Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

4 timers klatring i GoMonkey

Prøv klatring og svævebaner i GoMonkey Gladsaxe, Odense eller Kolding inkl. stenovnspizza, drikkevare, instruktion & udstyr.

4 timers klatring i GoMonkey

Prøv klatring og svævebaner i GoMonkey Gladsaxe, Odense eller Kolding inkl. stenovnspizza, drikkevare, instruktion & udstyr.

Populære GoMonkey er tilbage med et vildt klatretilbud til de små nysgerrige abekatte og til de store gorillaer! For under 200 kroner kan du slippe din indre klatretøs og tarzan fri til en dag med sjov, adrenalinsus, klatreudfordringer, lange fede svævebaner, frit fald og godt til ganen.  

 

Du bliver selvfølgelig iklædt seler og hjelm, og så får du kompetent instruktion i banerne, så du er klar til at mestre trætoppene på en sikker måde. Og når du får brug for en lille pause fra spændingen, kan du fylde maven med en lækker stenovnsbagt pizza og en sodavand, så du er klar til flere klatreudfordringer.

 

Tag familien, vennerne eller kollegerne med på eventyr i trækronerne i en af GoMonkeys parker i Gladsaxe nær København, i Odense eller i Kolding. 

 

Du får:

 • 4 timers klatring i en af GoMonkeys klatreparker i Gladsaxe, Odense eller Kolding
  inkl. instruktion, leje af sele og hjelm 
  1 x stenovnsbagt pizza på 22 cm i diameter (i Kolding er det en sandwich, da der ikke er mulighed for at tilberede pizza der)
  1 x sodavand eller vand

DEALpris 199 kr. Normalpris 344 kr. Spar 42 %

 

Du kan selv vælge, hvilken af klatreparkerne du vil besøge:

 • Gladsaxe – Gladsaxevej 206, 2860 Søborg
 • Odense – Stærmosegårdsvej 57, 5230 Odense
 • Kolding – Hylkedalvej 23, 6000 Kolding

 

Bemærk at der er højde, vægt og alderskrav for klatring i parkerne. Læs mere herunder og på GoMonkeys hjemmeside.

 

Følgende personer må ikke benytte klatre-banerne:

 • Personer der er påvirket af alkohol, rusmidler eller medicin.
 • Personer under 5 år og under 110 cm i højden.
 • Gravide eller personer der vejer over 120 kg.
 • Personer med epilepsi eller andre lidelser, der ikke tillader at der kan køres bil.
 • Personer med hjerte- eller lungeproblemer, vejrtrækningsproblemer, dårlig ryg/nakke må ikke benytte banerne.
 • Gæster iført halsklude/tørklæder må ikke benytte banerne. (Religiøs hovedbeklædning er ok, så længe det sidder tæt så det ikke kan sætte sig fast under klatringen)
 • Personer som instruktørerne skønner uegnet til at klatre. Den købte billet refunderes i så fald ikke.

 

Om GoMonkey

GoMonkey har de vildeste og sjoveste klatreparker i Danmark. Vil du helst hygge dig med at komme stille og roligt gennem banerne? Eller skal der mere fart på og udfordres grænser? Hos GoMonkey er der plads til alle uanset niveau. 

 

GoMonkey har baner i 1 meters højde, 22 meters højde og alt derimellem, så der er noget til alle, uanset om man er nybegynder eller øvet klatrer. Og så står deres glade og professionelle instruktører klar til at tage imod jer og give jer den fedeste dag i trætoppene. Det har de faktisk været så gode til, at deres gæster har kvitteret med 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot. 

 

Tag hellere lidt for meget tøj med på dagen, end at stå og mangle det i parken. Det er også en god idé med hårelastik, hvis man har langt hår. Husk at tjekke vejrudsigten inden I kommer, og slip for ubehagelige overraskelser.

 

Om parkerne

Bare 10 minutter fra København ligger GoMonkeys største park i Gladsaxe. Her kan I prøve kræfter med 9 klatrebaner og 24 svævebaner i forskellige højder og sværhedsgrader, og I kan også bounce i trampolinerne i trækronerne. 

 

I hjertet af Odense har GoMonkey Fyns største klatreoase med 7 forskellige baner, mange svævebaner og trampolin-net i trætoppene. For de modige typer er der også et 17 meter højt udspringstårn til at slutte dagen af på, hvor man virkelig får prøvet grænser af.

 

GoMonkeys smukkeste park finder du i Kolding med udsigt over Hylkedalen. Her er der 9 klatrebaner og GoMonkeys længste svævebane på hele 350 meter, der bare venter på en eventyrlysten sjæl! 

4 timers klatring i GoMonkey

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail