Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Æggekage til KUN 89 kr.

DEAL-klassiker: Så kan du igen glæde dig til at få den populære æggekage hos Restaurant Trekroner i Faaborg.

Æggekage til KUN 89 kr.

DEAL-klassiker: Så kan du igen glæde dig til at få den populære æggekage hos Restaurant Trekroner i Faaborg.

Som altid er det til din fordel og nydelse, når du kan få den klassiske og udsøgte æggekage hos den skønt placeret restaurant i det faaborgensiske byliv.

 

Restaurant TreKroners udsøgte æggekage er højtbelagt med blandt andet sprødt og knasende flæsk og saftige tomater. Du vil med garanti ikke gå sulten derfra - og du får det hele til en sprød DEALpris UNDER 90 kr. 

 

Glæd dig til: 

  • Æggekage med flæsk, tomater, purløg, brød, sennep og rødbeder

DEALpris 89 kr. Normalpris 129 kr. Spar 31 %

 

Historiske rammer

Restaurant TreKroner er Faaborgs ældste og mest stemningsfulde beværtning. Lige siden 1821 har stedet betjent alskens godtfolk, og restaurantens historiske vingesus kan i dén grad mærkes, når man træder ind i de gamle og historiske lokaler. 

 

Med udgangspunkt i de gamle, danske madtraditioner, videreudvikler Restaurant Trekroner de traditionelle opskrifter og tager dem med ind i nutiden. Der er fokus på kvalitet og detaljer, så restaurantens gæster altid er sikret en skøn og udsøgt madoplevelse. 

 

Førstesalen også inddraget i restauranten, så der er ekstra plads til gæsterne.

 

Ta' familie og venner med

Værdibeviset gælder for 1 person, men du er naturligvis velkommen til at købe flere værdibeviser, så du kan tage familien, vennerne eller kollegaerne med til det skønne Faaborg.

 

Her kan I nyde den flotte natur, den smukke havn og selvfølgelig den udsøgte æggekage på den historiske Restaurant Trekroner.

 

I bestemmer selv, om I vil besøge restauranten til frokost eller aften. Bemærk blot, at der kommer et tillæg på 40 kr. pr. person ved spisning efter kl. 16. Dette afregnes direkte med Restaurant Trekroner.

Æggekage fra Restaurant Trekroner

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail