Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Borre Knob

Skønt sommerophold ved Horsens Fjord med 1-2 overnatninger og 2-retters middag. Pris pr. person.

Borre Knob

Skønt sommerophold ved Horsens Fjord med 1-2 overnatninger og 2-retters middag. Pris pr. person.

Borre Knob er ikke kun navnet på den naturrige tange, der stikker knap 2 kilometer ud i Horsens Fjord - det er også navnet på hotellet, der ligger lige der, hvor tangen giver slip på fastlandet. Til den ene side ligger Horsens Fjord, til den anden side ligger den lille bugt Glud Håb, og bagtil finder I tangen, der byder på vild natur, rådyr, smuk strandkant og udsigt til både Alrø og Hjarnø.

 

Her er tiden jeres egen, og der er ro og rum til at nyde de fortryllende sommeromgivelser i højsæsonen. Borre Knob er for jer, der ønsker skøn mad og ro i helt ubeskrivelige omgivelser.

 

Særligt for dette ophold:

 • Opholdet kan benyttes i sommerhøjsæsonen - uden ekstra tillæg
 • Borre Knob er ikke for jer, der vil have storby og fuld fart på - men perfekt for jer, der ønsker god mad og ro i helt ubeskrivelige omgivelser
 • Der er god mulighed for smukke gåture og flere naturoplevelser i området

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse med ¾ seng (mulighed for opgradering)
 • Aftenmenu med en lækker 2-retters middag efter kokkens valg
 • Morgenmad

DEALpris 795 kr. 

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse med ¾ seng (mulighed for opgradering)
 • Aftenmenu med en lækker 2-retters middag efter kokkens valg begge dage
 • Morgenmad begge dage

DEALpris 1.495 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 26. juni til og med den 11. august 2023 på følgende dage:

 • Opholdet med 1 overnatning kan benyttes med ankomst, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag
 • Opholdet med 2 overnatninger kan benyttes med ankomst, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

 

Du må gerne bruge dine værdibeviser i forlængelse af hinanden, dog kun inden for de dage på ugen, hvor ankomst er mulig.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Borre Knob.

 • Enkeltværelsestillæg: 250 kr. pr. overnatning
 • Opgradering til dobbeltværelse med alm. dobbeltseng: 100 kr. pr. person
 • Opgradering til juniorsuite med egen terrasse og udsigt til fjorden:
  • 1 overnatning: 545 kr. pr. person
  • 2 overnatninger: 1.090 kr. pr. person
 • Opgradering til suite med egen terrasse og udsigt til fjorden:
  • 1 overnatning: 995 kr. pr. person
  • 2 overnatninger: 1.990 kr. pr. person

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Borre Knob

Borre Knob ligger på landet i smukke, naturskønne omgivelser. Rammerne er perfekte, og beliggenheden er uden sidestykke - Borre Knob er lokaliseret på en halvø, som ligger ved udmundingen af Horsens Fjord omgivet af øerne Alrø, Vorsø og Hjarnø. Her er I tæt på skov, og med vand på begge sider er den sagte brusen fra bølgerne allestedsværende.

 

De erfarne kokke hos Borre Knob gør sig umage med anretningen af smagfulde aftenmiddage og morgenmadsbuffeter. I kan forvente friske og lokalproducerede råvarer. 

 

Er I til flere sommeraktiviteter, inviterer den godt fire kilometer lange strand til både gå- og badeture. Halvøens natur giver generelt mange muligheder. For de, der ønsker yderlig aktivitet, stiller Borre Knob paddle boards og mountainbikes til rådighed. Borre Knob ligger derudover inden for en radius af 30 minutter til tre golfklubber, som de har Green Fee-aftaler med.

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et af hotellets 36 lyse værelser. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse, wi-fi, tv og komfortable møbler.

 

Værelset er udstyret med en 3/4-seng, der er 140 cm i bredden. Mod et tillæg kan I også få et værelse med en seng i fuld størrelse.

 

Om området 

Tag endelig de gode vandresko med, for der er rigeligt med muligheder for at komme ud og gå fantastiske ture i området. Naturen er overalt. Marker, skov, strand, vand og masser af grønt. De perfekte omgivelser at falde til ro i.

 

Af nævneværdige seværdigheder kan vi blandt andet nævne Hjarnø, der med med sit flade morænelandskab tilbyder flotte og naturskønne oplevelser - ikke langt fra Borre Knob. Øens særlige landskab giver eksempelvis gode vilkår for trækfugle, der både yngler i det store naturområde med strandsøer på nordsiden og ved lagunen på sydsiden.

 

Vi kan også anbefale, at I tager bilen og kører en tur ned til den hyggelige havneby Juelsminde. Find et sted at spise frokost eller nyd en kold øl, mens I betragter bådene, der sejler til og fra den populære havn.

 

Undervejs til eller fra Juelsminde kan I tage forbi Palsgaard Slotspark og nyde en tur i en af Danmarks flotteste og største herregårdsparker.

 

På jeres vej til eller fra Borre Knob er også Horsens et besøg værd. Gå en tur på byens brede handelsgade, gå frivilligt i fængsel på Fængslet, der er Europas største fængselsmuseum, eller slå et smut forbi havnen og nyd synet af Horsens Fjord.

 

 

Borre-Knob.jpg

Ophold på Borre Knob

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail