Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Smertelindrende behandling

Spar 50 % og få lindret dine smerter med 60 minutters Myofascial Release-behandling hos Anatomia i Gistrup.

Smertelindrende behandling

Spar 50 % og få lindret dine smerter med 60 minutters Myofascial Release-behandling hos Anatomia i Gistrup.

Går du rundt med smerter, der begrænser dig i din hverdag? Måske tager du endda smertestillende medicin for at komme igennem dagen? Så kan du netop nu hos Anatomia opleve, hvad en Myofascial Release-behandling kan gøre for dig og din livskvalitet.

 

Hos Anatomia tror de på, at smertestillende medicin i mange tilfælde er overflødigt, og at smerter kan behandles ved at løsne op i det bindevæv, der er blevet stift, og som forhindrer kroppen i at fungere optimalt. Dette gør de gennem en behandling med Myofascial Release, hvor det spændte bindevæv effektivt løsnes op.

 

Behandlingsmetoden er smertefri og har en afslappende virkning. De positive effekter er mange, og de taler for sig selv: Færre smerter i muskler og led, forbedret blodkredsløb og meget større fysisk mobilitet. 

 

Du får:

  • 60 minutters behandling med Myofascial Release

DEALpris 450 kr. Normalpris 900 kr. Spar 50 %

 

Lidt om Myofascial Release

Det bløde bindevæv i kroppen kan blive stift på grund af fysiske uheld og slag eller på grund af stress, overanstrengelse, traume eller inaktivitet, hvilket ofte medfører smerte, muskelspænding og formindsket blodgennemstrømning.

 

Ved en Myofascial Release-behandling løsnes det spændte bindevæv så muskler, nervesignaler og blodgennemstrømning igen kommer til at fungere optimalt. 

 

Slut med smerter og medicin

Jacob fra Anatomia har massiv erfaring med kunder, der er kommet ind med skader og smerter, som de gennem Myofascial Release-behandling er kommet af med.

 

Han har både haft klienter med piskesmæld, kold skulder, fitness-skader, tennisalbue, smerter i iskiasnerve og meget mere.

 

Jacob oplever ofte, at Anatomias klienter bliver overraskede over, at smerterne, som de har døjet med i lang tid, forsvinder - og så endda uden brug af smertestillende medicin.

 

Du kan læse nogle tidligere klienters oplevelser her.

Smertelindrende behandling

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail