Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Dancamps Nordsø

Tag familien med til Hvide Sande, og få 2 overnatninger i et mobilehome inkl. adgang til badeland m.m. Pris for op til 5 personer.

Dancamps Nordsø

Tag familien med til Hvide Sande, og få 2 overnatninger i et mobilehome inkl. adgang til badeland m.m. Pris for op til 5 personer.

Stik af fra hverdagen, og tag på familieferie ved den smukke, brusende vestkyst, hvor Dancamps Nordsø frister med badeland, minigolf og meget mere.

 

Dancamps Nordsø ligger midt i den barske og smukke natur på vestkysten, kun få kilometer fra Hvide Sande, og pladsen byder på masser af sjove og indbydende aktiviteter for alle aldre.

 

Hvide Sande har en indbydende strand og et naturskønt område, som I kan nyde på vandreture eller cykelruter ved strand, skov og i de åbne vidder. I har også mulighed for at få mange kulturelle oplevelser med hjem som bl.a. bunkermuseet Tirpitz ved Blåvand.

 

Særligt for dette ophold: 

 • Bo med en topbeliggenhed direkte ud til Vesterhavet
 • Hyg jer med familie eller venner i et dejligt mobilehome med soveværelser, fællesareal og tekøkken
 • Fri brug af både badeland, minigolf og moon cars

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger på Dancamps Nordsø
 • Lækker sydlandsk inspireret mobile home feriehytte 27 m2
 • Slutrengøring
 • Friskbagt morgenbrød hver dag under hele ferien (2 valgfri rundstykker pr. person pr. dag)
 • Gratis entré så meget I ønsker til indendørs badeland for hele familien
 • Fri minigolf for hele familien
 • Fri brug af mooncars
 • Fri wi-fi

DEALpris 1.495 kr. Normalpris 2.810 kr. Spar 46 %

 

Prisen er for op til 5 personer. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage i følgende perioder:

 • Fra den 22. marts til og med den 30. juni 2024
 • Fra den 1. september til og med den 27. oktober 2024

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes den 8.-12. maj og den 17.-20. maj 2024.

 

OBS: Der er påske-program i påskeferien 2024, og at der derfor forekommer et tillæg. Det samme gælder i efterårsferien 2024, hvor der er Halloweenuge. Se nedenfor.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med DANCAMPS Nordsø.

 • Tillæg ved ankomst i påsken fra den 28. marts til og med den 1. april 2024 inkl. påskeaktiviteter for børnene med program: 1.000 kr.
 • Tillæg ved ankomst fra den 11. oktober til og med den 20. oktober 2024 inkl. Halloween-overraskelse i hytten til børnene samt Halloween-sjov og aktiviteter for børnene med program, f.eks. bålhygge, poolparty (merpris), græskarudskæring m.m.: 1.000 kr.
 • Medbring hund: 275 kr. for hele opholdet
 • Linnedpakke (lagen, hovedpudebetræk, dynebetræk, stort og lille håndklæde): 98 kr. pr. person pr. person ( I må også gerne medbringe det selv)
 • Ekstra overnatning torsdag eller søndag: 499 kr. for hele familien inkl. de fordele, der er i ovenstående pakke (rundstykker m.m.)
 • Opgradering til stort mobilehome på 31 m2 for op til 7 personer: 500 kr. for hele opholdet

 

OBS: Der afregnes el ved afrejse efter dagsprisen.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00

Tjek ud: Senest kl. 11.00

 

Dancamps Nordsø

Det er kun en klitrække, der adskiller Dancamps Nordsø fra Vesterhavet, og I kan derfor høre Vesterhavets imponerende brusen, når I er på pladsen. Bevæger I jer op på selve klitrækken, kan I nyde en fantastisk udsigt til Vesterhavet på den ene side og til Ringkøbing Fjord på den anden side - et syn, der både imponerer og betager.

 

Pladsens fantastiske beliggenhed giver gode muligheder for både wind- og kitesurfing på nogle af de bedste bølger, og vil I hellere blive på land, er det oplagt at hoppe på cyklen og tage en tur langs Vestkystruten, som går igennem pladsen. Her kan I også gå nogle gode ture med hunden. 

 

Dancamps Nordsøs badeland byder både på en populær rutsjebane, som snor sig ud og ind af badelandet, samt et børnebassin, et morskabsbassin og en sauna. Hermed er I sikret nogle herlige timer i vandet - uanset vejr og vind.

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo i et mobilehome på 27 m2 med plads til 5 personer. Feriehytten består af 2 soverum, et badeværelse med bad/toilet og et opholdsrum. Sovepladserne er fordelt på en dobbeltseng i det ene soverum, 2 enkeltsenge i det andet soverum og en sovesofa i opholdsrummet.

 

I opholdsrummet er der et spiseareal og et fjernsyn samt et køkken med kogeplader, mikroovn, køleskab, kaffemaskine og en tekoger. Køkkenet er udstyret med service til 5 personer samt almindelige køkkenredskaber.

 

Godt at vide

Sengelinned skal medbringes eller kan lejes i receptionen. 

 

I har mulighed for at bruge en almindelig ovn i pladsens fælleskøkkener.

 

Om området

Oplev Hvide Sandes fantastiske rå natur - den indbydende strand og det naturskønne område er en kæmpe oplevelse. Naturen omkring Dancamps Nordsø indbyder bl.a. til gode cykelture, og I finder flere cykelruter gennem mark, hede, klitter, byer og nationalparker - afhængigt af hvor langt I vil cykle.

 

Hvide Sande er dog også meget mere end den ikoniske natur, og Hvide Sande by byder bl.a. på lækker dansk mad, friskfanget fisk og gode shoppingmuligheder. Campingpladsen ligger kun 10 min. kørsel fra byen.

 

Der er også mange kulturelle oplevelser i nærområdet. Godt en times kørsel fra Dancamps Nordsø ligger Tirpitz også kaldet Blåvand Bunker Museum, der er Vestkystens spændende oplevelsescenter. Museet er bygget i en gammel bunker og byder på spændende udstillinger om Danmarks vestkyst. Det er det danske arkitektfirma BIG, der står bag byggeriet.

 

Når I er på disse kanter, kan en køretur til Bork Vikingehavn, Ribe Vikingecenter, Vadehavscenteret ved Vester Vedsted,  Esbjerg Fiskeri- og søfartsmuseum samt Legoland også anbefales.

 

 

DanCamps-Nordsø.jpg

Miniferie hos Dancamps Nordsø

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail