Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotstone-massage

Glæd dig til en skøn, nærende hotstone-massage hos Lene Vinther i Otterup, der er balsam for krop og sjæl.

Hotstone-massage

Glæd dig til en skøn, nærende hotstone-massage hos Lene Vinther i Otterup, der er balsam for krop og sjæl.

Glæd dig til en healende og velgørende hotstone-massage hos Lene Vinther - holistisk energiarbejder, der giver din krop lov til at blive varmet op og finde roen.

 

Den skønne og milde hotstone-massage er en gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten lægges på strategiske punkter på kroppen, som samtidig smøres ind i olie og masseres med de ca. 50 grader varme lavasten. Varmen fra stenene breder sig langsomt til hele kroppen og trænger dybt ind i musklerne, så alle spændinger løsnes, og smerter lindres.

 

Hotstone-massagen skaber ro og velvære - det er ren balsam for krop og sjæl. Med tonerne af behagelig, stille musik i baggrunden, vil din krop få mulighed for at komme i en meditativ tilstand, der fremmer den afslappende virkning - noget, der kan være tiltrængt i en måske travl og stresset hverdag.

 

Du får:

  • 50 minutters hotstone-massage af bagkrop, ryg, skuldre og hovedbund

 

DEALpris 339 kr. Normalpris 600 kr. Spar 43 %

 

Få mere ud af oplevelsen:

Aftales ved booking og afregnes direkte med klinikken.

  • Fod- eller ansigtsmassage kombineret med din hotstone-behandling: 250 kr.

 

Mere om hotstone-massage

De blide, dybe massagestrøg giver en vidunderlig, afslappende og helende virkning både fysisk og psykisk, mens blodcirkulationen samt nerve- og lymfesystemet stimuleres. Varmen øger blodcirkulationen og hjælper med at rense kroppen for affaldsstoffer. Rigtig mange oplever også lindring ved smerter rundt omkring i kroppen.

 

Lene er RAB-godkendt zoneterapeut og holistisk behandler, så du er sikret en professionel og helhedsorienteret behandling. Læs mere om hende og hendes virke på hendes hjemmeside.

 

Ekstra bonus ved køb af dealen

Når du køber et værdibevis, har du mulighed for at få 14 dages gratis adgang til Lenes online-univers med online klangskåls-meditationer. Her bliver du guidet via meditation og lydende og vibrationerne fra skålende til at finde og mærke ro, mærke dig selv og måske endda finde modet og energien til at ændre lidt, så du trives bedre i hverdagen.


Hvis du ikke er til guidet meditation, eller bare ønsker at dykke ind i lydene fra skålene, finder du ligeledes lydfiler kun med skålenes smukke lyde.

Hvis du efter de 14 dage beslutter dig for at købe medlemskab, får du de første 3 mdr. til halv pris.

 

God fornøjelse!

Hotstone-massage i Otterup

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail