Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Strandhotel Strande

1-2 overnatninger ved Kielerfjorden med prosecco, 2-retters middag og adgang til wellness. Pris pr. person.

Strandhotel Strande

1-2 overnatninger ved Kielerfjorden med prosecco, 2-retters middag og adgang til wellness. Pris pr. person.

Strandhotel Strande ligger lige ved vandet, med både havn og sandstrand ganske tæt på. Med sin diskrete, maritime atmosfære er hotellet det oplagte sted at henlægge et par afslappede dage.

 

Den lille by Strande er placeret lidt nord for Kiel, lige dér, hvor Østersøen snævrer ind og bliver til Kielerfjorden. Det familiedrevne hotels placering gør, at der er en fantastisk udsigt over vandet fra de fleste værelser samt fra hotellets restaurant, vinterhaven og terrassen.

 

Strandhotel Strande er elsket af gæsterne. Faktisk så elsket, at hotellet får karakteren 4,5 ud af 5 mulige på Trustpilot - og hotellet blev da også udvalgt til Travellers' Choice i 2021, hvilket kun er forbeholdt de bedst anmeldte hoteller.

 

Særligt for dette ophold:

 • Slap af ved vandet, nyd bystemningen i Kiel eller tag på opdagelse langs kysten - mulighederne er mange
 • Fri brug af hotellets finske sauna, den store regnskovsbruser samt afslapningsrummet med vand og frugt
 • Prosecco og 2-retters middag inkluderet

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 eller 2 overnatning i dobbeltværelse
 • Ved 1 overnatning: 2-retters middag én aften
 • Ved 2 overnatninger: 2-retters middag begge aftener
 • 1 glas prosecco
 • Morgenmad
 • Adgang til sauna og relax area

 

Vælg mellem følgende ankomstperioder:

 

November - december 2023:

 • 1 overnatning
  DEALpris 550 kr.
 • 2 overnatninger
  DEALpris 1.050 kr.

 

Oktober 2023 samt januar, februar og marts 2024:

 • 1 overnatning
  DEALpris 600 kr.
 • 2 overnatninger
  DEALpris 1.175 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage i perioden.

 

TIP: Ønsker I flere overnatninger, køber I blot flere værdibeviser og bruger dem i forlængelse af hinanden. Forhør jer gerne hos Vindrose Rejser, så I er sikre på, at der er kapacitet til dette på hotellet i den ønskede periode.

 

Strandhotel Strande

Både inden- og udenfor kan I nyde den maritime stemning på Strandhotel Strande. Lige ved hotellet ligger havnen, og ikke langt derfra ligger sandstranden.

 

I hotellets lyse restaurant Riva bidrager det diskrete maritime tema til den stemningsfulde atmosfære, der går fint i spænd med udsigten til vandet. Hotellets køkken har fokus på regionale retter, lokale råvarer og er økologisk certificeret. Maden skabes fra bunden med stor faglig stolthed, og I kan roligt glæde jer til at gå til bords.

 

Også morgenmaden, der serveres som en luksuriøs morgenbuffet, er en oplevelse. Her får I bl.a. friske smoothies, hjemmelavet müsli, frisk tykmælk, yoghurt og frugtsalat. Dertil er der pålæg og friske salater, lokale ostesorter fra Slesvig-Holsten samt et udvalg af syltetøj, honning, croissanter og rundstykker.

 

Sådan skal I bo

Hotellets 29 værelser er alle individuelt møblerede i et moderne og lyst design, og rummer også elementer af den diskrete maritime udsmykning, der er at finde på hele  hotellet - således udstråler hvert værelse sin egen charme.

 

Alle værelserne er udstyret med de bekvemmeligheder, der skal til for at få et godt og afslappet ophold. En behagelig seng, eget badeværelse med hårtørrer, gratis wi-fi, værdiboks, skrivebord, tv m.m.

 

Godt at vide

Hotellet har stander til opladning af el-bil.

 

Velvære og sauna

Hotellet har egen finsk sauna, en stor regnskovsbruser samt et afslapningsrum med vand og frugt til fri afbenyttelse. I nærheden er der forskellige wellnessmuligheder på steder, som hotellet samarbejder med. Bl.a. ligger Meridian Spa kun 15 minutter væk fra hotellet og tilbyder, på et areal på over 4200 m2, et stort fitnessområde, samt et wellnessområde med tagterrasse, pool og saunaer. 

 

Om området

I området omkring Strande er der kilometervis af kystlinje, som det er oplagt at køre en tur langs, mens I nyder synet af vandet. Lidt mod syd tager Kielerkanalen sin begyndelse. Nyd det fascinerende syn, og kør lidt ind i landet, og nyd det imponerende stykke arbejde, som kanalen er.

 

20 kilometer mod syd ligger Kiel, der med sine knapt 250.000 indbyggere er værd at gå på opdagelse i. Hele havneområdet emmer af liv og oplevelser, og byen byder på masser af shoppingmuligheder, museer og caféer - lige som det skal være i en lille storby.

 

Foruden kyst og byliv, ligger der i området også flere golfbaner, hvor det er muligt at gå en runde. Området er perfekt til jer, der vil forene et afslappet ophold ved vandet med muligheden for at komme til byen.

 

 

Om Vindrose Rejser

Deal.dk har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

 

Strandhotel-Strande.jpg

Ophold på Strandhotel Strande

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail