Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Populært arrangement hos Luna

Oplev Café Lunas populære "Tapas og Pop quiz". Du får kæmpe tapasbuffet og masser af musiksjov med talentfuld dj.

Populært arrangement hos Luna

Oplev Café Lunas populære "Tapas og Pop quiz". Du får kæmpe tapasbuffet og masser af musiksjov med talentfuld dj.

Du er inviteret til en unik helaftensoplevelse hos Café Luna, når de tryller deres lækre tapasbuffet frem og spiller op til sjov, spas og masser af hygge med deres populære "Tapas og Pop quiz".

 

Café Lunas tager ofte ud og afholder deres Pop Quiz arrangementet med stor succes.

 

Men nu er det tid til at tage arrangementet "hjem", så du også kan opleve det på den hyggelige café og opleve den talentfulde dj spille op til sjov - og ikke nok med det - lade dig mætte af Caféens lækre buffet. Nyd selv synet længere nede i dealen. 

 

Du får: 

  • Helaftensoplevelse med Café Lunas populære "Tapas og Pop quiz" den 29. eller 30. september 

 

DEALpris 179 kr. Normalpris 299 kr. Spar 40 %

 

Om "Tapas og Pop quiz"

Café Lunas Pop Quiz er den perfekte underholdning for jer, der elsker den velkendte musik fra f.eks. vores alle sammens elskede musikmagikere som Gustav Winckler, Bamses Venner, Shubidua og Kim Larsen. 

 

God musik leveret af en talentfuld dj, der styrer slagets gang med udfordrende spørgsmål. I bliver inddelt i hold, og hvert hold får tildelt nummerskilte og kan markere, når de har det rigtige svar. 

 

Der er også bonus spørgsmål, hvor holdene har chancen for at rulle den store terning for ekstra point. I runde 2 og 3 kan holdene endda score ekstra point ved at gribe mikrofonen og synge med på de numre, de selv har gættet. Til sidst udkæmper vinderholdet en finalequiz for at afgøre, hvem der bliver den ultimative Pop Quiz-mester.

 

Café Lunas Tapas buffet byder på utraditionelle og spændende tapasretter, herunder lækre fiske- og kødretter, vegetariske variationer, spændende salater, friskbagt brød med smagfulde dressinger samt uimodståelige desserter og kager.

 

 

 

 

 

 

Helaftensoplevelse hos Luna

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail