Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

3 klassikere til dig

Restaurant Trekroner disker op med en 3-retters menu, der på bedste vis fanger essensen af det klassiske middagsbord.

3 klassikere til dig

Restaurant Trekroner disker op med en 3-retters menu, der på bedste vis fanger essensen af det klassiske middagsbord.

Hos Restaurant Trekroner hersker der ingen tvivl om hvad der er godt, og med denne menu rammer de helt sikkert plet - lige ind i alle de madhjerter, der banker for de danske klassikere.

 

Der er nemlig tarteletter, æggekage og is på menuen - og alt er som altid, hos Trekroner, lavet med gode råvarer og masser af kærlighed til den klassiske kogekunst. 

 

Du får: 

  • 3-retters menu 

DEALpris 149 kr. Normalpris 258 kr. Spar 42 %



Menuen indeholder:

  • Forret:
    Tartelet med kylling og asparges

  • Hovedret:
    Æggekage med røget spæk, tomater, purløg, brød, sennep og rødbeder

  • Dessert:
    Is med chokoladesauce, nøddeknas og flødeskum

 

Historiske rammer

Restaurant Trekroner er Faaborgs ældste og mest stemningsfulde beværtning. Lige siden 1821 har stedet betjent alskens godtfolk, og restaurantens historiske vingesus kan i dén grad mærkes, når man træder ind i de gamle og historiske lokaler. 

 

Med udgangspunkt i de gamle, danske madtraditioner, videreudvikler Restaurant Trekroner de traditionelle opskrifter og tager dem med ind i nutiden. Der er fokus på kvalitet og detaljer, så restaurantens gæster altid er sikret en skøn og udsøgt madoplevelse. 

 

Ta' familie og venner med

Værdibeviset gælder for 1 person, men du er naturligvis velkommen til at købe flere værdibeviser, så du kan tage familien, vennerne eller kollegaerne med til skønne Faaborg.

 

Her kan I nyde den flotte natur, den smukke havn og selvfølgelig disse lækre retter, der glæder smagsløgene hos de fleste uanset alder. 

 

I bestemmer selv, om I vil besøge restauranten til frokost eller aften. Bemærk blot, at der kommer et tillæg på 40 kr. pr. person ved spisning efter kl. 16. Dette afregnes direkte med Restaurant Trekroner.

3-retters menu i Faaborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail