Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Aabo Village i Tversted

Weekendophold i luksushytte med egen udendørs spa - 2 overnatninger inkl. forbrug og voucher til Café Fisk. Pris for 2 personer

Aabo Village i Tversted

Weekendophold i luksushytte med egen udendørs spa - 2 overnatninger inkl. forbrug og voucher til Café Fisk. Pris for 2 personer

Aabo Village, som er en del af Aabo Camping og vandland, ligger i naturskønne omgivelser i den lille nordvestjyske by Tversted. I kommer til at bo en 45 m2 stor luksushytte, der rummer alt, hvad I har brug for. 

 

I kan se frem til et weekendophold med to dejlige overnatninger, hvor I kan udforske naturen og de omkringliggende byers seværdigheder. I jeres ophold kan I også se frem til et aftensmåltid på Café Fisk - et hyggeligt spisested ikke langt fra Aabo Camping.

 

Særligt for dette ophold:

 • Luksushytte i naturskønne omgivelser med egen udendørs, opvarmet spa
 • I får en voucher til et aftensmåltid på Café Fisk, hvor I kan vælge mellem et stjerneskud eller en burgermenu
 • Opholdet er inkl. linned, håndklæder, slutrengøring og forbrug af vand og el 

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i 45 m2 Aabo Village Luksushytte med plads op til 6 personer 
 • Egen udendørs, opvarmet spa på terrassen til fri afbenyttelse
 • 1 flaske bobler ved ankomst
 • Voucher til aftensmåltid på nærliggende Café Fisk (ca. 500 m, vælg mellem et stjerneskud eller en burgermenu)
 • Inkl. linnedpakke med håndklæder
 • Inkl. slutrengøring og forbrug af vand og el

DEALpris 1.995 kr. 

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på fredage fra den 17. maj 2024 til og med den 21. juni 2024. Og igen fra den 16. august 2024 til og med den 25. oktober 2024.

 

Tillæg og tilkøb 

Aftales og afregnes direkte med Aabo Camping og vandland.

 • Ekstra personer - uanset alder: 90 kr. pr. døgn
 • Hunde, dog max 2: 40 kr. pr. døgn
 • Leje af højstol til baby: 70 kr. pr. ophold
 • Leje af baby weekendseng: 70 kr. pr. ophold

 

Brug af gasgrillen er ikke inkluderet i opholdet, men I skal være meget velkomne til at medbringe egen grill.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 10.00

 

Aabo Village ved Aabo Camping

Luksushytterne ligger centralt i Tversted i Aabo Village ved Aabo Camping, som er omgivet af et naturområde med kuperet terræn, plantage og skov. Å og sø ligger lige om hjørnet, og Vesterhavet ligger kun 1,5 km væk. 

 

Aabo Camping byder på familievenlige omgivelser, der vil tiltale alle aldre. Der er legeplads til de mindste, fantastiske omgivelser, som de lidt større helt sikkert vil værdsætte samt vandland.

 

Besøger I Aabo Camping i perioden fra den 1. juni 2024 til den 1. september 2024, har I gratis adgang til det 1200 m2 store vandland med tre bassiner. Her finder I alt lige fra bassiner for de mindste til den store rutsjebane for de modige samt små grotter og vandfald. Vandlandet er udendørs, men vandet er altid opvarmet til minimum 23 grader.

 

Kun omkring 50 meter væk ligger et stort supermarked, hvor I finder et stort udvalg af dagligvarer m.m. I Tversted by finder I også flere restauranter og caféer, hvor I kan nyde et dejligt måltid mad. 

 

Sådan skal I bo

Den luksuriøse hytteby består af tyve luksushytter. Udover en lang række uundværlige faciliteter, byder hver hytte på hele 45 m2 at udfolde sig på og har derudover sin egen udendørs, opvarmede spa på terrassen.

 

Luksushytten er udstyret med tre regulære soverum, stort tv med masser af kanaler, gratis wi-fi og en stor stue med sofagruppe. Derudover er der spiseplads og et lækkert køkken med opvaskemaskine samt eget bad og toilet.

 

Der er mulighed for at oplade elbil i hyttebyen. 

 

Oplevelser i området

Aabo Camping ligger i den hyggelige by Tversted i Nordjylland - også kendt som ”lille Skagen”. Tversted er et dejligt og naturskønt område, hvor I både finder strand og en stor plantage med flere forskellige vandreruter samt mulighed for mountainbike. Plantagen byder derudover på en rigtig fin skovlegeplads, hvor børnene kan boltre sig, mens I nyder udsigten til de smukke søer, som ligger flot placeret inde mellem trækronerne.

 

Hos Nordsø Akvariet i Hirtshals, kun små 16 km fra Aabo Camping, kan I opleve masser af fisk og hajer samt deltage i forskellige aktiviteter. På campingpladsen kan der købes billetter med rabat. 

 

Går lysten mod flere oplevelser, er det også helt oplagt at besøge nogle af de andre omkringliggende byer. For eksempel ligger både Hjørring, Lønstrup og Løkken inden for en overskuelig afstand - og I kan nå vidunderlige Skagen, hvor I kan besøge Danmarks spids, på blot 30 minutter. På vejen til eller fra Skagen er det helt oplagt at gøre holdt ved Råbjerg Mile, der er Danmarks største vandreklit og absolut et besøg værd.

 

 

 

kort-deal_640_aabocamping.jpg

Hytte i Aabo Village i Tversted

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail