Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Burgernyhed i Odense

NYHED: Café Kongensgade, der er en del af Værdsat-familien, er klar til at løfte niveauet for din næste burgeroplevelse.

Burgernyhed i Odense

NYHED: Café Kongensgade, der er en del af Værdsat-familien, er klar til at løfte niveauet for din næste burgeroplevelse.

Tilbage i januar åbnede Café Kongensgade - der med egne ord er "den nye frække burgerdreng i klassen"

 

Bag disse ord gemmer sig et koncept, der er skabt af Benjamin Mosskov, faderen til Værdsat-familien. Et koncept der simpelt og elegant har fokus på at tage din burgeroplevelse til nye højder. 

 

Tag et kig på billederne herover og forsøg at holde mundvandet tilbage - hvis det også er svært for dig, så skynd dig at købe de værdibeviser, du har brug for og sæt retning mod Odense centrum. 

 

Du får: 

  • Burgermenu inkl. fritter med urtesalt og 1 valgfri dip
    • "Herregården" med hakket okse, ærtecreme, bacon og bearnaisemayo

DEALpris 99 kr. Normalpris 155 kr. Spar 36 %

 

Dipudvalg: 
Mayo, chili mayo, ketchup, urte mayo, béarnaise mayo, rosmarin mayo, vegan mayo, svampe mayo, ceasar mayo.

 


Tilkøb: Skal den søde sult stilles, er der mulighed for at tilkøbe lækre desserter (Bestilles og afregnes direkte i caféen).

 

Velkommen til Café Kongensgade

Dit besøger hos Café Kongensgade handler om meget andet end at blive mæt. Missionen med caféen og hele Værdsat-universet er at skabe rum i byen, hvor den enkelte restaurant sætter fuld fokus på det, de er bedst til.

 

Hos Café Kongensgade drages du ind i et nyt fastfoodunivers, der tager dig med på en kulinarisk smagsrejse, hvor tradition møder innovation og i samspillet med lokale råvarer og kærlighed skaber den optimale burgeroplevelse.

 

Maden lever side om side med øl, specialøl og sodavand i alle regnbuens farver - så du får en komplet smagsoplevelse. Start evt. dit besøg på Facebook, hvor du allerede mærker den særlige stemning af "Værdsat" samt at mundvandet og burgersulten begge bliver svære at styre. 

 

Burgernyhed i Odense

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail