Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

En stjernenat under dugen

Skru op for festlighederne med en billet til Rock Under Dugen. Her er der garanteret fed musik, kolde øl og masser af sang og dans

En stjernenat under dugen

Skru op for festlighederne med en billet til Rock Under Dugen. Her er der garanteret fed musik, kolde øl og masser af sang og dans

Liv og glade dage

Er der noget bedre end at danse sommeren ind med livekoncerter med god musik, gode venner og god øl? Nej, vel? Du får nu en helt unik mulighed for at være med til et brag af en fest - ovenikøbet til dealpris. 


I år kan Rock Under Dugen stolt præsentere melodi grand prix vinderne Brødrene Olsen og Johnny Logan og ikke mindst det fabelagtige 80'er-band Rocazino.

Du får:

  • 1 billet til Rock Under Dugen
  • Billetgebyr
  • 1 0,4 l fadøl
  • Adgang til det store afterparty

Festlighederne finder sted på Cirkuspladsen i Faaborg
Lørdag den 27. maj 2017 kl. 19:00-01:00.

Smuk som et stjerneskud

Scenen indtages altså ikke af hvem som helst i år! Der er dømt vaskeægte hitparade, når du med dine nærmeste under armen kan svinge dig til Smuk Som Et Stjerneskud, Ridder Lykke, Hold Me Now og mange, mange flere af de gode, gamle klassikere.


Arrangementet går i gang kl. 19:00 og lægger ud med koncerterne. Herefter sluttes festen af med et gigantisk afterparty med musik og DJ.

Igen i år er der mulighed for at kombinere koncerten med et firmaarrangement, hvis du og kollegerne vil have en aften lidt ud over det sædvanlige.

Rigtig god fornøjelse!  ♫ 

En stjernenat under dugen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail