Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hvalpsund Færgekro

Kom tæt på både kultur, natur og byliv inkl. 1-2 overnatninger, 3-retters gastronomimiddag m.m. Pris pr. person.

Hvalpsund Færgekro

Kom tæt på både kultur, natur og byliv inkl. 1-2 overnatninger, 3-retters gastronomimiddag m.m. Pris pr. person.

I finder Hvalpsund Færgekro som en del af det hyggelige havnemiljø i Hvalpsund på den naturberigede halvø Lovns, der stikker ud i Limfjorden. Tæt på færgekroen sejler den lille færge Mary mellem Hvalpsund og Sundsøre.

 

I kan med fordel køre ud i området omkring Hvalpsund, der byder på spændende attraktioner. Her kan eksempelvis nævnes en handelstur til domkirkebyen Viborg, Jesperhus Blomsterpark og mange museer, gallerier, kunst- og keramikhåndværkere samt en dansk vingård.

 

På færgekroen kan I vælge mellem ophold med 1 og 2 overnatninger, der begge bl.a. inkluderer en 3-retters gastronomimiddag i kroens restaurant, hvorfra I har udsigt til havnen og Limfjorden.

 

Særligt for dette ophold:

 • Flot udsigt til havn og Limfjorden fra færgekroens restaurant
 • I køreafstand ligger flere attraktioner som museer, vingård, Jesperhus Blomsterpark og domkirkebyen Viborg
 • Få skridt fra færgekroen ligger den lille færgeoverfart Hvalpsund-Sundsøre

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Snacks og bobler mellem kl. 15 og 17
 • 3-retters gastronomimiddag
 • Dejlig stor morgenbuffet

DEALpris 599 kr.

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Klassisk wienerschnitzel på ankomstdagen
 • Snacks og bobler mellem kl. 15 og 17 på andendagen
 • 3-retters gastronomimiddag på andendagen
 • Dejlig stor morgenbuffet begge dage

DEALpris 999 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle kroens åbningsdage fra den 7. maj 2024 til den 30. november 2024.


Vær opmærksom på, at ankomst ikke er muligt på søndage og mandage i oktober og november 2024.

 

Tilkøb og tillæg
Aftales og afregnes direkte med Hvalpsund Færgekro.

 • Weekend- og helligdagstillæg ved ophold henover fredage, lørdage og helligdage (almindelige søndage betragtes ikke som helligdage): 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Højsæsonstillæg ved ophold alle dage i juli og august: 400 kr. pr. værelse pr. nat (ingen ekstra weekendtillæg)
 • Eneværelsestillæg 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til værelse med balkon eller på 1. sal: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tilkøb af udendørs spa inkl. låne-morgenkåbe, håndklæde og badetøfler: 250 kr. pr. person pr. dag - forbehold for udsolgte dage

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund Færgekro ligger lige ved havnen i Hvalpsund. Hvalpsunds historie går tilbage til 1532, og i dag er færgekroens ældste bygninger fra 1913. Færgekroens kromand er i dag femte generation.

 

Når I er blevet indlogeret, er det oplagt, før middagen, at strække benene med en gåtur ved havnen, der ligger lige uden for Færgekroen. Nyd det hyggelige havnemiljø, kast et blik på Limfjorden og fyld lungerne med den friske havluft. I kan også gå ned til den lille strand, der ligger nærved, hvis I vil strække benene lidt mere. I kan se frem til at nyde lidt snacks og bobler mellem kl. 15 og 17.

 

Fra færgekroens restaurant er der også udsigt til havnen, og I kan roligt glæde jer til den inkluderede gastronomimiddag, ligesom det er en fryd at stå op til den morgenbuffet, der er inkluderet i opholdet.

 

Elbil: Kroen har 2 stk. 11kwh ladere. Det er OK-ladere, så husk at installér OK-app. Der afregnes efter forbrug.

 

Sådan skal I bo

Hvalpsund Færgekro har 28 værelser. Værelserne er dejligt lyse og udstyret med eget bad og toilet, tv, bord og stol og hvad der ellers kræves, for at I kan føle jer hjemme under jeres ophold.

 

Om området

Området omkring Hvalpsund Færgekro rummer et væld af historiske og naturskabte seværdigheder. På jeres vej rundt i landskabet kan I bl.a. opleve Hyllebjerg Bakker, Hvalpsund Strand, Herregården Hessel, Vitskøl Kloster og De Himmerlandske Heder.

 

I kan med fordel køre lidt ud i området omkring Hvalpsund Færgekro - inden for en times kørsel kan I nemlig besøge flere spændende steder. Her kan nævnes Koldkrigsmuseet REGAN Vest, den familiedrevne vingård Glenholm, der giver indblik i dansk vinproduktion, Jesperhus blomsterpark, Mariager Saltcenter og flere museer og gallerier. Særligt har Farsø-egnen mange kunstnere, der i deres små udstillingslokaler, fremviser blandt andet uld og keramik.

 

Viborg ligger godt 40 minutters kørsel fra kroen. Her er det oplagt at besøge den smukke domkirke og slentre en tur i de idylliske handelsgader. 

 

Den mest oplagte attraktion ligger dog kun få skridt fra færgekroen. For den færgedrift, der har givet kroen sit navn er stadig i gang. For kun 25 kr. pr. næse kan I komme på en sejltur med færgen fra Hvalpsund til Sundsøre og tilbage igen. På Sundsøre Havn finder i Brænderiet Limfjorden, der holder åbent på udvalgte tidspunkter og efter aftale, så det er muligt at købe deres gin, whisky, rom m.m. med hjem, hvis I vil have et velsmagende minde om turen.

 

Vil I have mere frisk luft, så glæd jer over, at store dele af halvøen Lovns, hvor Hvalpsund Færgekro ligger, er fredet natur. Så der er rig mulighed for at tage en tur ud i det blå og nyde skoven, markerne og det kuperede landskab med de mange morænebakker, der er omgivet af Limfjordens vand. Gør eventuelt stop ved klinten ved Melbjerg Hoved og lad jer fascinere af dette smukke naturfænomen.

 

Limfjorden er et af landets bedste sælområder, og I perioder kan I være heldige at opleve en sælkoloni. Ca. en time nord for Hvalpsund inklusive færgeoverfart ligger øen Livø, hvor flere sæler holder til. 

 

Anmeldelser

På Tripadvisor har tidligere gæster på Hvalpsund Færgekro givet deres positive mening til kende. Vi har samlet et udpluk.

 

"Super oplevelse

Virkelig god mad og fremragende service. Værelser med havudsigt med wifi og tv med cromecast. Det var alle pengene værd. Ville gerne have taget billeder af maden men den duftede så godt at jeg glemte det.

Anmeldt maj 2023

 

"Skønt ophold. Kan varmt anbefales.

Vi tilbragte en dejlig weekend på dette skønne sted, beliggende i rolige omgivelser, tæt ved fjorden. Vi blev mødt af gæstfrit personale. Restauranten bød på veltilberedte velsmagende retter. Vi var glade og mætte da vi gik derfra.

Anmeldt april 2023

 

Kort-til-Hvalpsund-Færgekro.jpg

Ophold på Hvalpsund Færgekro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail