Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Smørrebrød ad libitum

Nyd Restaurant Værdsats anmelderroste smørrebrød ad libitum, når de holder smørrebrødsfestival på Anarkist i Odense.

Smørrebrød ad libitum

Nyd Restaurant Værdsats anmelderroste smørrebrød ad libitum, når de holder smørrebrødsfestival på Anarkist i Odense.

Populært smørrebrød

Hvis du endnu ikke har smagt Restaurant Værdsats formidable smørrebrød, eller hvis det er blevet tid til et tiltrængt gensyn, så har du her den oplagte chance for at smage alle de mange indbydende varianter.

 

Restaurant Værdsat har nemlig allieret sig med Anarkist - Beer and Food Lab og inviterer derfor til smørrebrødsfestival i Anarkists lokaler på Albanigade. Her kan du glæde dig til en overflod af velsmag, når Værdsat disker op med hele 10 forskellige smørrebrød ad libitum med både kendte smage og overraskelser.

 

Du får:

 • Smørrebrødsfestival på Anarkist den 24. april 2022

 

Vælg mellem følgende tre tidsrum:

 • Kl. 11.30 - 13.15
 • Kl. 13.30 - 15.15
 • Kl. 17.00 - 19.00

 

Smørrebrødsbuffeten vil bestå af:

 • Tatar
 • Æg og rejer
 • Konfiteret kartoffel
 • Hønsesalat
 • Tomatsild
 • Barbecue grønt
 • Og 4 overraskelser...

 

For at få så lidt madspild som muligt, bedes du spise dit stykke smørrebrød op, førend du henter et nyt stykke.

 

Rent praktisk

Ved ankomst bedes du fremvise dit værdibevis, hvorefter du kan sætte dig til rette. Buffeten vil blive anrettet, og du kan derefter tilgå denne. Der vil løbende blive fyldt op.

 

Øl til maden?

Som altid er Anarkist garant for et stort og bredt sortiment af specialøl, og der er derfor også rig mulighed for at smage på de mange ølvarianter til smørrebrødsfestivalen. Personalet hjælper gerne med at finde en øl, der passer til de forskellige stykker smørrebrød - bare spørg i baren.

 

Om Restaurant Værdsat

Restaurant Værdsat åbnede i sommeren 2021 i vidunderlige lokaler midt i Kongensgade, hvor den bliver drevet af to kendte fynske profiler, der er gået sammen om at give odenseanerne en ekstra smagfuld oplevelse. 

 

Benjamin Rosendal Mosskov og Malte Bjerring har tidligere været en del af hhv. Restaurant Grønttorvet og Restaurant Fynboen og kommer altså med en solid erfaring fra den fynske restaurantscene, hvilket både kan ses og smages. 

 

Flotte anmeldelser

Den skandinaviske smørrebrødsrestaurant har høje faglige og sociale ambitioner med lokal, sæsonbestemt mad, og smørrebrødet smager kort sagt helt fantastisk. Dette afspejles også i de flotte anmeldelser, restauranten får med på vejen, og nedenfor kan du læse et lille udpluk af dem. Anmeldelserne er fra Tripadvisor

 

"Gourmet og smørrebrød

Super lækker mad som alle kan forstå. Vi har både fået smørrebrød og flere aften menuer. Man får virkelig noget for pengene og kvaliteten er helt i top. Odense fremtids spisested!"

 

"Bedste smørrebrød i byen

Lækker mad, sød personale. Virkelige gode og friske smørrebrød. Skal man have smørrebrød i Odense, så er det stedet."

Smørrebrødsfestival på Anarkist

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail