Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Perfekt i forårssolen

Få 2 store kugler italiensk is fra Gooodis i Vestergade i Odense - alt er lavet fra bunden af friske råvarer.

Perfekt i forårssolen

Få 2 store kugler italiensk is fra Gooodis i Vestergade i Odense - alt er lavet fra bunden af friske råvarer.

Foråret er over os og alting springer ud - også issæsonen - skyd den i gang med en ultimativ sød smagsoplevelse hos Gooodis.

 

Deres hjemmelavede, italienske gelato smager helt unikt og vil helt sikkert imponere dine smagsløg. De eksperimenterer konstant med nye og spændende smagsvarianter for at skabe en helt unik oplevelse for deres kunder. Uanset om du er veganer, elsker sorbet eller er en klassisk cremet konnoisseur, så har de en kugle til dig.

 

Hos Gooodis bliver deres gelato altid lavet frisk med kun de fineste ingredienser, og hver kugle er som en lille bid af himlen. Du kan forvente en smagsoplevelse, der vil efterlade dig med lyst til mere. Så kom og vær med til festen hos Gooodis, og lad dem tage dig med på en rejse til en verden af frosne lækkerier. 

 

Hos Gooodis, der ligger i Vestergade i centrum af Odense er isen af den bedste kvalitet og naturligvis lavet fra bunden af friske råvarer og uden tilsætnings- og smagsstoffer.

 

Du får:

 • Is med 2 valgfrie kugler - i bæger eller vaffel

DEALpris 27 kr. Normalpris 45 kr. Spar 40 %

 

Udvalget varierer, men kunne eksempelvis være:

 • Mørk chokolade
 • Crunchy pistacie
 • Saltkaramel
  Kirsebær (vegansk)
 • Vanilje
 • Bounty (vegansk)
 • Lakrids
 • Chokolade og mynte
 • Citron (vegansk)
 • Hvid chokolade med hindbær
 • Mango (vegansk)

 

Det aktuelle udvalg kan ses på Facebook.

 

Ønsker du krymmel, drys, guf eller ekstra kugler, så kan dette tilkøbes, når du indløser dit værdibevis. Afregnes direkte med Gooodis.

 

Italiensk håndarbejde 

Gooodies er baseret på traditionelle italienske opskrifter. Agnieszka og hendes bror, Marcin, der står bag Gooodis, fokuserer på kvalitet, naturlige produkter og lokale leverandører.

 

Mælken får de leveret fra en økologisk fynsk gård, jordbærerne plukker de selv, og rabarberne hentes på en lokal gård tæt på Odense. De følger sæsonen og dens råvarer, så du vil f.eks. ikke kunne finde jordbæris i vinterhalvåret.

 

Er du til sorbet, kan du også godt glæde dig - sorbeten er lavet af 50 % frisk frugt, og der er ikke tilsat smagsstoffer. Agnieszka og Marcin skaber selv smagene og derfor skifter udvalget også løbende, da de elsker at eksperimentere med nye smage.

Italiensk is i Odense

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail