Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Endagstur til Kielerkanalen

Unik endagstur inkl. 65 km lang sejltur og brunchbuffet. Opsamling i bus Middelfart i maj.

Endagstur til Kielerkanalen

Unik endagstur inkl. 65 km lang sejltur og brunchbuffet. Opsamling i bus Middelfart i maj.

Tag med på en spændende sejltur på en af verdens mest trafikerede kunstige vandveje - Kielerkanalen. I bliver kørt i bus til Rendsburg, hvor der selvfølgelig vil være indlagt pauser undervejs og går ombord på hjuldamperen Freya, det unikke dampskib, der stod færdig i 1905.

 

Herfra fortsætter I på en smuk sejltur på Kielerkanalen til Kiel. Undervejs er der mulighed for at opleve noget af den store kanal, der årligt betjener 50.000 skibe. Kanalen blev indviet i 1895 og er med sine 99 km et imponerende ingeniørarbejde af sin tid. I sejler ca. 65 km, og undervejs nyder I en god brunchbuffet, mens skibet flyder forbi smukke landskaber.

 

Særligt for denne tur:

  • Få en smuk oplevelse til søs
  • Kielerkanalen er i dag verdens tættest befærdede kunstige vandvej
  • Turen inkluderer en 65 km lang sejltur og ombord på skibet serveres der brunchbuffet

 

Endagsturen inkluderer:

  • Bustransport tur/retur
  • Morgenkaffe
  • Sejltur
  • Brunchbuffet ombord og kaffe
  • Repræsentant fra GIBA Travel

DEAlpris 925 kr.

 

Prisen er pr. person.

 

Turen foregår den 19. maj 2024.

 

Opsamlingssted og tidspunkt: Afk. 58 B, rasteplads v/Middelfart kl. 08.00. I er retur ca. kl. 18.00.

 

Om endagsturen og kanalen

Kielerkanalen er i dag verdens tættest befærdede kunstige vandvej. Over 80 skibe sejler igennem kanalen dagligt, svarende til ca. 29.000 skibe pr. år.

 

Der er opført en række interessante bygningsværker, når man vil krydse Kielerkanalen. I Rendsborg er jernbanen f.eks. udbygget til en kilometerlang "sløjfe" rundt om byen for at få skinnelegemet op i en tilstrækkelig højde, inden skinnerne krydser kanalen over højbroen. Under selve jernbanebroen hænger en "svævefærge" i lange kabler, som trækkes frem og tilbage over kanalen.

 

Efter 3½ time ankommer I til Kiel, hvor bussen venter på jer for at køre jer tilbage til Fyn. Hvis tiden tillader det, gøres der hold ved grænsen til nogle få indkøb.

 

Om GIBA Travel

GIBA Travel arrangerer kvalitetsrejser inden for områderne kultur, velvære, opera og gourmet. Rejserne indeholder oplevelser ud over det sædvanlige, har et højt fagligt niveau og henvender sig til et modent publikum.

 

Hos GIBA Travel er der fokus på de små detaljer, der gør den store forskel; at man har en fast chauffør under hele turen, at man møder dygtige og engagerede guider, og at man føler sig set og forkælet på sin rejse. Deres motto er, at rejser skal være skønne at glæde sig til, dejlige så længe, de varer og rare at tænke tilbage på.

 

GIBA Travel er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2854.

Endagstur til Kielerkanalen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail