Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Algarve

1 uge på den solrige Algarvekyst på 3* hotel ved stranden med All Inclusive. Rejs fra BLL i mar.-apr.

Algarve

1 uge på den solrige Algarvekyst på 3* hotel ved stranden med All Inclusive. Rejs fra BLL i mar.-apr.

Med mere end 3.000 solskinstimer om året, er Algarve mere solrigt end Californien. Algarves helt særlige kendetegn er de smukke, hvide sandstrande, der ligger mellem flotte og finurlige klippefremspring - en helt unik strandoplevelse, man kun finder få steder i verden - og som I med garanti vil opleve

 

I skal bo i Albufeira, der er Algarvekystens største ferieby, og som byder på ferie i smukke, historiske rammer. Gå en tur i de snævre gader og besøg den hyggelige havn. Den gamle bydel lokker med sine brostensbelagte gader, mens den nye del har masser af nyere barer og restauranter. Flere gange om ugen er der små markeder i byen. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Hotellet har en vidunderlig udsigt over kysten og Atlanterhavet
 • Dejligt poolområde og tæt på stranden
 • I nyder rejsen med All Inclusive

 

Rejsen inkluderer: 

 • Fly fra Billund - Algarve t/r
 • 7 overnatninger på Hotel Auramar Beach Resort i dobbeltværelse med balkon og skrå havudsigt
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund - ved bestilling hos Bravo Tours min. 60 dage før afrejse

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 9. marts 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 3.999 kr. Normalpris 6.399 kr. 
 • Den 16. marts 2024
  DEALpris 3.999 kr. Normalpris 6.399 kr. 
 • Den 23. marts 2024
  DEALpris 5.999 kr. Normalpris 6.999 kr. 
 • Den 30. marts 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 4.299 kr. Normalpris 6.199 kr. 
 • Den 6. april 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 3.999 kr. Normalpris 6.199 kr. 
 • Den 13. april 2024 (UDSOLGT)
  DEALpris 3.999 kr. Normalpris 6.199 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Deal.dk i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-12,99 år) 
  DEALpris 3.499 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 349 kr.
 • Transport til og fra hotel: 250 kr.
 • Mad ombord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 250 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Hotel Auramar Beach Resort

Auramar Beach Resort er et resort, der egner sig både til voksne, der rejser alene og familier med børn. Hotellet har rigtig mange tilfredse gæster - og det kan vi godt forstå! Beliggenheden er helt i top, uanset om I gerne vil være tæt på stranden og havet, nyde livet ved det lækre poolområde, fornøje jer på barer om aftenen eller besøge den gamle bydel.

Auramar Beach Resort har en helt fantastisk beliggenhed med en vidunderlig udsigt over kysten og Atlanterhavet. Hotellet er meget velegnet til børn, da her er store, grønne områder, gode faciliteter og et godt aktivitetsprogram for både store og små. I finder også et lille mini-marked ved hotellet.

Hotellet ligger højt hævet over havet med en betagende udsigt over Albufeiras maleriske og fascinerende kystlinje. 
Fra det dejlige, højtliggende poolområde har I en fantastisk udsigt til det glitrende Atlanterhav. Her er både to pools, separat børnepool, solsenge og parasoller. Hotellet har også en indendørspool og et solarium med solsenge. Så skulle temperaturen svigte en enkelte dag - de mere end 3.000 årlige solskinstimer til trods - kan I være sikker på en varm plads i solsengen.

Når I har badet og solet, kan I gå langs stranden ind til den gamle by i Albufeira på kun cirka 20 minutter. Hotellet har også en shuttlebus, der kører til og fra hotellet flere gange dagligt, hvis I foretrækker at tage gåturen i selve byen.

Auramar ligger også i gåafstand fra den spillende gade ”The Strip”, hvor der er mange barer og diskoteker. Her kan I nyde en god drink og live musik. I kan også blive på hotellet og nyde den gode underholdning og mange aktiviteter, hotellet arrangerer for alle aldre. I kan blandt andet tage et spil tennis på hotellets bane.

 

Sådan skal I bo 

I bor på et dejligt dobbeltværelse, som vender ud mod haven og havet. Her er eget bad/toilet, en dejlig balkon/terrasse, aircondition, tv, telefon og køleskab.
Det er muligt at låne hårtørrer i receptionen (dog begrænset antal).

 

Godt at vide 

Der er niveauforskelle på det store hotelområde og trapper ned til poolen og pool-baren.

 

Ved check-in betales et depositum på 10 euro for værelsesnøglen. 

 

Der er ikke el-kedel og hårtørrer på værelserne, men de kan lånes i receptionen.

 

Minigolf og tennis er mod et depositum.

 

Golfbanen Balaia golf ligger ca. 3,2 km fra hotellet.

 

All Inclusive 

På resortet finder I en god snackbar, hvor I blandt andet kan nyde en let frokost ved poolen med en fantastisk udsigt. I kan selvfølgelig også gå i restauranten og spise jeres frokost. Alle hovedmåltider serveres i hotellets buffetrestaurant med et stort udvalg af lokale og internationale specialiteter.

Måltider:

 • Morgenmad: kl. 7.30-9.00 eller kl. 9.30-10.30
 • Frokost: kl. 12.00-13.00 eller kl. 13.30-15.00
 • Aftensmad: kl. 18.30-20.00 eller kl. 20.30-22.00

 

Drikkevarer og snacks:

 • Der er lokale drikkevarer inkluderet fra kl. 11.00-23.00. Det gælder husets vine, øl, whisky, likør, rom, gin, vodka, brandy, sodavand, vand, te og kaffe (alle lokale mærker).
 • Fra kl. 11.00-17.00 serveres drikkevarerne i baren ved poolen, mens de serveres i den almindelige bar fra kl. 17.00-23.00.
 • Fra kl. 11.00-18.00 er der løbende varme og kolde snacks i snackbaren ved poolen. Fra kl. 11.00-17.00 er is i bæger også inkluderet.

 

Andet:

 • To gange i ugen kan I gratis benytte tennisbanen (dog mod depositum for leje af ketsjere og bolde) - bestil tid i receptionen (først-til-mølle).
 • I kan frit benytte bordtennis samt minigolf, den indendørspool samt underholdning og shuttleservice til Albufeira (den kører fem gange om dagen).


Bemærk, All Inclusive slutter først, når I forlader hotellet på afrejsedagen.

 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

 

Om området

Langs kysten ligger både små og store byer, som perler på en snor. De emmer af historie med små monumenter, historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder. Er I til kulturelle oplevelser, er det bare med at komme i gang - der er masser at se og opleve. 

 

Rejser I med børn, er Algarve også et sikkert hit. Her er både dyreparker og flere vandlande, der både giver smil til små og store. En tur i jeep er også en sikker vinder hos børn og voksne og viser en helt anden og lokal side af området. 

 

Algarvekysten har et utal af smukke golfbaner, der ligger helt ud til kysten. Her kan I spille golf, mens I nyder solen og de varme vinde fra det afrikanske kontinent. Vil I være aktive på jeres ferie, er der masser af muligheder. Prøv kræfter med tennis, vandsportsaktiviteter, vind- og kitesurfing, dykning og snorkling. 

 

Flyinformation

 

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 07.00
  Ankomst Algarve kl. 09.40
 • Afgang Algarve kl. 10.40
  Ankomst Billund kl. 15.10

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Algarve

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail