Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Restaurantnyhed i Odense

Nyhed: Autentisk engelsk fish 'n' chips på den nyåbnede restaurant Mitchell's Carvery i Kongensgade i Odense - inkl. øl.

Restaurantnyhed i Odense

Nyhed: Autentisk engelsk fish 'n' chips på den nyåbnede restaurant Mitchell's Carvery i Kongensgade i Odense - inkl. øl.

Autentisk engelsk hygge

Smag ægte engelske fish 'n' chips på den nyåbnede restaurant Mitchell's Carvery, der byder på frokost i deres hyggelige lokaler i Kongensgade i Odense. Er vejret til det, så er det også muligt at spise frokosten udenfor.

 

Restaurantens fish 'n' chips er lavet på autentisk engelsk maner, og serveres med en Newcastle Brown Ale, der i følge den engelske ejer er den øl, der står bedst til retten.

 

Mitchell's Carvery åbnede i april og er et engelsk familieforetagende, der gerne vil præsentere danskerne for en af Englands oversete køkkenhemmeligheder.

 

Carvery-konceptet ses ikke ofte i Danmark, men er en  engelsk restauranttype med fokus på god og hjemmelavet mad, hvor familien kan mødes i afslappede rammer. Der er både lege- og puslerum samt babylounge til de mindste gæster. Så inviter endelig hele familien med, da der ingen begrænsninger er på, hvor mange værdibeviser, du må købe.

 

Du får:

  • Fish 'n' chips
  • 1 stk. Newcastle Brown Ale

 

Fantastisk modtagelse

Kunderne har forståeligt nok taget godt imod Mitchell's Carvery. Så godt, at restauranten får den flotte karakter 4,8 ud af 5,0 på Facebook.

 

Som en glad og tilfreds kunde skriver "Kæmpe god service! Lækker mad, alt spiller", mens en anden supplerer med "hyggelig pub der servere super lækker fish and chips".

 

Bemærk: Ønsker du ikke øl til maden, så er det muligt, at ombytte din Newcastle Brown Ale til en sodavand.

Tilbud på Fish 'n' chips i Odense

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail