Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Kør selv-ferie til Le Mans

Pak bilen eller campingvognen, og tag til årets største europæiske motorsportsevent med 4 overnatninger, entré til Le Mans m.m.

Kør selv-ferie til Le Mans

Pak bilen eller campingvognen, og tag til årets største europæiske motorsportsevent med 4 overnatninger, entré til Le Mans m.m.

Har I endnu ikke haft fornøjelsen af at opleve magien ved Le Mans? Så har I chancen nu, hvor Grand Prix Tours tager jer med til Le Mans 2024 sammen med en passioneret flok af motorsportsentusiaster fra Danmark.

 

24-timers racerløbet i Le Mans tiltrækker flere danske tilskuere end noget andet motorløb i verden, og interessen for deltagelse har nået nye højder i de seneste år. I 2024 forventes en imponerende gruppe af danske topkørere at indtage startlinjen på det legendariske Circuit de Sartre i Frankrig.

 

Når I rejser til Le Mans kan I både glæde jer til at opleve en helt unik stemning på tilskuerpladserne og i campen, hvor I bor. Der sker rigtig meget både omkring banen og i campen, hvorfor det altid er en helt speciel oplevelse at rejse til Le Mans.

 

Så pak bilen, motorcyklen eller campingvognen, og drag mod syd på en rejse gennem landskaber, veje og eventyr, der fører jer direkte til hjertet af motorsportsmagien. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Oplev spændingen ved Le Mans 2024 - bestil nu og sikr jer en helt særlig pris med Deal.dk 
 • Bo i Camp Karting Syd, som er eksklusivt for Grand Prix Tours' egne gæster, og som tilbyder en førsteklasses oplevelse med besøg af kørere m.m.
 • Mulighed for tilkøb af hel- og halvpension, udflugter m.m.

 

Rejsen inkluderer: 

 • 4 overnatninger på Camp Karting Syd
 • Le Mans entrébillet
 • Besøg af danske kørere på Karting Syd
 • Storskærm og underholdning
 • Velkomstgave 
 • Dansk personale på Le Mans

 

 

Opholdet kan benyttes fra den 12.-16. juni 2024.

 

Vælg mellem følgende indkvarteringsmuligheder:

 • Opstillet Racetelt
  DEALpris 3.590 kr.
 • Opstillet XL telt Comfort
  DEALpris 5.210 kr.
 • Standplads
  DEALpris 4.940 kr.

 

Spar 10 %.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. telt/stand.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Grand Prix Tours.

 • Ekstra personer i opstillet XL telt Comfort: 4.400 kr. pr. person (der kan max bo 4 personer pr. telt)
 • Ekstra personer på standplads: 3.590 kr. pr. person (der kan max bo 6 personer pr. standplads)

 

Camp Karting Syd 

Velkommen til Camp Karting Syd - jeres indgang til en uovertruffen oplevelse midt i hjertet af racerbanen, kun 200 meter fra den ikoniske Porsche-kurve! Dette indhegnede motorsportsparadis er eksklusivt for Grand Prix Tours' egne gæster og tilbyder en fantastisk oplevelse.

 

I Camp Karting Syd venter et udvalg af faciliteter, der kun er tilgængelige for Grand Prix Tours' gæster, og I kan bl.a. drage fordel af rigtig fine toilet- og badefaciliteter.

 

Når banen kommer til live, kan I slå jer ned udenfor ved de opstillede borde og bænke, nyde en forfriskning og lade lyden af ræs fylde jeres sanser. Følg spændingen på banen på campens imponerende storskærm i fællesområdet, hvor I også kan være med på sidelinjen under hele 24-timers løbet.

 

Campens fællesområde er et samlingspunkt for dansk hygge og motorsportsentusiasme. Et festligt telt, der er indrettet med borde og bænke, danner rammen om fællesskab og oplevelser. Her kan I også forkæle jeres smagsløg med både "vådt og tørt" hele dagen. 

 

I løbsugen er fællesområdet fyldt med underholdning, musik og ikke mindst besøg af dygtige kørere, der deler deres passion og erfaringer. Camp Karting Syd er ikke bare en lejr; det er jeres indgang til en verden af spænding, fællesskab og uforglemmelige øjeblikke ved racerbanens kant. 

 

Tag plads, mærk pulsen, og skab minder, der varer livet ud på Camp Karting Syd.

 

RaceVisit på Karting Syd

Som gæster hos Grand Prix Tours får I en unik mulighed for at træde ind i kørernes verden og opleve spændingen på tæt hold under eksklusive kørerbesøg i campen. Dette er jeres chance for at fordybe jer i racerlivet, som kun få får adgang til.

 

Under disse besøg vil de dygtige kørere dele deres lidenskab og indsigt. Lyt til deres fortællinger om deres biler og teams, eller få måske endda et indblik i de velovervejede strategier, der planlægges til løbet. Det er en enestående chance for at få indblik i, hvad der kræves af fysik for at gennemføre et udfordrende Le Mans-løb og meget mere.

 

Dette arrangement har gennem mange år været utroligt populært blandt Grand Prix Tours' gæster, og det er ikke uden grund. Det er en unik mulighed for at forbinde sig direkte med kørerne, tage del i deres passion og lære om motorsportens indre arbejde.

 

Vidste I, at danske motorsportsfans rangerer blandt de mest begejstrede og festlige i verden? Kørerne selv sætter pris på den støtte og entusiasme, de modtager fra det danske publikum, og det skaber en atmosfære af glæde og festivitas, som er uovertruffen i motorsportsverdenen.

 

Så træd ind i kørernes cirkel, lad jer inspirere af deres historier, og deltag i et unikt fællesskab, hvor motorsportens magi bliver levende på Camp Karting Syd.

 

Forplejning

Grand Prix Tours tilbyder alle sine gæster at købe morgenmad, halv- eller helpension på forhånd. Middags- og aftensmåltiderne i campen er præget af gode, gamle danske klassikere - velsmagende og lækkert - og altid med frisk salat til. Hvis man hellere vil have friheden til at vælge til/fra på rejsen, kan der altid købes madbilletter i campen. 

 

Stor grill-aften: Grand Prix Tours’ gæster samles i campen for at nyde et lækkert måltid grillmad med masser af kød og pølser samt tilbehør i alle afskygninger. Den bedste måde at skyde nogle festlige dage i gang på! Pris: 230 kr. pr. person (tilvælger I halv- eller helpension er grillaften inkluderet).

 

Herrefrokost (som selvfølgelig også er for kvinder!): Et arrangement, som efterhånden er en uundværlig tradition på Karting Syd. Frokosten er lørdag ved middagstid på Camp Karting Syd, hvor spændingen mærkes i luften og alle venter forventningsfuldt på løbets start. Her vil Grand Prix Tours’ kokke trylle med lækre råvarer, der er medbragt fra danske slagtere. Frokosten inkluderer også en 1 øl og 1 snaps pr. deltager. Pris: 250 kr. pr. person.

 

Sådan skal I bo

Opstillet Racetelt – klar til at I kan flytte ind, så snart I ankommer til Karting Syd. Siden begyndelsen, for mere end 25 år siden, har de små iglotelte været populære blandt gæster, hvor prisen er aldeles attraktiv, og de giver tag over hovedet – hverken mere eller mindre. De måler ca. 200 x 200 cm. Her har I mulighed for selv at medbringe luftmadras og sovepose eller tilkøbe disse direkte igennem Grand Prix Tours. 

 

Opstillet XL telt Comfort – med to sovekabiner og fuld ståhøjde med et lille ”fortelt”. For at tilbyde jer den bedst mulige komfort på camping er dette telt udstyret med fast bund, senge med madrasser og en natlampe. Teltet måler 260 x 400 cm. Her kan I vælge selv at medbringe sovepose, dyne og pude eller tilkøbe en ”sov godt-pakke” direkte igennem Grand Prix Tours. Den består af dyne, pude og linned. Ved tilkøb af pakken står jeres telt klar ved ankomst med opredte senge.

 

Standplads - medbring jeres eget ”hus”, og opbyg jeres egen minilejr. Ved køb af en standplads på Karting Syd, har I fri mulighed for at indrette jer inden for målene, så den er hyggelig og passer jeres behov. Om det er i et medbragt telt, campingvogn eller autocamper, er helt op til jer. Standpladsen måler 40 m2 (8 x 5 m).

Bemærk, at køretøjet skal parkeres på standpladsen, og at der er mulighed for at tilkøbe strøm til standpladsen.

 

Program

  I Grand Prix Tours ved de, at rejsen er lige så vigtig som destinationen. Derfor giver de jer friheden til at følge jeres egne veje og skabe jeres egen oplevelse på vejen til det ikoniske Le Mans. Med jeres eget køretøj som ledsager er I selv herrer over rejsen, og hvert stop undervejs bliver en del af jeres personlige Le Mans-historie.

   

  Onsdag den 12. juni 2024:

  • Indkvartering i Camp Karting Syd i Le Mans

   

  Torsdag den 13. juni 2024:

  • Kl. 08:00 – 09:30: Morgenmad
  • Kl. 15:00 – 18:00: Fri træning 3 – Le Mans 24-timers løb
  • Kl. 18:00 – 19:30: Aftensmad
  • Kl. 20:00 – 20:30: Hyperpole – Le Mans 24 timers løb
  • Kl. 22:00 – 23:00: Fri træning 4 - Le Mans 24 timers løb
  • Kl. 22:00 – 02:00: Hygge i lejren
  • Kl. 02:00: Grand Prix Tours’ festtelt lukker

   

  Fredag den 14. juni 2024:

  • Kl. 08:00 – 09:30: Morgenmad
  • Kl. 11:00 – 13:00: RaceVisit
  • Kl. 14:00 – 16:30: Kørerparade i Le Mans by – busafgang kl. 12:30
  • Kl. 14:30 – 19:30: Pitwalk – se og oplev biler og teams helt tæt på
  • Kl. 21:00 – 24:00: Musik i teltet
  • Kl. 02:00: Grand Prix Tours’ festtelt lukker

   

  Lørdag den 15. juni 2024:

  • Kl. 08:00 – 09:30: Morgenmad
  • Kl. 12:30 – 15:00: Årets Herrefrokost på Karting Syd
  • Kl. 15:30 – 15:45: Startceremoni
  • Kl. 16:00: Starten på Le Mans 24-timers løb 2024
  • Kl. 18:00: Aftensmad i lejren
  • Kl. 22:00: Grand Prix Tours teltet holder åbent hele natten

   

  Søndag den 16. juni 2024:

  • Kl. 08:00 – 09:30: Morgenmad
  • Kl. 13:00 – 14:00: Frokost i lejren
  • Kl. 16:00: Le Mans 24 timers løb 2024 slutter
  • Kl. 16:30 – 17:30: ”Skrub af mad”
  • Kl. 18:00: Karting Syd og Grand Prix Tours lukker campen for 2024 og siger på gensyn

   

  Programmet er foreløbigt og med forbehold for ændringer. 

   

  Ekstra oplevelser

  Bus til kørerparade – et aldeles populært og spændende arrangement, som har været en tradition, så længe vi kan huske. Her vil racerkørerne blive kørt rundt i flotte historiske specialbiler i Le Mans, som oser af liv og feststemning. Pris: 95 kr. pr. person.

   

  Bus til Mulsanne Corner – Mulsanne-langsiden er banens længste strækning, og i svinget for enden af strækningen vil bilerne påbegynde nedbremsningen fra højeste fart på banen, hvilket gør bremseskiverne rødglødende. Det er en populær aktivitet at opleve svinget i nattens mørke, og derfor kan I komme med bus dertil og retur igen med Grand Prix Tours. Pris: 95 kr. pr. person.

   

  Praktisk information

  Camp Karting Syd er døgnet rundt overvåget med vagter for at sikre trygge rammer for alle gæster. Derudover har campen egen læge på pladsen og et Grand Prix Tours Team, som står klar til at servicere og vejlede jer til et fantastisk ophold.

   

  Parkering

  Det er muligt at tilkøbe parkering på Karting Syd, så jeres køretøj står uberørt og sikkert inden for campingområdet. En parkeringsplads koster 400 kr. for hele opholdet pr. køretøj. 

   

  Mere om Le Mans 2024

  For de fleste danskere er navnet Tom Kristensen synonymt med Le Mans - en sand legende kendt som "Mr. Le Mans", der bærer imponerende 9 titler med sig. Tom Kristensen var en kæmpefigur, og hans triumfer har utvivlsomt spillet en afgørende rolle i at vække danskernes interesse for Le Mans. Han er ikke bare en mester; han er en inspirationskilde for generationer.

   

  En anden stolt repræsentant af dansk racerkunst er Jan Magnussen, hvis nærvær har præget Le Mans i mange år. Med talrige titler i bagagen har Jan været en fast del af Le Mans-landskabet og har efterladt sit aftryk på løbet.

   

  Mens Tom og Jan stadig er uundgåelige dele af Le Mans' historie, skyder der konstant nye stjerner op på den danske racerhimmel. En række talentfulde danske topkørere bevæger sig fremad og indtager toppen af deres respektive klasser. Det er en spændende tid for dansk motorsport, og der er utallige gode grunde til at støtte op om vores nye generation af racertalenter.

   

  Nogle af de danske kørere, der forventes at stille til start i årets Le Mans, er:  

   

  I hypercar:

  • Nicklas Nielsen
  • Michael Christensen
  • Oliver Rasmussen
  • Mikkel Jensen

   

  I LMGT3:

  • Michelle Gatting
  • Mikkel O. Pedersen
  • Marco Sørensen

   

  Klasserne i Le Mans

  Der har været flere ændringer i klasserne til 24-timers løbet i Le Mans de seneste år. 2024 bliver ingen undtagelse, og her skiller løbet i Le Mans sig ud fra resten af WEC-serien.

   

  Le Mans har nemlig holdt fast i klassen for LMP2 biler, mens denne klasse er udgået af WEC-serien. Herudover er GT-Am klassen omdøbt til LMGT3, og så er der Hypercar, som blev introduceret i 2022.

   

  Sådan afholdes Le Mans

  Le Mans er ikke kun et motorløb, der varer 24 timer - for der er kontinuerlig aktivitet på banen dag og nat. 

   

  I kan f.eks. opleve:

  • Testdag
  • 3 fri træningssessioner
  • 2 kvalifikationstræninger
  • Opvarmning
  • 24-timers løb

   

  Reglerne MEGET kort fortalt

  Løbet strækker sig over 24 timer, og hvert team består af 3 kørere, som skal få bilen til at klare sig igennem alle 24 timer.
  Kører en bil af banen, må den hjælpes ud på banen igen, men skal kunne komme tilbage til garagen ved egen kraft, ellers udgår den.

   

  Der er ingen tidsgrænse for hvor længe, der må arbejdes på bilen under et pitstop. Bilen skal blot kunne køre sidste omgang, inden de 24 timer udløber, ellers er bilen ude.
  Hvis en bil trækkes ud af løbet, lukkes porten til garagen, og teamet har fri.

   

  Vinderen af løbet er den bil, der kører flest omgange på 24 timer i den pågældende klasse.

   

  Om Grand Prix Tours 

  Grand Prix Tours er Danmarks eneste officielle agentur i ACO til salg af Le Mans rejser. Det er et dansk rejsebureau, der sætter kunden i centrum, yder en super service og et produkt af ordentlig kvalitet. Grand Prix Tours har mere end 25 års erfaring i branchen og med et bredt kendskab til at navigere rundt i rejsejunglen. Dertil kommer et kæmpe netværk indenfor motorsport med mennesker, som kan træde til ved arrangementer og åbne ”låste” døre. Tilsammen skaber dette muligheder for, at Grand Prix Tours kan tilbyde ekstraordinære oplevelser og arrangementer i motorsportsverdenen. 

   

  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Kør selv til Le Mans 2024

  Her finder du os

  Deal.dk A/S
  Banegårdspladsen
  5000 Odense C

  Tlf: +45 65 45 55 44
  Mail: mail@deal.dk
  CVR nr: 35252754

  Om Deal.dk

  Tilbudsmail