Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Husum og Helgoland

Oplev vadehavscharmen i Husum og på Helgoland med dette ophold, der både inkluderer 2 overnatninger på Nordsee-Hotel Hinrichsen og færge til Helgoland

Maritim charme ved Vadehavet

Se frem til et par dage væk fra det hele på Nordsee-Hotel Hinrichsen og oplev den fredfyldte stemning i Husum, der byder på maritim charme med udsigt over Nordsøen og Vadehavet - under en times kørsel fra grænsen.

 

Glæd jer til at tage en slentretur i den gamle fiskerbys stræder og nyd for eksempel en kold tysk pilsner eller et velsmagende måltid på én af byens traditionelle havneknejper.

 

Glæd jer også til at opleve Helgoland på den inkluderede sejltur, der tager jer på en sejltur fra Büsum til Helgoland og giver jer 4 timer på den fascinerende ø.

 

Se her, hvad I får og læs mere om området, hotellet og Helgoland nedenfor...

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 2 overnatninger i charmerende dobbeltværelse på Nordsee-Hotel Hinrichsen

  • Morgenmad begge dage

  • Gratis parkering

  • Sejltur fra Büsum til Helgoland t/r - inkl. ca. 4 timers ophold på Helgoland

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. 

 

I hjertet af Husum

I finder det 3-stjernede Nordsee-Hotel Hinrichsen i Husums hyggelige centrum, hvor I kan glæde jer til et ophold på et lyst og velindrettet værelse med TV samt eget bad og toilet. Hver morgen står I op til hotellets gode morgenmad, der er den perfekte start på dagen.

 

Husum og omegn

I kan roligt se frem til den stemningsfulde købstadsatmosfære i havnebyen Husum, hvor byens placering ved Vadehavet danner de bedste rammer om en miniferie med tid til både hygge, afslapning og nye oplevelser.

 

Husum finder I blot 15 kilometer fra Friedrichstadt, også kendt som Lille Amsterdam. En særpræget og romantisk by med et umiskendeligt hollandsk præg - og et oplagt udflugtsmål.

 

Med sine omkring 23.000 indbyggere har Husum en størrelse, der gør, at byen kan tilbyde gode shoppemuligheder samtidig med, at den rummer et bredt udvalg af spisesteder.

 

Vil I opleve det marskland, der er kendetegnende for området, så anbefaler vi en tur til halvøen Nordstrand nord for byen, der byder på masser af flot natur.

 

Helgoland

På opholdets andendag er der færgebilletter til Helgoland inkluderet i opholdet.

 

Glæd jer til at besøge klippeøen 70 kilometer ude i Vesterhavet, der blandt andet rummer Tysklands eneste fritstående klippetårn.

 

Der bor kun cirka 1500 mennesker på den isolerede ø, der samtidig er Tysklands sidste toldfrie område.

 

Tag turen rundt om øen via den 3 kilometer lang sti, der fører jer rundt om den bilfrie ø, og glæd jer til at opleve, hvordan der er på en ø, der ligger afskåret fra resten af verden.

 

Husk at medbringe kontanter, der da ikke kan bruges kort på hverken færgen eller på Helgoland.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig mandag, onsdag og fredag fra den 19. april til og med den 30. september 2021. Check in på ankomstdagen skal ske kl. 15-18, check ud på afrejsedagen skal senest ske kl. 11.

 

Tillæg og tilkøb

Enkelværelse: Kontakt Lauritzen Rejser og hør til mulighederne på ønskede dato
Opredning barn: Kontakt Lauritzen Rejser og hør til mulighederne på ønskede dato

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf. 74 72 15 20. Oplys at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode. 

 

Når I har foretaget jeres køb, vil I på mail modtage en bekræftelse/voucher fra Lauritzen Rejser, som I bedes medbringe ved ankomst til hotellet.

 

Covid-19

Skulle der være restriktioner, der forhindrer jeres ophold i Tyskland, så er jeres penge ikke tabt. Lauritzen Rejser vil i stedet tilbyde jer et tilgodebevis med en længere gyldighed eller hjælpe jer med at finde et andet ophold – eventuel difference afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

 

Vær opmærksom på, at der pt. er Covid-19-restriktioner ved rejse i Tyskland. For et overblik over alle restriktioner samt seneste udvikling i reglerne – se Udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

Rigtig god fornøjelse!
Ophold i Nordtyskland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail