Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

En aften hos Mortens Kro

Nyd en aften med appetizer og en 3-retters menu på én af Aalborgs bedste restauranter. Besøg Mortens Kro i uge 42 og 43.

En aften hos Mortens Kro

Nyd en aften med appetizer og en 3-retters menu på én af Aalborgs bedste restauranter. Besøg Mortens Kro i uge 42 og 43.

Mortens Kro er en af Aalborgs mest kendte og ikke mindst anerkendte restauranter - et renommé de har arbejdet på i mere end 25 år. Velfortjent og bygget på at give deres gæster en gastronomisk spiseoplevelse. 

 

Mortens Kro ligger smukt placeret i Aalborgs gamle bydel. Her går lokation, lokaler og Mortens klassiske kreationer tilsat masser af moderne noter op i en højere enhed.

 

Du får: 

  • Appetizer og 3-retters menu:

 

    • Appetizer og friskbagt brød med mel fra Aurion samt smør fra Aabybro

    • Forret: Jordskokkesuppe med plukket, pocheret torsk, basilikumpure og jordskokkechips

    • Hovedret: Hopballe Mølle kyllingebryst fyldt med persille - serveres med rabarberkompot og skovsvampesauce

    • Dessert: ”Græskar” af hvid chokolade fyldt med pære og makron - serveres med nougat sauce 

 

Bemærk: Du vælger dato, når du trykket "Køb nu".

 

DEALpris 348 kr. Normalpris 598 kr. Spar 41 %

 

Efterårsfortryllelse på Mortens Kro 

I efterårsferien i uge 42 og uge 43 har du mulighed for at besøge Mortens Kro og lade dine sanser blive tilfredsstillet, når du tages gennem en smagsoplevelse, der starter med aftenens appetizer og afsluttes med en dessert, der sætter et velafstemt punktum for en udsøgt spiseoplevelse til en pris, der er yderst skarp.

 

Hos Mortens Kro er det vigtigt at alt spiller, både i køkkenet og i restauranten - og de vil gerne have besøg af alle jer. Du må derfor købe alle de værdibeviser, du ønsker. Så udnyt denne mulighed for at invitere hele familien på en gastronomisk madoplevelse, der måske ikke er mulighed for normalt. 

 

Når I indtager jeres plads i den unikt indrettet restaurant, må I blive siddende og nyde maden, den gode vin og de smukke omgivelser så længe, I ønsker. 

 

Anmelderrost 

Mortens Kro har vundet Årets Bo & Spis-adresse 2022. Prisen uddeles af Den Danske Spiseguide, som regnes for at være den danske pendant til den franske Guide Michelin.

 

Den Danske Spiseguide siger om Mortens Kro: 

"Når æstetik, rummelighed og design møder gastronomi, der er i særklasse fra morgen til aften, og en atmosfære af personlig omhu for gæstens ve og vel, er Mortens Kro - Restaurant & Boutiquehotel i særklasse."

 

Morten Nielsen er også tildelt Den Danske Spiseguides Ærespris 2022 samt hædersprisen Kokkenes Kok 2021 af Fonden Dansk Gastronomi, der b.la. skriver: 

"Morten ”kok” Nielsen er en legende og en institution i Nordjysk gastronomi.  En sand pionér, der om nogen har været med til at holde den gastronomiske fane tårnhøjt i det nordjyske gennem mere end 30 år."

 

 

 

En aften hos Mortens Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail