Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Costa del Sol

1 uges solferie i det sydlige Spanien på 3*+ hotel tæt ved stranden og med All Inclusive. Rejs fra BLL/CPH mar.-apr.

Costa del Sol

1 uges solferie i det sydlige Spanien på 3*+ hotel tæt ved stranden og med All Inclusive. Rejs fra BLL/CPH mar.-apr.

Costa del Sol er ikke uden grund et særdeles attraktiv rejsemål. Costa del Sol betyder direkte oversat solkysten, og navnet er ikke tilfældigt  – for her er der sol og sommer året rundt. Stedet er også kendt for sine mange vidunderlige strande og ikke mindst spændende kultur og flere valgmuligheder, når det kommer til udflugtsmål.

 

I skal bo i byen Fuengirola, der er en af de mest populære feriebyer ved Costa del Sol. Byen er en gammel fiskerby, der I dag byder på et hyggeligt centrum, men om dagen tiltrækker de dejlige sandstrande de flestes opmærksomhed. Her finder I gode strandbarer, og ikke mindst en lang strandpromenade, der lægger op til hyggelige slentre- og løbeture.

 

Særligt for denne rejse: 

 • Fantastisk udsigt fra hotellet 
 • Dejligt poolområde med gode solterrasser
 • I nyder rejsen med All Inclusive 

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København lufthavn - Malaga t/r
 • 7 overnatninger på Globales Gardenia Park i dobbeltværelse med balkon/terrasse og skrå havudsigt (kat 3+)
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder 
 • Gratis parkering i Billund og Københavns lufthavn - ved bestilling hos Bravo Tours min. 60 dage før afrejse 

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer: 

 

Billund:

Den 10. marts 2024 - DEALpris 3.999 kr.

Den 17. marts 2024 - DEALpris 3.999 kr. (UDSOLGT)

Den 31. marts 2024 - DEALpris 3.999 kr.

Den 07. april 2024 - DEALpris 4.499 kr.

Den 14. april 2024 - DEALpris 4.499 kr.

Den 21. april 2024 - DEALpris 4.499 kr.

Den 28. april 2024 - DEALpris 4.499 kr.

 

København:

Den 21. april 2024 - DEALpris 4.499 kr.

Den 28. april 2024 - DEALpris 4.499 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Deal.dk i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-12,99 år) 
  DEALpris 2.999 kr.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 

 • Afbestillingsforsikring: 349 kr.
 • Årsrejseforsikring: 275 kr.
 • Transport til og fra hotel: 220 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 250 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Globales Gardenia Park

Langs den vidunderlige strandpromenade i Fuengirola ligger en flot have med store græsplæner og høje trækroner. I denne have ligger det pragtfulde Globales Gardenia Park med fine værelser, der alle har balkon ud mod havet.

 

Her findes flere gode solterrasser med liggestole og parasoller, og hvor I kan tage en dukkert i den sekskantede swimmingpool med separat børnepool. Poolområdet åbner kl. 10. Der er også en opvarmet indendørs pool. Nyd stemningen i den frodige have med legeplads eller tag en slendretur langs havet ind til det centrale Fuengirola. Det tager ca. 20 min. Globales Gardenia Park ligger i den nordlige del af Fuengirola ved den meget børnevenlige strand Caravajal.


Globales Gardenia Park og dets faciliteter er velegnet for både par og familier. Vil man gerne ind til butikker og restauranter i byen, kan man nemt benytte offentlig transport til både Fuengirola centrum samt de nærliggende byer, Torremolinos og Benalmadena.

 

Sådan skal I bo

I skal bo på et pænt, lyst dobbeltværelse med balkon og skrå havudsigt. Alle værelser er indrettet med aircondition, tv, bad/toilet, safeboks (mod gebyr) og el-kedel (mod gebyr) og telefon. 

 

Godt at vide

Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

 

Hotellet har flere faciliteter som jacuzzi (mod gebyr), et spillerum, bordtennis, billard, en tv-lounge samt en legeplads til de mindste.

 

All Inclusive

 

Måltider:

 • Morgenmad kl. 8.00-10.30
 • Frokost kl. 13.00-15.00
 • Aftensmad kl. 19.00-21.30

 

Måltiderne serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant med et stort udvalg af forskellige retter. 


Til morgenmaden serveres juice og varme drikke, og til aftensmaden serveres bordvin og vand.

 

Snacks:

 • Der serveres forskellige snacks i løbet af dagen fra kl. 10.00
 • Der er kaffe og is fra kl. 16.00-18.00.

 

Drikkevarer (poolbar + barsalon):

 • Kl. 10.00-23.30: Alkoholiske og ikke-alkoholiske lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, brandy, whisky, vodka, rom, gin, te, kaffe)
 • Drikkevarer og snacks efter kl. 24.00 er mod betaling

 

Der indgår ikke vandflasker i hotellets All Inclusive.

 

All Inclusive underholdning:

Kl. 20.30-24.00. Finder sted i barsalon.

 • Mini diskotek
 • Shows & kabaret
 • Konkurrencer
 • Karaoke

 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive konceptet. 

 

Om området 

Costa del Sol har imponerende mange oplevelser at byde på lige fra smuk natur, store olivelunde, en fantastisk udsigt til høje bjerge og skønne storbyer med smukke bygninger. Hovedstaden i Andalusien, som Costa del Sol er en del af, er Sevilla. En smuk og grøn by med mange seværdigheder – blandt andet byens store katedral, der absolut er et besøg værd.

 

Når I rejser til Costa del Sol, så vil I hurtigt opdage, at området har rigtig meget at byde på. Solkysten er nemlig meget mere end sol og sommer, og vi vil klart anbefale jer at køre en tur i området eller tage med på vores spændende udflugter. Besøg for eksempel kunstnerbyen, Granada, som i sig selv er en oplevelse værd. Her finder I også det smukke palads Alhambra, som blev bygget i 1248-1354 af maurerne. Paladset er ufatteligt smukt, og står også på UNESCOs verdensarvliste.

 

Spaniens bagland er fyldt med skønne oplevelser, og I skal ikke langt væk fra kystens skønne strande før landskabet skifter karakter og overrasker med nye detaljer.

 

Malaga er også en af Andalusiens stoltheder, der har formået at bevare sit autentiske lokale præg på trods af en stilfuld modernitet. Her er hyggelige pladser, hvor de lokale spiller petanque, stemningsfyldt butiksliv og en række gode restauranter. Malaga ligger små 40 minutters kørsel fra hotellet. 

 

Flyinformationer

 

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 07.05
  Ankomst Malaga kl. 10.40
 • Afgang Malaga kl. 11.40
  Ankomst Billund kl. 15.05

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 07.25
  Ankomst Malaga kl. 11.15
 • Afgang Malaga kl. 12.05
  Ankomst København kl. 15.45

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen annulleres.

 

Rejse til Costa del Sol

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail