Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Vinaften med tapas

Kaffe & Vin i Otterup byder på en stemningsfuld aften fyldt med skønne smagsoplevelser i form af tapas og gode vine. Vælg mellem 4 forskellige aftener

Vinaften med tapas

Kaffe & Vin i Otterup byder på en stemningsfuld aften fyldt med skønne smagsoplevelser i form af tapas og gode vine. Vælg mellem 4 forskellige aftener

Stemningsfuld smageaften

En aften fuld af spændende historier, lækker mad, dejligt selskab og masser af gode vine. Lyder det som noget for dig, så glæd dig til at indløse dagens deal.

Kaffe & Vin i Otterup står klar med en vinsmagning udover det sædvanlige, når de byder indenfor i den hyggelige gårdbutik.

Glæd dig til:

  • Vinsmagning inkl. tapas, kaffe og chokolade

Du vælger mellem følgende datoer:
  • Lørdag d. 17. september 2016
  • Tirsdag d. 20. september 2016
  • Lørdag d. 24. september 2016
  • Søndag d. 25. september 2016

Vinsmagningen varer fra kl. 19 til ca. 20:30 eller lidt længere.

Værdibeviset gælder til deltagelse for 1 person, men du er naturligvis velkommen til at købe flere, så du kan nyde den gode aften i godt selskab.

NB! Der skal være minimum 6 personer for at datoen bliver til noget, ellers bliver man tilbudt en ny dato.

Passion for vin

Kaffe & Vin er drevet af ildsjæle, der brænder for vin og har næse for at finde de helt rigtige vine til de allerbedste priser. De har selv smagt og udvalg de vine, de sælger, og de ved derfor alt om deres produkter.

Så glæd dig til en aften spækket med lækkerier og spændende historier om vinene og deres oprindelse. Efter smagningen har du naturligvis mulighed for at købe lidt godt med hjem.

Rigtig god fornøjelse!

Vinaften med tapas

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail