

   

  Hotellerne

  Hotel Zum Kanzler

  Dette charmerende hotel har til huse i et 400 år gammelt bindingsværkshus og tilbyder centralt beliggende og komfortabel indkvartering i den historiske by Stolberg, som ligger i det sydlige Harzen, Sachsen-Anhalt. Hotel Zum Kanzler ligger på den maleriske markedsplads, overfor rådhuset.

   

  Den traditionelle restaurant serverer en velassorteret morgenbuffet, som er inkluderet i prisen. I kan også nyde lækre, lokale egnsretter i restauranten om aftenen, tilberedt med ingredienser, som leveres af hotellets egen slagter. Afrund aftenen med en drink på terrassen, som ligger på selve markedspladsen, når vejret tillader det.

   

  Gasthaus Kupfer

  I finder Gasthaus Kupfer i en af ​​de smukkeste bindingsværksbygninger i Stolberg. Bygningen er mere end 450 år gammel, og rygtet siger, at den er den mest fotograferede bygning i byen. Alle værelserne på det 3-stjernede Gasthaus Kupfer har et originalt design og romantiske skråvægge. Der serveres en stor morgenbuffet hver morgen i den traditionelt indrettede restaurant, som om aftenen serverer typiske retter fra Harzen.

   

  Godt at vide

  Schloss Stolberg ligger kun ca. 2 minutters gang fra begge hoteller.

   

  Harzen

  Når I ankommer til Harzen, er der masser af forskellige seværdigheder at gå på opdagelse i - men det første, som kommer til at ramme jer, er uden tvivl den flotte og enestående natur med de høje bjergsider og grønne træer.

   

  Selve Stolberg er en lille hyggelig middelalderby med 58.000 indbyggere. Lad jer tryllebinde af de små gader, de gamle bindingsværkshuse og det flotte slot, Stolberg som står flot og majestætisk over byen. Slottet tjente fra 1201 til 1945 som residens for greven eller fyrsten Stolberg, og i dag fungerer slottet som museum. I må heller ikke snyde jer selv for en tur til "Alte Münze": bindsværkshuset er opført i 1535 og er et komplet bevaret møntværksted.

   

  I Sydharzen kan I også tage på udflugt til det naturskønne bjergområde Kyffhäuser. Her kan I besøge Kaiser Wilhelms mindesmærke eller tage en tur ad panoramavejen og nyde den fantastiske udsigt over området. I kan også besøge parken ved Sangerhausen, hvor I finder verdens største samling af roser med intet mindre end 8500 forskellige sorter i alle regnbuens farver og mange former. 

   

  I kan naturligvis også tage en tur til andre populære byer i Harzen: i Quedlinburg kan I gå en tur igennem den smukke gamle bydel, besøge byens kirker og Quedlinburg Schlossberg. Den romantiske middelalderby, ligger omgivet af et fredeligt landskab ved bredden af Bode. Byen overrasker med en helt speciel atmosfære, og her venter der jer helt unikke oplevelser. Wernigerode byder ligeledes på et historisk centrum med markedsplads, og her kan I også besøge Wernigerode Slot.

   

  I må heller ikke snyde jer selv for en tur til den tusind år gamle verdenskulturarvsby Goslar. Den historiske by byder på et varieret kulturelt udbud, og det er ikke for sjov, at byen bliver kaldt "Nordens Rom". Her finder I nemlig hele 47 kirker og kapeller. Byen er i dag udnævnt som verdenskulturarv af Unesco, og især den intakte bymidte og den smukt restaurerede Kaiserpfalz fra 1010 er nogle af byens store attraktioner.

   

   

  Zum-Kansler-og-Hotel-Gasthaus-Kopfer.jpg

  Ophold på Hotel Zum Kanzler eller Gasthaus Kupfer

  Her finder du os

  Deal.dk A/S
  Banegårdspladsen
  5000 Odense C

  Tlf: +45 65 45 55 44
  Mail: mail@deal.dk
  CVR nr: 35252754

  Om Deal.dk

  Tilbudsmail