3-retters efterårsmenu
Nyd smagen af 3 yderst veltilberedte efterårsretter efter kokkens humør på den imponerende Restaurant BACCHUS i Odense
Smagsoplevelser på stribe
"Bacchus" er det romerske navn for den græske gud for vin og nydelse, og det er netop, hvad du kan opleve på Restaurant BACCHUS, hvor dine smagsløg forkæles fra start til slut.BACCHUS' kendetegn er ejerens, kokke- og konditoruddannede Stephanes, fortolkning af det klassiske franske køkken baseret på smagen, håndværket og stoltheden i hjemmelavede produkter.
Du får:
- 3 efterårsretter efter kokkens eget valg
Du kan se et udvalg af, hvad menuen blandt andet kunne bestå af lige her.
De 3 skønne retter kan nydes på den velrenommerede, odenseanske restaurant mandag eller tirsdag kl. 17:30 - 21:45.
Franske fornemmelser
Fyens Stiftstidende omtaler Restaurant BACCHUS som en "hyldest til nydelsen", og belønnede den med imponerende ★★★★★ for sin suveræne gastronomiske kunnen.På restaurant BACCHUS handler det om den gode smag af fransk håndværk og stolt kogekunst.
På BACCHUS får gæsterne en heldhedsoplevelse med enestående mad og vin i en varm, indbydende atmosfære.
Der er max 2 værdibeviser per kunde, så du har mulighed for at invitere din bedre halvdel, din frankofile moster eller din bedste ven på en ypperlig middag midt i Odense.
Men skynd dig hellere at slå til; der er kun 200 værdibeviser til salg, og sidst blev de hurtigt udsolgt!
Bon Appétit!