Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

EN MUNTER BURGER-NYHED

Hos Deal.dk bliver vi muntre af at kunne byde velkommen til Den Muntre Gris og deres overdådige burger med sprøde fries.

EN MUNTER BURGER-NYHED

Hos Deal.dk bliver vi muntre af at kunne byde velkommen til Den Muntre Gris og deres overdådige burger med sprøde fries.

Fredag den 15. september var der GRAND OPENING hos Den Muntre Gris. 

 

Og det er ikke kun åbningen af den glade burgerbar, der er GRAND - det er deres overdådige burgerkreationer også. Så når du besøger Den Muntre Gris, er du sikker på at selv den største burgerlyst bliver stillet. 

 

Med dette værdibevis i hånden kan du hente "Den Muntre Gris Burger", der indeholder en stor, saftig bøf og alt det andet og mere til, der gør deres burgere populære. 

 

Måske du allerede har stiftet bekendtskab med burgeren eller andre grillede lækkerier fra Den Muntre Gris, da de har kørt Nordjylland tynd med deres Foodtruck, som du kan booke til dit arrangement.

 

Du får: 

 • Den muntre gris burger:
  • Smørbagt briochebolle
  • 200 gr hakkebøf af dansk kød 
  • Ost, bacon, løgringe, Ædedolkens hjemmelavede burgerdressing, hjemmesyltede agurker, rødløg, tomat og salat 
  • Lille pommes frites 
  • Dip 

 

Bemærk: Alle bøffer steges medium, ønsker du dem gennemstegt, skal du blot oplyse det ved bestilling. 

 

DEALpris 79 kr. Normalpris 119 kr. Spar 33 %

 

Tilkøb 
Aftales og afregnes direkte med Den Muntre Gris 

 • Ekstra bøf: 30 kr. 

 

Velkommen til Den Muntre Gris

Casper Nielsen, der står bag Den Muntre Gris, er allerede et kendt ansigt i den aalborgensiske bymidte, da han tidligere har drevet Caspers Pizza i samme lokaler. Casper er bl.a. kendt for sin gigantburger med fem bøffer.
 
Hos Den Muntre Gris kan du nyde flere forskellige lækre og velbyggede burgere og grillmenuer, som alle er lavet efter egne opskrifter.
 
Du kan forvente, at få serveret høj kvalitet, hvor friske råvarer og hjemmelavede ingredienser betyder, at du får grillmad, som du aldrig har smagt det før - og som de er kendte for - både via deres Food truck koncept og deres tidligere restaurant i Blokhus. EN MUNTER BURGER-NYHED

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail