Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

12 skønne flasker vin

Få 12 flasker velsmagende vin - også kendt som Mini Barolo, i bedste kvalitet fra Philipson Wine. Fragten direkte hjem til dig er inkluderet!

12 skønne flasker vin

Få 12 flasker velsmagende vin - også kendt som Mini Barolo, i bedste kvalitet fra Philipson Wine. Fragten direkte hjem til dig er inkluderet!

Fyld vinlageret op

Vi er mange, som holder af et godt glas vin, og med dagens deal får du rig mulighed for at fylde lageret op med en velsmagende Nebbiolo Langhe Tra Produttori fra 2013. 


Du får hele 12 skønne flasker til en yderst formidabel pris.


Glæd dig til:

  • 12 x 75 cl flasker Nebbiolo Langhe Tra Produttori, 2013 
  • Levering direkte hjem til dig 


Sådan indløser du din kode:

  • Benyt dette link og følg nøje vejledningen på skærmen 
  • Her indtaster du den tilsendte kode i feltet "Indtast din dealkode her"
  • Hvis du har købt flere værdibeviser til Philipson Wine, indtastes disse ét ad gangen
  • Når disse ord står på skærmen: ”Din ordre er blevet behandlet med succes," modtager du en ordrebekræftelse, og efterfølgende en faktura
  • Når du har modtaget fakturaen, betyder det, at vinen er klar til forsendelse, og det fremgår af denne, hvornår vinen leveres hjem til dig


Vær opmærksom på, at du skal have indløst din rabatkode via ovennævnte link senest 14 dage efter kampagnens ophør - altså senest 19-02-2017.


Har du spørgsmål til din levering, kontakt da venligst Philipson Wine på pwmail@philipsonwine.com.


Kongen blandt Piemontes vine

Med dagens deal kan du nyde en rigtig god Nebbiolo fra kanonårgangen 2013. Vinen byder på en fin bouquet af modne bær, et strejf af trøffel og lidt krydderier. Nebbioloen afslutter med en blød og afbalanceret smag med den typiske, lidt tanniske Nebbioloafslutning. Vinen er drikkeklar nu og 5 år frem, og kan ligge længere under optimale lagringsbetingelser.

Druetypen er 100% Nebbiolo.


Smagfuld kvalitet

Barolo er kongen blandt Piemontes vine og berømt verden over. Produktionen er forholdsvis lille, og priserne ofte meget høje. Cantina Terre del Barolo er et kvalitetskooperativ med 650 ha. vinmarker i nogle af de bedste områder. Hovedsædet ligger i en dal mellem de historiske Barolobyer Alba og Castignlione Falletto, og man satser på de klassiske Piemontevine som Barbera, Nebbiolo Langhe, Dolcetto, Barbaresco og ikke mindst Barolo.


Philipson Wine

Philipson Wine ApS blev grundlagt af Christian Philipson i 1987 under Christian Philipsons femårige ophold i Bourgogne, hvor hans passion for vin udviklede sig til en professionel interesse.

Her 28 år efter er Philipson Wine blevet den førende vinimportør af kvalitetsvin med landsdækkende levering fra dag til dag.


Hos Philipson Wine ønsker de at give den bedste vinrådgivning og være behjælpelige i alle spørgsmål. Alle Philipson Wines medarbejdere er, i kraft af deres mange års erfaring i vinbranchen, altid i stand til at yde en kvalificeret og personlig betjening.


12 skønne flasker vin

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail