Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Algarve

1 uge på den solrige Algarvekyst på 4* hotel med All Inclusive. Rejs fra BLL i mar.-apr.

Algarve

1 uge på den solrige Algarvekyst på 4* hotel med All Inclusive. Rejs fra BLL i mar.-apr.

Med mere end 3.000 solskinstimer om året, er Algarve mere solrigt end Californien – og dermed perfekt til jeres næste ferie. Algarve-kysten har mere end 100 forskellige strande og charmerende små bugter, og det gør Algarve noget nær perfekt!

 

I skal bo i Albufeira, der er Algarvekystens største ferieby og tilbyder alt til jer, der tager på ferie for at slappe af i solen og komme helt ned i gear. Lad solen varme kroppen i en liggestol på de lækre sandstrande, der er blandt Europas bedste, mens I nyder udsigten til de farvestrålende små både og ungerne, der leger i sandet, snorkler, samler sten og fanger fisk.

 

Særligt for denne rejse:

 • Skønt lejlighedshotel
 • Hotel med gode faciliteter
 • I nyder rejsen med All Inclusive

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund - Algarve t/r
 • 7 overnatninger på 3HB Clube Humbria i 2-værelses lejlighed med balkon/terrasse og udsigt til haven
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund Lufthavn - ved bestilling hos Bravo Tours min. 60 dage før afrejse

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 16. marts 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 4.999 kr. Normalpris 7.799 kr. 
 • Den 30. marts 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 5.999 kr. Normalpris 8.499 kr. 
 • Den 6. april 2024
  DEALpris 5.499 kr. Normalpris 8.199 kr. 
 • Den 13. april 2024
  DEALpris 5.499 kr. Normalpris 8.199 kr.
 • Den 20. april 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 5.499 kr. Normalpris 8.199 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Deal.dk.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Deal.dk i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-12,99 år) 
  DEALpris 3.999 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 260 kr.
 • Mad ombord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

3HB Clube Humbria

Ikke langt fra centrum af den hyggelige fiskerby Olhos de Água ligger det familievenlige, 3HB Clube Humbria. 3HB Clube Humbria er et moderne indrettet hotel med masser af faciliteter for alle aldre. Hotellet ligger samtidig i gåafstand til 2 forskellige strande, Olhos D’Agua-strand med strandaktiviteter, caféer og restauranter samt Falésia-stranden, hvilket er en af de smukkeste strande, I overhovedet kan finde på Algarvekysten. 

 

3HB Clube Humbria har et skønt poolområde, hvor I kan slænge jer i en af de mange solsenge, nyde solens stråler og komme helt ned i gear. I den fine swimmingpool kan I snuppe en dukkert, når I har brug for at blive kølet ned, mens I i poolbaren kan få kolde forfriskninger. Til hotellets yngste gæster er der også en børnepool og en Mini Aqua Park med vandrutsjebaner for børn helt op til 17 år. 

 

I hotellets restaurant bliver der serveret en lækker og alsidig buffet til morgen, middag og aften, hvor I både kan få lokale og internationale retter. I snackbaren kan I få mindre anretninger til at stille den lette sult i løbet af dagen. Udover poolbaren så har 3HB Clube Humbria endnu en bar, som skænker farverige drinks hen på aftenen. 

 

I skal ikke være nervøs for, at I kommer til at kede jer, mens I opholder dig på 3HB Clube Humbria. Her er nemlig masser at give sig til. Skal pulsen op, kan I benytte jer af hotellets fine fitnessrum eller udfordre familien i fodbold eller basket på multibanen. Hotellet har også en international børneklub (4-12 år) og international teen-klub (13-17 år), et gameroom (mod betaling) og en legeplads, så familiens yngste er godt underholdt. Derudover byder animationstemaet dagligt på underholdning for både store og små. Om aftenen arrangerer de musik og shows i Melody baren. Skal den stå på absolut selvforkælelse, er det muligt at få flere forskellige slags massage (mod betaling). 

 

I Olhos de Água finder I et fint udvalg af både restauranter for enhver smag, hyggelige barer og gode butikker. Skal der være endnu mere at vælge imellem, så ligger Albufeira blot 6 km fra hotellet. Albufeira er Algarvekystens største ferieby og her er masser af spændende seværdigheder, lækre sandstrande og en helt fantastisk atmosfære.

 

Sådan skal I bo 

På 3HB Clube Humbria bor I i rummelige og lyse 2-værelses lejligheder. Lejligheden består af et separat soveværelse samt et køkkenalrum med to sovesofaer. Lejlighederne er desuden udstyret med eget toilet/bad, balkon med to stole, aircondition og fane, satellit tv, safeboks, wi-fi, telefon, køleskab, tekøkken med mikrobølgeovn, elkedel og to kogeplader. På badeværelset findes badekar med brus og hårtørrer.

 

All Inclusive 

Måltider:
Alle hovedmåltider bliver serveret fra buffet i hotellets hovedrestaurant.

 • Morgenmad kl. 07.30-10.00
 • Sen morgenmad kl. 10.00-12.00
 • Frokost kl. 12.30-14.30
 • Aftensmad kl. 18.30-21.30


Mellemmåltider:

 • Snacks kl. 12.00-18.00 (Burger, pizza, frugt, sandwiches, kager osv.)
 • Poolbaren serverer desuden is kl. 10.00-18.00

Drikkevarer og barer:

 • Vand, sodavand, vin, øl, nationale likører, lokal alkohol, drinks, juice, kaffe og te er inkluderet i All Inclusive-konceptet
 • Melodybar kl. 18.00-23.00
 • Poolbar kl. 10.00-18.00

 

Ikke inkluderet:

 • All Inclusive konceptet inkluderer ikke importerede drikkevarer. Derudover kan man ikke få drikkevarer efter kl. 23.00, heller ikke mod betaling.

Vær opmærksom på, at All Inclusive-programmet slutter kl. 11.00 på afrejsedagen.

 

Hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet uden yderligere varsel.

 

Om området

Algarves helt særlige kendetegn er de smukke, hvide sandstrande, der ligger mellem flotte og finurlige klippefremspring – en helt unik strandoplevelse, man finder få steder i verden. Strandene er kåret til Europas bedste af World Travel Awards – og besøger I Algarve, er vi helt sikre på, at I let vil forstå hvorfor.

 

Langs kysten ligger både små og store byer, som perler på en snor. De emmer af historie med små monumenter, historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder. Er I til kulturelle oplevelser, er det bare med at komme i gang – der er masser at se og opleve. 

 

Albufeira er en yderst tillokkende turistby med moderne hoteller i smukke og historiske rammer. Gå en tur i de snævre gader og besøg den hyggelige havn. Den gamle bydel lokker med sine brostensbelagte gader, mens den nye del har masser af nyere barer og restauranter. Flere gange om ugen er der små markeder i byen. Albufeira har lidt af det hele.

 

Flyinformation

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 07.00
  Ankomst Algarve kl. 09.40
 • Afgang Algarve kl. 10.50
  Ankomst Billund kl. 15.20

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Algarve

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail