Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Mallorca

LAST MINUTE SPAR 46%: 5 dage på dejlige og smukke Mallorca på 3* hotel med All Inclusive. Rejs fra BLL i okt.

Mallorca

LAST MINUTE SPAR 46%: 5 dage på dejlige og smukke Mallorca på 3* hotel med All Inclusive. Rejs fra BLL i okt.

Mallorca har alt det, der skal til, for at få en god ferie. Her er nemlig lidt af det hele. Varierende og smuk natur, børnevenlige sandstrande, god mad og vin.

 

Det er svært ikke at blive fascineret af den spanske ferieø, hvor I kan nyde udsigten til det krystalklare vand og dufte den karakteristiske duft af havet og citrusfrugter. Dagen kan I bruge i den behagelige temperatur med fødderne i det hvide sand, og om aftenen lokker de lokale restauranter med spansk tapas og andre velsmagende retter.

 

Der er kun et begrænset antal til salg på denne LAST MINUTE rejse, så slå til allerede i dag og nyd efteråret under lidt varmere himmelstrøg.

 

Særligt for dette ophold:

 • Hotellet har en fantastisk beliggenhed
 • Nyd rejsen med All Inclusive
 • Begrænset antal til salg - Spar 46 %

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund Lufthavn - Mallorca t/r
 • 4 overnatninger på Globales Condes de Alcudia i dobbeltværelse med balkon/terrasse
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder

 

Afrejse fra Billund Lufthavn den 21. oktober - 25. oktober 2023

 

 • Dobbeltværelse (UDSOLGT)
  DEALpris 2.999 kr.
 • Opredning barn
  DEALpris 2.499 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 349 kr.
 • Transport til og fra hotel: 250 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 250 kr.

 

Globales Condes de Alcudia

Globales Condes de Alcudia er et virkelig skønt hotel med en rigtig god beliggenhed i Alcudia. Hotellet ligger tæt på det hyggelige havnemiljø, stranden og centrum med mange gode restauranter.


Globales Condes de Alcudia er ideelt til familier, som ønsker en rolig ferie med gode faciliteter og til par, som ønsker en dejlig ferie i skønne omgivelser. Her får I nemlig en unik mulighed for både fred og ro, samt let adgang til mange aktiviteter.


På hotellet finder I et indbydende poolområde med en swimmingpool og pool-/snackbar. Når I bor på hotellet, bor I også tæt på Mallorcas mest berømte sandstrand i Alcudia. Perfekt til ren afslapning!


Er I mere til aktiviteter og underholdning, er der også det på hotellet. Her er nemlig et team, der sørger for, at både dag- og aftenunderholdningen er på plads. For de yngste afholder hotellets animationsteam også nogle forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Uden for hotellet finder I både shoppingsmuligheder og gode restauranter.

 

Sådan skal I bo

Du bor i lyse dobbeltværelser med balkon. Alle værelser har TV, telefon, wi-fi (mod betaling), safeboks (mod betaling) og et mindre badeværelse. 

 

Godt at vide

Wi-fi er mod gebyr på hele hotellet. Betales direkte til hotellet.

Bemærk børnepoolen er en lavere, men integreret del af den store pool. Den er altså ikke afskærmet fra den store pool. Hotellet har dog også en separat børnepool væk fra hovedpoolen. 

Poolen har åbent fra kl. 10.00-18.00.

 

All Inclusive

Ferien er med All Inclusive – det er både nemt og bekvemt. Måltiderne serveres i hovedrestauranten, men der er også drikkevarer og snacks inkluderet i løbet af dagen.

 

Måltider: 

 • Morgenmad: 08.00-10.00
 • Frokost: 13.00-15.00
 • Aftensmad: 18.30-21.10

 

Snacks og drikkevarer:

 • Snacks: 16.00-18.00

 

I All Inclusive-konceptet indgår alle lokale drikkevarer fra 10.00-24.00.

 

Vær opmærksom på, at All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

 

Hotellet kan foretage ændringer i All Inclusive-konceptet.

 

Om området

Mallorca er en smuk ø beliggende i det spanske øhav, som ikke uden grund har tiltrukket turister mange årtier. Øen byder nemlig både på kilometerlange strande, spektakulære landskaber og en rig kulturhistorie, der kan spores tilbage til antikken samt mulighed for shoppeture i hovedstaden Palma eller aktive dage med for eksempel vandreture eller cykelture i bjergene.

 

I skal bo i Alcudia, der er Mallorcas mest populære område. Alcudia er populært sagt delt i tre. Et par kilometer fra kysten ligger det oprindelige Alcudia, der også kaldes byens gamle bydel. Den er omgivet af en gammel bymur fra 1300-tallet. Midt i ferieområderne finder i havneområdet, det er Alcudias anden del, Puerto Alcudia. Her ligger et væld af butikker og mange hyggelige restauranter på den ene side af havnen, mens strandpromenaden og fiske- og sejlbådshavnen ligger på den anden. Langs stranden ligger Alcudias tredje del, der er den nyeste og ferieområdet Playa de Alcudia med alle de dejlige hoteller.

 

Flyinformation

 

Flytider Billund

 • Afgang fra Billund kl. 16.40
  Ankomst Mallorca kl. 19.35
 • Afgang fra Mallorca kl. 11.00
  Ankomst Billund kl. 13.55

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Mallorca

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail