Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Juelsminde Strand

Nyd livet med et ophold i havnebyen ved Kattegat inkl. 3-retters middag og kaffe med kage. Pris for 2 personer.

Hotel Juelsminde Strand

Nyd livet med et ophold i havnebyen ved Kattegat inkl. 3-retters middag og kaffe med kage. Pris for 2 personer.

Der var engang, hvor der sejlede færger fra Juelsminde til både Bogense og Kalundborg. Det gør der ikke mere, men det er forklaringen på, at den østjyske ferieby i dag har en hyggelig havn, der er større end Juelsmindes størrelse umiddelbart lægger op til.

 

Ikke langt fra havnen finder I det fine Hotel Juelsminde Strand, der har en billedskøn beliggenhed ved den smukke, naturrige Tofteskov og med udsigt til både byen, havnen og Kattegat.

 

Her inviteres I på et ophold, hvor der er god tid til en gåtur på havnen, ture til stranden, fortrinlige madoplevelser og ganske enkelt bare ren afslapning.

 

Særligt for dette ophold:

 • Bo i naturskønne omgivelser omgivet af Tofteskoven og i gåafstand til strand, havn og Juelsminde centrum
 • Mulighed for både natur- og kulturoplevelser i nærområdet
 • Inkl. 3-retters middag

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i minidobbeltværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • 3-retters middag
 • Morgenbuffet

 

DEALpris 1.098 kr. Normalpris 1.715 kr. Spar 35 %

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 1. november 2023 til og med den 1. april 2024.

 

Vær opmærksom på, at hotellet har lukket fra den 22. december 2023 til den 8. januar 2024, og at opholdet ikke kan indløses ved specialarrangementer.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Juelsminde Strand.

 • Tilkøb af ekstra overnatning i minidobbeltværelse: 500 kr. 
 • Opgradering til værelse med dobbeltseng: 200 kr.
 • Opgradering til familieværelse: 350 kr.
 • Ændring af menu: 75 kr. pr. ret

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Om Hotel Juelsminde Strand

Det er let at finde frem til Hotel Juelsminde Strand, der ligger ved indkørslen til Juelsminde – kun en lille kilometers penge fra Juelsmindes bymidte. Herfra har I ikke mange minutters gang til hverken hav, havn eller centrum, så der er rigeligt med muligheder for at slentre en tur, samle lidt appetit og nyde livet.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et af Hotel Juelsminde Strands behagelige minidobbeltværelser, der er udstyret med en 140 cm seng og eget badeværelse.

 

Om området

Juelsminde ligger ud til Kattegat, lige nord for Vejle Fjords udmunding og i et område, der er én stor invitation til at køre en tur. Glæd jer til at opleve området omkring Juelsminde, hvor der er rig mulighed for at stoppe op og betragte vandet eller bare nyde udsigten til de mange skove og marker i passerer på vejen.

 

Ingen tur til Juelsminde er komplet uden en tur ned til havnen eller stranden, som hører til blandt de bedste i Jylland. Er vejret til det, er det oplagt at få dyppet tæerne, nyde en is og kigge på de mange lystbåde, der ligger i byens havn. Og på vejen til eller fra vandet, kan I slå et slag forbi det fine udvalg af specialbutikker, der ligger i byens centrum.

 

I og omkring Juelsminde er der også rig mulighed for at smage på lokalproducerede fødevarer. På havnen finder I Juelsminde Fisk, der foruden frisk fisk også har alt fra et væld af specialiteter til friskstegte fiskefrikadeller. På andelsmejeriet Barrit Mejeri laver de nogle aldeles fremragende flødeoste, der kan købes i mejeributikken Ostehullet, og vil I køre lidt efter det, så er butikken hos Uldum Mølle Museum også et besøg værd - bl.a. på grund af deres mel, der er lavet på gammeldags facon.

 

Der er muligheder nok i og omkring Juelsminde, og  kombineret med den gode mad og behagelige atmosfære på Hotel Juelsminde Strand er der ingen tvivl om, at I nok skal få et godt ophold.

 

 

Hotel-Juelsminde-Strand.jpg

Ophold på Hotel Juelsminde Strand

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail