Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Fransk frokost i Odense

Restaurant BACCHUS serverer formidabel frokostnydelse i weekenden med saltet laks og tomatsorbet. Anmelderne er vilde med det!

Franske fornemmelser ved frokosttid

Forlad gågadens summende byliv, og træd indenfor hos Restaurant BACCHUS i Vestergade midt i Odense.

Her kan du nyde en fransk frokostanretning, der med en kombination af nøje udvalgte ingredienser og perfekt afstemte smagsnuancer på fineste vis stiller sulten midt på dagen.

Mageløs menu

I dagens deal får du en smagfuld frokostanretning, som forkæler dine smagsløg.

Menuen står på:
  • Letsaltede laksestykker
  • Hjemmelavet avokadocreme
  • Hjemmelavet tomatsorbet
  • Friteret hytteost
  • Og hjemmebagt brød

Værdibeviset gælder for en person, men du er velkommen til at købe 2 værdibeviser, så du kan nyde den skønne frokost med en du holder af.

Femstjernet smagsfryd

I en madanmeldelse fra Fyens Stiftstidende blev Restaurant BACCHUS omtalt som en "hyldest til nydelsen", og fik dertil hele ★★★★★ for sin suveræne gastronomiske kunnen. Desuden er den blevet prenomineret til årets bistro/brasserie/spisested 2016 af Den Danske Spiseguide.

På restaurant BACCHUS handler det om den gode smag af fransk håndværk og stolt kogekunst, så alle gæster får en helhedsoplevelse med enestående mad og vin i en varm, indbydende atmosfære.

Restaurantens kendetegn er ejerens, kokke- og konditoruddannede Stephanes, fortolkning af det klassiske franske køkken basseret på smagen, håndværket og stoltheden i hjemmelavede produkter.

Bon Appétit!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail