Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Bliv inspireret til nyt

Besøg livsstilsmessen på Valdemars Slot den 14.-16. maj 2016 og bliv inspireret af sæsonens trends indenfor bolig, have, fritid og personlig stil

Bliv inspireret til nyt

Besøg livsstilsmessen på Valdemars Slot den 14.-16. maj 2016 og bliv inspireret af sæsonens trends indenfor bolig, have, fritid og personlig stil

Livsstilsmesse i Pinsen

Glæd dig til Valdemars Slot for 9. gang slår dørene op til årets store livsstilsmesse med masser af spændende nyt til bolig, børn, fritid og garderobe. Det smukke slot danner rammen om 150 inspirerende stande med alt fra mad til smykker, biler og boligindretning.

Du kan glæde dig til:

  • 3 dejlige forårsdage d. 14.-16. maj 2016 på Valdemars Slot
  • 150 spændende stande
  • Masser af underholdning og hygge
  • Smukke og historiske rammer

Forår på Valdemars Slot

Det smukke slot på Tåsinge blev bygget af Kong Christian IV i 1639-1644, som en gave til hans søn Valdemar. Slottet er især kendt for sin skønne beliggenhed nær havet med udsigt til det idylliske Fynske Øhav. I foråret spirer haven, og den smukke allé, der leder op til slotsporten, byder flot velkommen.

150 udstillere

De mange udstillere på årets livsstilsmesse medbringer nyheder og produkter, som du kan lade dig friste og inspirere af. Der bliver en summen af liv på det gamle, flotte slotsområde, og i år er også Søfartsmuseet inddraget i messen. Glæd dig til at se kunst og mode, smage på international gastronomi og prøve udfordrende og sjove aktiviteter med ungerne.

Årets tendenser

Årets livsstilsmesse inspirerer dig med trends og tendenser og giver samtidig et bud på, hvad der er på vej. Lige meget hvad du interesserer dig for, er der helt sikkert noget at komme efter, når Valdemars Slot giver dig det bedste af det nyeste.

Rigtig god fornøjelse!

Bliv inspireret til nyt

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail