Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Breitenburg

Luksuriøst spaophold i naturskønne omgivelser inkl. middag, spaadgang, bobler m.m. Pris pr. person.

Hotel Breitenburg

Luksuriøst spaophold i naturskønne omgivelser inkl. middag, spaadgang, bobler m.m. Pris pr. person.

Hotel Breitenburg slog dørene op for første gang den 1. november 2021, hvor de gamle og nu gennemrenoverede staldbygninger tilhørende slottet Breitenburg genopstod som luksushotel.

 

Hotellet ligger smukt placeret halvanden times kørsel syd for den dansk-tyske grænse, og her får I en opholdsoplevelse, der forener det kulinariske med det naturskønne, og det luksuriøse med det komfortable i en bygning, der forener det historiske med det nye.

 

Selve hotellet fremstår tæt på majestætisk set udefra, hvor staldbygningernes form og detaljerigdom er bevaret. Indvendigt er alt fuldstændig nyrenoveret, så I kan træde ind på et topmoderne hotel, der både byder på et storslået spaområde og en stilfuld restaurant.

 

Særligt for dette ophold:

 • Luksuriøst spaophold i topmoderne og naturskønne omgivelser
 • Adgang til overdådigt spaområde med infinitypool, forskellige typer sauna og store afslapningsområder
 • Gyldig helt indtil den 15. december 2024

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i classic dobbeltværelse (gratis værelsesopgradering ved ledighed)
 • Front cooking-oplevelse med aftenbuffet
 • Udsøgt morgenmad inkl. bobler
 • Adgang til spa (infinitypool, forskellige saunaer og store, rummelige afslapningsrum) - inkl. adgang på ankomst- og afrejsedagen fra kl. 07.00 - 22.00
 • Adgang til fitness
 • Voucher, der giver 10 % rabat i udvalgte butikker hos Designer Outlet i Neumünster
 • Gratis WLAN

DEALpris 999 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle søndage til og med den 15. december 2024 samt mandag den 20. maj (2. pinsedag). 

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes på helligdage - udover 2. pinsedag.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Breitenburg.

 • Spil på Golfklubben Schloss Breitenburg's golfbane. 
  • 9 huller: 40 € pr. person
  • 18 huller: 70 € pr. person

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

På ankomstdagen er jeres værelse klar fra kl. 15.00, men spaområdet er allerede åbent fra kl. 07.00, så I kan starte jeres ferie dejligt og afslappet. På afrejsedagen skal I tjekke ud senest kl. 11.00, men I er velkomne til at benytte spaområdet helt indtil kl. 22.00.

 

Hotel Breitenburg

Allerede ved ankomsten vil I kunne fornemme, hvor storslåede hotellets omgivelser er. Hotel Breitenburg ligger nemlig omgivet af sin egen 27-hullers golfbane, der både giver luft og vidder til de naturskønne omgivelser.

 

Hotellets restaurant, Restaurant Johann, har fået sit navn fra Johann Rantzau, der grundlagde Breitenburg slot i det 16. århundrede. Her serveres mad lavet fra bunden og med fokus på lokale og sæsonbetonede råvarer. Som en del af jeres ophold kan I glæde jer til at stå op til friskbagt brød, juice og de mange andre lækkerier, som morgenbordet på Hotel Breitenburg byder på.

 

Under opholdet er det muligt for jer at benytte hotellets overdådige spaområde. Spaen byder bl.a. på infinitypool, forskellige typer sauna og store afslapningsområder. Det er naturligvis også muligt at tilkøbe forskellige behandlinger, så jeres velvære kan komme helt i top.

 

Sådan skal I bo

Velankommet og venligt tjekket ind, bliver i ført til jeres værelse, hvor I mødes af en indretning, der er præget af varme toner og træ, hvilket giver en rolig og behagelig atmosfære, I hurtigt vil føle jer hjemme i.

 

Classic dobbeltværelserne er ca. 23 m² store og er lyst og elegant indrettet med trægulve og udsigt over den rolige gårdhave. Værelserne er udstyret med skrivebord, fladskærms-tv og en behagelig 1,80 m bred boksseng. Dertil kommer et luksuriøst badeværelse med regnbruser og separat toilet. Værelserne i stueetagen har terrassedøre ud til gården, og dem på 1. sal har en fransk altan.

 

Godt at vide

Kommer I i el-bil, er der el-ladestandere ved hotellet.

 

Golf

I har mulighed for at tilkøbe golf på de første 18 huller hos Golfklubben Schloss Breitenburg. Her har golfbanearkitekten Gerd Olaf Osterkamp sammen med Breido Graf og Elke Gräfin zu Rantzau lavet en bane, der integrerer to landskabstyper, som er typiske for Slesvig-Holsten, nemlig gest og marsk. Uanset om I spiller på A- eller B-banen, vil hullerne mindst to gange føre jer over en flydebro, der krydser Breitenburg-kanalen, og som forbinder den højere gest med den lavere marsk.

 

Området omkring hotellet

Omgivelserne ved Hotel Breitenburg indbyder i den grad til gåture. Tæt på hotellet finder I både Breitenburger Kanal, Breitenburger Slot og floden Stör. Hvis I kører rundt i området, vil I også kunne opleve de mange små kanaler, der løber til og fra Stör, og som er med til at tegne området. Hotel Breitenburg er også det perfekte udgangspunkt, hvis I vil opleve storbyen Hamborg.

 

I kan også sætte kurs mod McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster, som ligger ca. 40 kilometer fra hotellet, og som tilbyder alt fra tøj og accessories til sko, sportstøj og ting til hjemmet. Glæd jer for eksempel til at gå på jagt mellem mærker som Armani, Gucci, Pandora, Nike og Puma - alt sammen med rabatter på 30-70 %. Med i opholdet får I en voucher, der giver 10 % rabat på de i forvejen favorable priser, så I kan få fyldt godt op i garderobeskabet.

 

 

Hotel-Breitenburg.jpg

Ophold på Hotel Breitenburg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail